Prima rijschool.goede ervaring mee
goeie ervaring goeie lessen gehad hij legte alles goed uit ik heb een top dag gehad bedankt
De verkeerschool is zeer geschikt als het om rijlessen gaat. Ik beschouw mijn instructeur (patrick Leferink) als zeer ervaren , ook geeft hij rust in de auto en het vertrouwen dat je gaandeweg goed en bekwaam leert rijden. Ik ben nu in het bezit van een mooi roze kaartje wat aangeeft dat iik nu toch echt zelf mag gaan rijden. Top verkeersschool dus!
Goede ervaring, wel in de zomer erg jammer dat de kleding ontzettend vies was van al het gezweet van iedereen. Ontzettend smerig om dit pak aan te moeten trekken. Verder een goede ervaring overgehouden aan deze rijschool.
Positief
Door mijn faalangst zat ik af en toe onwijs te stuntelen in de auto. Edwin ging daar heel rustig mee om en gaf me de zelfvertrouwen-boost die ik af en toe nodig had!
Ik heb eerst gereden met jacqueline waarbij ik goed de basis van het auto rijden heb geleerd. Na mijn verhuizing ben ik overgeplaatst naar edwin die me heeft geleerd om plezier te hebben in auto rijden en die me goed begeleid heeft met moeilijkheden zoals invoegen op de autoweg. Het is een goede rijschool en edwin is een goede instucteur waarmee je altijd gezellig kan kletsen en die je plezier geeft in het autorijden.
erg goed geholpen met les geven van theorie/rijles!!!!!!
Zeer goed en snel geslaagd
I had good experience with my instructor Henk Willems. He speaks good English and teaches well. Information from the driving school was not always in English and caused me a little but confusion sometimes.
Voor mijn eerste rijles werd ik gebeld door Edwin, hij zei aan de telefoon: \'ik weet dat je zenuwachtig bent, maar aan het eind van de rit vind je het leuk\'! Deze belofte heeft hij waargemaakt, ik heb vaak genoeg alsnog met zenuwen in de auto gezeten maar Edwin weet je tegelijkertijd gerust te stellen en verder te helpen. Ik heb het getroffen heb met Edwin als instructeur en kan nu met een goed gevoel de weg op! Edwin, bedankt voor alle lessen!
Goede rijschool, qua begeleiding en service
Fijne rijschool hoop geleerd
Erg goed. Eindelijk communicate en flexibel van hun kant
Veel persoonlijke aandacht. Lessen worden goed benut qua tijd en er wordt altijd extra aandacht besteed aan het krijgen van vertrouwen in jezelf als bestuurder.
Goed, fijne rijinstructeur die mij alles leert.
Mijn ervaring met Dam en de lessen bij Edwin waren heel goed!