Great

It was a nice time with the driving school, in the begining not so much, until I switched my driving instructor to David Hakimi. With David, I started to feel more confident as a driver, and he really helped, and I am really thankful to have him as a instructor!

• Would you recommend us? Yes
  • David Hakimi
  • N/A
  • N/A

Theorie halen in 1 dag misleiding

Op de site staat theorie halen in 1 dag, dit doet vermoeden dat je les krijgt en op de zelfde dag examen kunt doen, echter het cbr is gesloten op zaterdag dus je moet nog op een andere dag examen doen. In de advertentie wordt hierover niet gesproken.

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Instructeur N.v.t.
  • Instructeur: N.v.t.
  • Ervaring met opleiding: N.v.t.

Snelle hulp

Snel reactie op vragen. Planning en tijden goed door geven. Alle mails en informatie netjes door geven!

Een erg fijne ervaring

Ik heb een fijne ervaring met rijschool van Dam! Goede service en nooit moeilijkheden of dergelijke ervaren. De rijlessen waren ook goed, mijn rij-instructeur David Hakimi heeft mij alles goed aangeleerd. Al met al heb ik niks negatiefs over rijschool van Dam te zeggen!

• Waar kent u ons van? Google

De lessen zijn beduidend zwaarder dan het examen. Dit is een goede zaak

Tijdens de lessen is er aan goede sfeer. Het is jammer dat bij uitval met een valide reden de les/examen alsnog in rekening wordt gebracht

• Instructeur: Huib Kwint
  • Ervaring met opleiding: Touringcar
  • Waar kent u ons van? Google

Doen niet wat ze beloven

Telefonisch contact was prima maar er is mij verteld bij het eerste telefonisch contact dat als ik bij aanschaf van een lespakket geld terug zou krijgen als ik lessen over zou houden. Dit bleek niet het geval. Ook moest ik 1 dag voor mijn examen nog achter mijn reservering aan want die had ik ook niet gemaild gekregen. Mijn rij instructeur was top!

• Instructeur: Marcel van de Brink

In 1 keer geslaagd na 10 lessen

Ik heb 10 autolessen gedaan en deze gingen prima. De instructeur was soms een beetie moeilijk te verstaan vanwege zijn accent, maar dat was geen groot probleem. De lessen waren prina. In 1x geslaagd, dus tevreden klant.

• Instructeur: Dhr. Amellah
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

Ik had rijles bij David Hakimi. Het was fijn, want alles ging op mijn tempo en als iets niet lukte, bleef hij rustig.

• Waar kent u ons van? Aanbevolen door oud leerling

Goede lessen en een prettige begeleider!

Ik vond het rijden bij DAM erg fijn. Mijn begeleider, David Hakimi, was een ontzettend aardige en geduldige man. Wanneer ik ergens vragen over had of ergens niet helemaal uit kwam, gaf David heldere uitleg over hoe het volgende keer beter kon. Ik ben nu geslaagd voor mijn praktijkexamen en dat is grotendeels te danken aan David.

• Waar kent u ons van? Bekende naam

Ik heb erg fijne lessen gehad bij rijschool Dam!

Ik vond Dam een hele fijne rijschool. Het was goed georganiseerd en de lessen hadden een goede opbouw met de modules. Ook de Dam locatie bij gelredome was erg klantvriendelijk. Mijn rijdocent was erg prettig en heeft mij goed auto leren rijden. Hij wist heel goed van zijn vak af en heeft mij ook goed voorbereid op het examen!

Top service

Denken met je mee, en zorgen dat je op je aangevraagde datums daadwerkelijk examen en praktijk kan doen!

• Waar kent u ons van? Anders

Geweldig gastvrije les school goede begeleiding gehad Betaalbaar 10 lessen en geslaagd

• Instructeur: Wouter
  • Ervaring met opleiding: Overig

Hele fijne rijschool

Ik vind dit een hele fijne rijschool. De instructeurs zijn aardig en helpen je goed verder. Ik ben in 1 keer geslaagd dus helemaal top!

• Instructeur: Henk van den Berg
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

Super fijn en snel auto leren rijden

Ik vond dat ik fijn les heb gekregen en dat hij bij mijn herexamen alle punten extra heeft behandeld waar ik op mijn 1e examen door was gezakt.

• Instructeur: Steven
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

Zeer prettige en fijne instructeurs bij het motorrijden, zowel door Hans als Ton veel geleerd en nog..................Ik moet mijn praktijk examen A nog uitvoeren, maar met Hans zal dit best voor elkaar komen. Dames achter de schermen altijd behulpzaam en oplossend gericht.

• Instructeur: Hans
  • Ervaring met opleiding: Motor

Zeer prettig bedrijf!

Personeel is vriendelijk, reageren snel en helpen je waar nodig. Dit is zeer prettig!

• Ervaring met opleiding: Personenauto met aanhangwagen
  • Waar kent u ons van? Eerder andere opleiding bij Dam gevolgd

Super naar mijn zin gehad bij instructeur Steven.

Super naar mijn zin gehad. Dankzij mijn instructeur Steven ben ik in 1keer geslaagd voor mijn praktijkexamen personenauto! Steven is naast een top instructeur, ook een fijn mens. Vanaf les 1 wordt je op een prettige en vakkundige manier begeleid. Zijn kennis van de wet- en regelgeving en inzicht van het wegennet is echt geweldig! Dit alles weet hij op een prettige en duidelijke manier over te brengen, zodat je vanaf les 1 vakkundig stap voor stap op jouw eigen tempo naar het examen wordt begeleid. Van A tot Z en tussendoor de puntjes op de i zetten.  Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen. Steven heel erg bedankt!👍

• Instructeur: Steven

Deskundige en prettige rijschool

Ik ben de eerste keer geslaagd en had een hele fijne en rustige instructeur die me op mijn gemak stelde en via de app mijn vorderingen goed bijhield. Ik heb daardoor niet onnodig veel moeten lessen.

• Instructeur: Henk van Grootheest

Goeie man die les gaf

Hij gaf goeie begeleiding en was heel aardig

• Instructeur: Hans van Wijk
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

In 1 keer geslaagd bij rijschool Dam dankzij David Hakimi!

Dankzij mijn instructeur David Hakimi ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen personenauto! David is naast een een top instructeur, ook een ontzettend fijn mens. Vanaf les 1 wordt je op een prettige en vakkundige manier begeleid. Zijn beheersing van de auto, kennis van de wet- en regelgeving en inzicht van het wegennet is echt geweldig! Dit alles weet hij op een prettige en duidelijke manier over te brengen, zodat je vanaf les 1 vakkundig stap voor stap op jouw eigen tempo naar het examen wordt begeleid. Van A tot Z en tussendoor de puntjes op de i zetten; dat is David Hakimi. Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen! David, nogmaals bedankt; dankzij jou heb ik mijn rijbewijs in 1 keer behaald!!

Slecht

Rijlessen die zonder overleg worden ingekort. Opgegeven voor verkeerde exame dat goed te vorkomen was geweest als de uitzondering voor het exame thuis was gestuurd wat jullie wel beloven maar niet doen. Waardoor we met de verkeerde motor voor het verkeerde exame naar arnhem zijn geweest.

• Instructeur: Will
  • Ervaring met opleiding: Motor

Vriendelijke instructeur

Goede lessen, instructeur is vriendelijk en hielp me goed op weg naar het CBR.

• Instructeur: Amellah
  • Waar kent u ons van? Aanbevolen door oud leerling

Erg goede rijschool et top instructeur

• Instructeur: Ton warbroek
  • Ervaring met opleiding: Personenauto met aanhangwagen
  • Waar kent u ons van? Social media

Was goed

• Instructeur: Hans knoop
  • Waar kent u ons van? Eerder andere opleiding bij Dam gevolgd

Goede rijschool

Goede rijschool met zeker aandacht voor de leerlingen. Tip voor de rijschool zelf. Misschien handig om in hun app toe te voegen hoeveel lessen er nog staan en wanneer er bijgekocht is. Er is namelijk meerdere keren aangegeven dat ik geen rijlessen meer zou hebben terwijl ik ze wel aangekocht had. Nadat je de rijschool belt wordt alles rechtgetrokken.

Kerkhoflaan 1

6718ZH Ede gld