Goede tips gegeven. Prima structuur in de dag. Aangegeven wat het cbr van je wilt zien en waar ze op gaan letten én vooral hoe je veilig aan het verkeer deel kan nemen. Zeker tevreden.
Ik wilde graag mijn rijlessen in een automaat volgen. Helaas kon dat niet ivm het stoppen van lesgeven in automaat door instructrice. Daarna toch voor schakelauto gegaan. Hele fijne instructeur!
Ik vond mijn ervaring voor auto rijlessen bij van Dam erg leerzaam en gezellig! En heb hem ook met trots behaald! Zeker aanbevolen om te lessen
Wij zijn prima geholpen en mijn dochter heeft een zeer goeie rij instructeur Onno.
mijn ervaring is , dat DAM goede rijschool is en de administratieve kant en afspraken nakomt. Echter kan ik dit niet zeggen over de instructeur. De lessen en uitleg waren vaak duidelijk de instructeur is goed maar afspraken nakomen stukken minder. Zoals bij u aan de balie afgesproken dat ik alleen de zaterdag kan lessen tot zover is dat nog goed gekomen maar, - lessen kort voor de tijd afgezegt, wat ik een paar dagen van tevoren moet doen. - omdat het dacht ik 2e pinksterdag was geweest en die dag niet werd gelest moest ik op de enige dag dat ik kan maar plaats maken voor die mensen zodat ze konden lessen. Dit voor mij een raar iets, zeker omdat die personen niet voor een examen stonden maar nog steeds aan het leren waren, anders had ik het nog kunnen begrijpen als ze voor een examen stonden. - Word opgehaald voor mijn les van 2 uur , tijdens de les zeg de instructeur dat vandaag maar 1 uurtje word omdat hij thuis nog moet schilderen?????? maken afspraken toch niet voor niets!! -lessen uitvallen omdat zijn zoon langskom?? - in de namiddag vroege avond op vrijdag een ap sturen dat de les van 11:00 tot 13:00 vervroegd word naar 7:00. Mischien heb ik ook afspraken?? Al met al ben ik over Dam tevreden maar over de instructeur stukken minder. Hierover hebben geen reactie gedaan bij Dam omdat mijn zoon dacht dat dit voor hem slecht zou uitpakken. Mijn zoon is geslaagd , maar had ook anders gekunnen.
Huib ik heb veel geleerd van jou. bedankt je bent een top instructeur.
Altijd gezellig in de auto en veel geleerd. Super bedankt Edwin!
Zeer fijne rijlessen gehad met Edwin, ik werd altijd serieus genomen en hij had het beste met mij voor. Verder fijne ervaring met de rijschool Dam. Zeker een aanrader
Niet elke leraar was even professioneel..
door dat medecursisten niet op motor wilde rijden werd ik gedwongen op zware motor examen te doen. was erg lastig met behendigheid en zakte daardoor
Ik heb nu de intrest (2 uur) gedaan en verder nog wat mail contact gehad. Erg tevreden over deze rijschool. Ze nemen de tijd voor je. Leggen alles duidelijk uit. Onder het rijden zeggen ze duidelijk wat je wel en wat niet gied gaat. Hoe het de volgende keer beter moet/kan doen.
Afspraken zijn altijd duidelijk en worden nagegaan. Verder wordt er rekening met je gehouden.
Mijn ervaring met Van Dam school was echt goed. mijn instructeur was uitstekend, erg geduldig en vriendelijk. Algemeen ben ik heel blij dat ik besloten heb om mijn rijles met jullie te doen.
Edwin heeft mij goed voorbereid op het examen! Hij had handige filmpjes waardoor ik bij bepaalde situaties al wist wat ik moest doen. Hij bleef altijd positief en vertrouwen in mij hebben. Bedankt!
Lessen zijn goed opgebouwd. Instructeurs zijn vriendelijk. Kortom goede rijschool
Vriendelijke medewerkers/instructeurs, alles goed geregeld.
Goede instructeur en zag er allemaal verzorgd uit
Bij rijschool Dam is de organisatie, planning, begeleiding en instructie gewoon goed. Ik heb geen enkele op of aanmerking,
Ik vond het een fijne school, kan niet anders zeggen. het enige nadeel vond ik dat je soms iets later begon dan de afgesproken tijd maar wel weer op tijd terug was. dus je betaalt voor een uur maar bent zeg maar 50 minuten bezig. Het is allemaal best duur dus ik vind dan zeker dat elke minuut telt. Het valt mij op dat de instructeur ook best een hoge werkdruk heeft. Dat heeft zijn invloed op de kwaliteit van de les! Al met al was ik heel blij met mijn instructeur! De rust waarmee hij alles uitlegt is echt goed! Ook de les waarin hij klassikaal o.a. over P.A.S. vertelde was echt fijn. Hierna zat ik een stuk zekerder op de motor.
Leuk lessen, in 1x geslaagd voor het trekker rijbewijs
Niks op aan te merken.
Motor kleding van de school is wel aan verbetering toe