Super en Patrick is top
Een bedrijf waar je je thuis voelt! Goede service en vriendelijke mensen!
Goede instructeur, goede uitleg en duidelijk waar ik aan toe was.
Prima rijschool Het enige nadeel was dat de pizzabonnen op waren op de dag dat ik slaagde voor m’n C rijbewijs;-))
Wat mij betreft een echte aanrader. Er heerst een prettige sfeer en zijn erg behulpzaam met raad en daad. Ben ondertussen voor alle onderdelen in één keer geslaagd.
Ik ben goed geholpen, de lessen waren nuttig! Ze hebben een leuke instructeur voor me uitgekozen! Was altijd erg gezellig met Henk! Zijn lessen zijn leerzaam! Zeker een aanrader!
Ik heb de rijlessen en de communicatie erg prettig ervaren.
Vandaag in 1 keer geslaagd! Dankzij Edwin! Hele fijne instructeur, heeft veel ervaring en stelt je op je gemak indien nodig! Hij kijk naar wat je nodig hebt om uiteindelijk zelfverzekerd te kunnen rijden. Bedankt voor de lessen en gezelligheid!
Mijn ervaring met Dam is heel goed! Edwin (mijn instructeur) was buitengewoon vriendelijk en heeft goed op mijn persoonlijkheid ingespeeld waardoor ik het autorijden goed onder de knie heb gekregen! Ik ben heel blij met mijn rijbewijs en met mijn keuze voor Dam!
De instructeur Wil Adams is echt een topgozer, begeleid goed, duidelijk, eerlijk, oprecht, vriendelijk en luistert goed wanneer men vragen heeft en weet die zeer duidelijk en begrijpvol uit te leggen. Tevens hetzelfde voor Daniël De Jager ook echt een topgozer.
Super ervaring, goede lessen voor een opzich goede prijs! Dankzij jullie heb ik alle praktijkexamens voor de motor in 1 keer gehaald!
Heel goed. Annemiek Bloemendaal is een hele goede instructeur.