Na de intake rijlessen gevolgd, echt een super instructeur gehad Iwan die zorgt ervoor dat je de Fijne kneepjes leert en zonder stress rijdt
Dankzij deze rijschool heb ik dingen geleerd die mijn vorige rijschool mij niet heeft geleerd. Bedankt!
Volle planningen, niet een vaste instructeur en dure examens. Vriendelijk personeel en vakbekwaam
Ik heb eerder ook mijn motor rijbewijs bij Dam gehaald en nu code 95 en het C rijbewijs. Vakbekwame instructeus. Ook de dames aan de telefoon zijn vriendelijk en zijn overal goed van op de hoogte, regeks e.d.
Fijne lessen, goede instructeur. Alleen jammer dat het zo druk is dat je niet altijd kunt lessen wanneer je wil of 2x per week ipv 1x per week.
De Rijinstructeur vertelt je goed wat je er van je verwacht wordt. Als je iets moeilijk vind vraag je of je hem nog even kan oefenen.. kortom je kunt veel leren bij van Dam.. was super tevreden
Mijn zoon Bas heeft hele fijne lessen gehad bij Mark.
Elke keer weer met plezier de rijlessen gevolgd! Ik heb de dagopleiding motor gevolgd voor AVB. Dit was pittig maar wel te doen. Goede tips en tricks mee gekregen uit de ervaring van de instructeur. Tijdens de AVD lessen goede uitleg en opbouwende kritiek gehad maar ook goed gelachen. Leuk dat elke rit weer een andere route was en dat er ook gekozen werd voor bijvoorbeeld mooie ritten door Posbank. Aanrader om bij van Dam te lessen. Betrouwbare club en komen hun afspraken na.
Vriendelijke instructeurs, goede uitleg heb het als heel prettig ervaren
Als je vragen had werd he altijd netjes geholpen en de instruteurs waren vriendelijk
Op mijn examendag bleek dat de dag niet startte vanuit Ede, maar vanuit Arnhem, maar ik had daar geen bericht over gehad! Ik zat ruim op tijd in Ede te wachten toen mijn instructeur (een andere dan oorspronkelijk gepland) mij vanuit Arnhem belde waar ik bleef. Ik spoedde mij naar Arnhem en had hierdoor een uur minder les dan gepland (en betaald). De instructeur vertelde mij dat hij specifiek tegen de administratie had gezegd dat ze mij moesten inlichten over de veranderde planning, maar dit is alsnog niet gebeurd. Er was geen kantoorpersoneel aanwezig in Arnhem, de receptioniste had opgezegd en er was voor gekozen het een aantal weken zonder te doen, hoorde ik. Een slechte zaak, want daardoor gebeuren er fouten. Door dit gebrek aan communicatie heb ik een uur rijles gemist en begon ik extra gestresst aan deze les-/examendag. Ik was blij dat ik alsnog voor mijn examen ben geslaagd. Op de instructeurs heb ik verder niets aan te merken, die doen het goed. Maar de backoffice is ronduit slecht.
Zeer prettig
Een hele leuke tijd gehad met rijlessen was een fijne man
Fijne rijschool. Precies genoeg lessen voor examen, niet te veel en niet te weinig. Ook duidelijke instructeur met goede instructies en filmpjes om situaties duidelijk te maken. Met een goed gevoel gereden.
Ik heb in mijn tijd dat ik rijlessen volgde bij Dam drie verschillende instructeurs, alledrie professioneel en goede instructeurs.
Heb hier vaker aan lessen deelgenomen. Altijd duidelijk geweest en goede ervaringen mee gehad!
Deskundige rijschool die goed de tijd voor je neemt.
In totaal heb ik hier een jaar geleden. Dit was een fijne tijd. Er was altijd goede uitleg en duidelijkheid. Indien je een vraag hebt wordt dit ook goed uitgelegt. Mijn instructeur was Edwin, dit is een fijne instructeur. Hij is duidelijk en streng op de momenten dat het nodig is, maar je kan ook met hem lachen. Hij heeft namelijk hele mooie humor. Althans dat is mijn mening, echter kan dit door vele worden gezien als slechte humor. Daar kan je gelukkig ool om lacheb. Ik zal hem dan ook aanbevelen. Het belangrijkste is dan ook dat ik in 1 keer geslaagd ben. Hartsikke bedankt!
In de loop der jaren is er het eea veranderd in de aanvraag van een cursus en examen. De verkeerschool heeft mij hierin goed begeleid.
Hele aardige instructeur, neemt echt de tijd voor je maar je hebt niet het idee dat je te lang door moet lessen voor je examen. Het pakket met TTT ook zeker aan te raden, helpt echt voor het examen.
In samenspraak met instructeur en dames van de planning, de route richting examens bepalen met het behalen van het rijbewijs als einddoel.
vanaf het begin tot het halen van mijn rijbewijs liep goed, en daarom heb ik mijn C rijbewijs ook in 1 keer gehaald, daarbij wil ik alle instrukteurs bedanken die mijn hebben opgeleid hiervoor en nu op naar de volgende stap ( de oplegger)
Ik heb een goede instructeur gehad, die heel duidelijk was en het was ook heel gezellig. Hij had goed geluisterd naar waar ik de eerste keer op gezakt was en dat hebben we nog even goed geoefend. En qua prijs ben ik ook heel tevreden.
Een dagopleiding gevolgd bij van Dam. Uiteraard voor het leren rijden met een aanhanger gegaan wat super ging maar daarnaast was het ook gewoon gezellig in de auto! Zeker een aanrader!
Alles was perfect geregeld