Prettig bedrijf, iedereen denkt mee met je onregelmatige werktijden hoe toch de juiste hoeveelheid lessen te plannen. Iedereen is altijd heel vriendelijk.
Geweldige rijinstructeur, weet goed de stof over te brengen en geduldig!
Super iedereen is heel vriendelijk en bij de lessen werd alles goed uitgelegd
Korte lijnen en heldere uitleg tijdens de instructie ritten.
Goeie rijschool alleen er mag wel wat meer naar de motor kleding gekeken worden veel stuk helaas verder top
Goed bereikbaar, snelle reactie. En in een keer geslaagd voor m’n theorie en praktijk.
Een fijne rijschool! Als je vragen hebt per mail of per telefoon wordt je meteen geholpen en je hebt vaak in 1 dag een mail terug als je een mail hebt verstuurd. Wat ik wel wat jammer vind is dat ik voor het verplaatsen van mijn theorie examen 28 euro moest betalen terwijl ik in familieomstandigheden zat etc. Als ik die dag niet had gekunt d.m.v iets anders snap ik de kosten zeker. Wel vind ik het super dat je een tussentijdse toets in een pakket kunt krijgen + het examen. Zo kun je zien wat goed gaat en wat nog beter kan. Verder schiet mij even niks tebinnen qua tops en tips.
Bezig met mijn laatste loodjes voor het motorrijbewijs bij ton in ede. Hij is deskundig en goede mensen kennis waardoor hij je goed kan begeleiden/helpen met je verbeterpunten.
De instructeur was goed De communicatie met de receptionistes was beroerd
rijles brommer