Heel duidelijke uitleg en helder wat van mij verwacht werd.

Eerste les was top en daarna langzaam alles geleerd. De laatste paar lessen veel geoefend en uiteindelijk geslaagd. Tip: haal wel eerst je theorie!

• Instructeur: Marcel van Dijk

Excellent

Tanja took time with me to make sure I feel safe driving the car on the road. And for that I am so glad I did do lessons with her. She is an excellent person and excellent teacher. Thank you

• Instructeur: Tanja

Goede rijschool en instructeur

De lessen die ik bij Edwin heb gevolgd waren erg goed en gezellig. Hij gaf op zijn eigen manier les en had altijd unieke dingen om je zo goed mogelijk te leren rijden. Ook waren alle dingen er omheen erg goed geregeld via de rijschool.

• Instructeur: Edwin Doornkamp
  • Waar kent u ons van? Anders

Zeer goede begeleiding tijdens de rijlessen.

• Instructeur: Mevr. Tanja
  • Waar kent u ons van? Social media

Gezellig en leerzaam

Ik heb een gezellige tijd ervaren met mijn rijinstructeur Edwin. Daarnaast ben ik erg tevreden over de goede begeleiding en de leerzame tijd.

• Instructeur: Edwin

In een keer gehaald

Goede instructeur en goede uitleg

• Service N.v.t.
  • Instructeur: Wil adams
  • Waar kent u ons van? Aanbevolen door oud leerling

SAMEN op weg naar het examen

Wat een geweldige tijd heb ik gehad met mijn rij instructeur. SAMEN op weg naar het examen, dat is hoe ik het ervaren heb. Je wordt professioneel begeleidt op een positieve manier. Fijne en gezellige rijlessen. Ik zal zijn stem gaan missen in de auto.

• Instructeur: Edwin Doornkamp

In 1 keer geslaagd!

Nou dat dus.

• Instructeur: Henk

Erg fijne rijschool

• Instructeur
  • Instructeur: De rijlessen die ik bij Patrick heb gevolgd waren fantastisch. Ik heb inmiddels van meerdere rijinstructeurs les gehad (bij andere rijscholen) maar Patrick was veruit de beste. Hij geeft les met geduld, plezier en passie. Hij leerde mij meer dan alleen de regels of hoe ik technisch moest rijden, maar hij gaf mij allerlei tips waardoor ik snel met meer ontspanning en zelfvertrouwen achter het stuur zat.
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

Pas mijn derde les gehad. De begeleiding door Ton is goed !

Kan nog niet echt een beoordeling geven. Zeer recentelijk mijn 3e les gehad en deze ging naar mijn oordeel wel goed. De instructeur is zeer ervaren en weet de nodige kennis goed over te dragen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Instructeur: Ton

Uitstekende rijleraar

Dankzij de goede en gezellige lessen met mijn rijleraar heb ik mijn rijexamen in één keer gehaald!

• Instructeur: Henk Willems
  • Waar kent u ons van? Aanbevolen door oud leerling

Heel fijne lessen gehad, Erg zelfverzekerd geworden

Heel veel geleerd, super aardige instructeur met een hele hoop geduld. Fijn dat zowel theorie als praktijk onder 1 dak zit. Alles is tot heden altijd netjes geregeld! Zeker een aanrader en mocht ik ooit nog een rijbewijs nodig hebben is DamRijscholen de eerste waar ik heen ga!

• Instructeur: De heer Amellah
  • Waar kent u ons van? Anders

Zeer fijne en rustige instructeurs die de tijd nemen om het een of ander uit te leggen.

Fijne instructeurs die alles goed uitlegde.

• Instructeur: N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

Goede rijschool, goede instructeur!

Ik heb het lessen altijd als erg prettig ervaren. Mijn instructeur (Edwin) was gezellig als het kon, kritisch als het moest, en complimenteus als het goed ging. Hierdoor wist ik altijd precies waar ik aan toe was en waar nog meer op te oefenen. Ik verwacht dat ik dingen als 'binnenspiegel' nog de rest van mn autorijcarriere als in bandje in mn hoofd blijf horen, zo goed is dat erin geslepen. Het appje wat Dam gebruikt voor de voortgang en de lesplanning is handig, dit zorgt voor veel overzicht. de communicatie vanuit de rijschool was ook prima. Edwin super bedankt voor het geduld, de goede lessen en de gezelligheid!

• Instructeur: Edwin

Goed opgeleid voor Scooter praktijkexamen

Ik werd goed ontvangen bij van Dam en er werd eerst uitgelegd wat er ging gebeuren. Duidelijk over wat er gevraagd zou worden en wat je zou moeten doen. Duidelijk kritiek waarmee ik in één keer mijn examen heb gehaald!

• Instructeur: Will
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

Heel duidelijk met communicatie en inplannen. Super les gehad en examen gedaan.

• Instructeur: Ton Warbroek

Ongedwongen rijlessen volgen

De sfeer bij Dam heb ik als ongedwongen ervaren. Fijn dat de planning van lessen en examens via een app lopen (maakt het wellicht iets onpersoonlijker, maar dat is in perspectief) Een goede instructeur is erg belangrijk. Gelukkig heeft Dam recent nog goede versterking gekregen!

Leerzame rijlessen

Super goede instructies gehad tijdens mijn lessen, veel geleerd! Edwin heel erg bedankt!

Henk Huib en iwan zijn super instructeurs Hoop lol gehad en een hoop geleert Bedankt!!

rustige instructeur die je de tijd geeft om te leren.

ik heb een fijne instructeur gehad die mij op een rustig tempo alles geleerd heeft. niet alles tegelijk maar steeds een stap meer geleerd. waardoor je alles beter opneemt. ik heb de sms'jes ook zeer gewaardeerd ( zeer content ) kortom Dam is een fijne rijschool.

Super rijlessen bij Dam! Alle dank aan Henk!

Rijbewijs in een keer met een fantastische instructeur

In minder dan een jaar tijd heb ik mijn rijbewijs gehaald. Na een eerste les heb ik simulatorlessen gevolgd bij Dam. Dit zodat ik makkelijk en snel gevoel voor de besturing van een auto kreeg. Toen ik in “de echte wereld” ging lessen, kreeg ik het daardoor sneller in de gaten. Mijn instructeur was Edwin Doornkamp. Hij wist het erg goed uit te leggen met humor. Je kon merken dat hij veel ervaring had, en wist je goed aan het denken te zetten. En dit heeft bijgedragen tot een mooi resultaat. Mijn rijbewijs in een keer.

Buitengewoon goed bedrijf zeer juiste lesgeving

Perfect Er is geen betere kwaliteit ergens anders te vinden. Zeer goed qua planning Zeer goed qua communicatie Zeer goed qua les geven Zeer goed qua materiaal Zeer goed qua les materiaal Zeer goed qua theorie les Zeer goed qua organisatie Alles perfect ik weet niet wat beter kan

Fijn, betrouwbaar en boven alles veilig.

Je zoekt alles een beetje zelf uit en waarbij je hulp nodig hebt/vraagt krijg je dat.

Top rijschool erg naar mijn zin daar.

Iedereen is super aardig en altijd gastvrij. Alvast heel erg bedankt!

Kerkhoflaan 1

6718ZH Ede gld