Goede instructeurs, uitstekende begeleiding bij de cursussen. Ook de dames van de receptie zijn zeer behulpzaam.
Veel geleerd in korte tijd.
Goed!
Leuke vriendelijke open rijschool tot nog toe zowel mijn code 95 en rijbewijs C in 1x gehaald
Heel gezellig met Iwan. Goede instructeur.
Goede instructeurs, goede administratie, goed en duidelijk contact
Ik heb dam als een prettige rijschool ervaren. Mijn instructeur Edwin was een aardige bekwame vent waarmee je ook nog kon lachen!
Rijschool Dam, vanaf het begin dat ik de eerste meters heb mogen maken tot aan het afscheid met Edwin(mijn rij-instructeur) heb ik altijd met een prettig en fijn gevoel in de auto gezeten. Naast het feit dat de rijlessen zelf vrij serieus zijn geweest stond de rijschool zelf ook altijd klaar voor vragen en werd hier duidelijk en direct op geantwoord. Bij deze wil ik de rijschool Dam en Edwin bedanken voor de fijne tijd die ik het afgelopen jaar heb gehad ( en Edwin in het bijzonder voor zijn deskundige advies op het gebied van vrouwen ;) ).
Ik heb een prettige ervaring met dit bedrijf. Het behalen van een rijbewijs wordt erg serieus genomen.
Theorielessen worden vlak voor het examen afgenomen. Dat is erg prettig. Rustige instructeur, die je vertrouwen geeft.
Geen bijzonderheden. behalve dan dat je de beoordeling natuurlijk niet binnen de door jullie aangegeven 30 seconden kan doen :-)
Ik ben begonnen toen ik 18 was en uiteindelijk me rijbewijs gehaald op 21 jaar. Dit is door persoonlijke redenen gekomen maar ik kon altijd weer beginnen met lessen wanneer de tijd weer daar was. Ik ben begeleid door Edwin en het is heel duidelijk te zien dat het professionele en ervaring altijd na boven komen. Ik werd altijd gerust gesteld en reed altijd met een fijn gevoel en kon ook altijd een goed praatje maken. Zeker een aanrader als je het kan betalen want het kan wel prijzig zijn voor sommige.
Slecht te weinig instructeurs, waardoor je maar 1 keer in de week kan lessen. Lessen zijn slecht motoren vies nog nooit gewassen. Kleding ook niet echt fris als iemand lekker heeft gezweet om de volgende keer weer zijn kleren aan te trekken. uit eindelijk over gestapt naar andere rijschool