Kies niet de(ze) rijschool, maar kies een goede instructeur via navraag in je eigen omgeving!

Ons advies: Kies een goede instructeur (door navraag te doen in je eigen omgeving) en kies niet de(ze) rijschool! Twee van mijn kinderen hebben hier rijlessen gehad en we kunnen concluderen dat de ene een uitstekende instructeur had en de andere een mindere. De laatste instructeur plande lessen van 2 uur lang, ook nadat was aangegeven dat dit te lang was. Hier hebben we een klacht over ingediend. We zijn door de medewerker gebeld en die bleef met zijn hakken in het zand staan en beweren dat er niet goed over gecommuniceerd was door de leerling. Waar wij aangaven dat communicatie van twee kanten moet komen. Net zoals in andere reviews, staat aangegeven: Met deze man valt niet te praten en als de door Dam gehanteerde slogan: "Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1" ergens NIET past, is het bij hem. Onlangs hoorden we ook nog dat ook niet erg kies omgaat met zijn eigen (oud)personeelsleden: De eerder genoemde uitstekende instructeur is voor zichzelf begonnen en wordt daarin dwarsgezeten door de medewerker, voor ons nog een reden om deze rijschool niet aan te bevelen.

• Instructeur: Henk

Weinig tot niets geleerd in 30 lessen. Overgestapt en snel rijbewijs gehaald

Helaas een slechte ervaring. Na heel erg veel lessen nog steeds niet de snelwel op geweest. Werd erg onzeker van de instructeur. Na meerdere keren overleg werd mij verteld dat ik beter op een automaat over kon gaan want dit was te hoog gegrepen en dat ging ik toch niet leren. Uiteindelijk overgestapt naar andere rijschool (Attari) en ik mocht gelijk de snelweg op. Had daar een hele relaxte instructeur die het ook pure onzin vond dat ik maar in een automaat moest gaan rijden en de snelweg niet op mocht. Examen werd na een paar lessen al aangevraagd. Ik kreeg heel snel mijn zelfvertrouwen terug en heb nu mijn rijbewijs. Eigenlijk is dit verhaal nog veel langer maar de rest zal ik jullie besparen. Helaas, nee, ik zal niemand Dam aanbevelen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Aanbevolen door oud leerling

Goede communicatie, fijne instructeur en goed resultaat!

Snel geregeld, goede informatievoorziening, leuke en goede instructeur en geslaagd.

• Instructeur: Wil Adams
  • Waar kent u ons van? Google

goede instructeur, duidelijke uitleg, top!

In 1 dag mijn scooterrijbewijs, instructeur streng maar daardoor ook duidelijk. top rijschool.!

• Instructeur: Hans van wijk
  • Waar kent u ons van? Aanbevolen door oud leerling

Hele goede rijschool, mijn zoon heeft zijn praktijk in 1 keer gehaald. Duidelijke uitleg.

Hele goede ervaring, zoon in 1 keer geslaagd voor zijn scooterrijbewijs. Fijne instructeur.

• Instructeur: Hans
  • Waar kent u ons van? Social media

Met veel plezier de lessen gevolgd.

Goede service alles prima geregeld, was altijd weer een feestje om te gaan lessen.

• Instructeur: Gert Smit
  • Ervaring met opleiding: Touringcar
  • Waar kent u ons van? Aanbevolen door oud leerling

Prima rijschool met oog voor de klant

Vanaf mijn 1e try a bike 23 juni 2019 tot afgelopen donderdag 25 juni mijn praktijk examen behaald een prachtige leerzame ervaring geweest. Hans en Ton hebben mij geleerd motor te rijden en niet klaarstomen voor een examen hetgeen vrijwel kansloos is. Het mooie van het motor rijden is dat leercurve snel is en het geleerde toegepast kan worden na de instructies. Wat ik geleerd heb is dat je zelf de regisseur bent en gaat worden in het verkeer. Daar veiligheid, jouw eigen veiligheid bovenaan staat en dat je zelf voor een groot deel de regie voert. Dank heren voor de vele fijne uren in en rond Arnhem en succes met het opleiden van nieuwe motor rijders. Ik zal nog heel lang jullie stemmen in mijn oortjes horen bij het maken van beslissingen....en dat is positief. Groet, Peter

• Instructeur: Hans en Ton
  • Ervaring met opleiding: Motor

Goede begeleiding, goed resultaat

Duidelijke uitleg, goede begeleiding en uitleg instructeur. Gaf zelfvertrouwen.

• Instructeur: Geen idee

prima ervaring

Super leuke dag gehad, helaas mocht ik nog een keer voor het examen. maar dat lag mer aan mezelf dan aan Dam. Gelukkig kon ik heel erg snel weer afrijden. Top geregeld!

• Instructeur
  • Instructeur: gert en ??

My experience was good

Good instructors.

• Would you recommend us? Yes
  • David

Erg te vreden

Namens mijn rij instructeur Henk heb ik mij praktijkexamen voor de auto in een keer gehaald. Henk is een fijne instructeur die goed kan uitleggen, maar ook een fijne man om naaste in de auto te hebben. Voor de rest is mijn ervaring met Dam goed.

• Instructeur: Henk

Goeie rijschool

Ik heb bij dam mijn rijlessen gevolgd. Mijn rijinstructeur was David Hakimi. Ik heb 35 lessen gevolgd en ben in een keer geslaagd (geen tussentijdse toets).

• Instructeur: David hakimi

Erg tevreden

Erg vriendelijk en proffesionail geholpen. Mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord.

• Instructeur N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Google

zeer duidelijk en vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam en goede service

• Instructeur N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

Professionele rijschool met vriendelijke mensen.

Met Edwin kan je altijd lachen, maar als het moet is hij streng. Goeie ervaring, en fijn om in één keer m’n rijbewijs gehaald te hebben!

• Instructeur: Edwin
  • Waar kent u ons van? Aanbevolen door oud leerling

Een goede afwisseling tussen gezelligheid en focus op het autorijden.

Ik heb heel de tijd met Edwin gereden. Dit beviel erg. Als ik iets fout deed kreeg ik dat ook te horen maar dit moet ook want anders wordt je niet beter. En als er tijd voor een grapje is dan is daar tijd voor. Ik weet nog mijn eerste lessen is was erg gespannen en dacht veel na tijdens het rijden. Uit eindelijk door veel structuur die ik mee kreeg van Edwin ging dit steeds beter. Uiteindelijk heb ik mijn examen in een keer kunnen behalen. Ben hier natuurlijk heel erg blij mij.

• Instructeur: Edwin

Top!

Ik ben GESLAAGD! Mijn rij instructeur was Daud Hakimi, ik vind hem een top rij instructeur. Want hij heeft echt veel geduld en hij kan heel goed uitlegt geven als je iets niet snapt. Hij is ook heel chill tijdens rijden en ik vind het ook fijn dat hij interesse toont aan zijn leerling door praatjes te maken. Dat vind ik wel fijn tijdens rijden. Ik het al gemeen ben ik blij dat ik hem al rij instructeur had.

• Would you recommend us? Yes
  • Daud Hakimi

Helemaal top

Gezellige rij instructeur, legt alles duidelijk uit. Bedankt voor de leuke lessen!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Instructeur: Edwin doornkamp

Leerzaam

Leerzaam

• Instructeur: Knoops Hans
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

Instructeur Wil(l?) is een goede gast!

De eerste helft van mijn rijlestraject (dat was in Arnhem) was niet heel fijn, ik voelde me niet zo op mijn gemak bij mijn instructeur, maar hee: ik leerde wel rijden! Om die reden nam ik nadat ik mijn theorie-examen gehaald had een iets te lange vakantie van rijles. Pas in volgens mij november 2019 begon ik weer te lessen, maar dan nu in Ede, daar woon ik immers ook. Mijn instructeur daar werd Will en hij heeft een hele fijne instructiestijl. Hij is geduldig en vriendelijk, waardoor je niet (te veel) in de stress raakt als er een keer iets niet goed gaat. Eén minpuntje vind ik alleen het vele geld dat naar de lessen gaat, maar vooral ook daarbuiten om. Denk bijvoorbeeld aan het AVB, van Dam heeft al een hogere prijs dan CBR voorschrijft, logisch: je neemt een motor en een instructeur mee. Maar ik kwam er daarna achter dat je ook nog 1,5 uur aan les betaalt voor de heen- en terugreis. Dat vond ik iets aan de overdreven kant. Dat in m'n achterhoofd, om de balans te houden, vind ik Van Dam helemaal prima en is als (motor)rijschool zeker aan te raden als je het niet erg vind om voor kwaliteit iets extra's te betalen.

• Instructeur: Wil Adams
  • Ervaring met opleiding: Motor
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

Ze kunnen niet al te lang van tevoren bij de planning

Tevreden...

• Ervaring met opleiding: Overig
  • Waar kent u ons van? Aanbevolen door oud leerling

Ik kreeg alle hulp die ik nodig had, en de ervaring met de rijschool was gewoon fijn

Deskundigen en persoonlijke rijschool

Deskundigen en persoonlijke rijschool

• Instructeur: Ja ;)
  • Ervaring met opleiding: Vrachtauto (met aanhangwagen)

Hele fijne begeleiding

Ik werd super begeleid door de instructeur. Hij loodste mij prettig door de dag. Daardoor kon ik mijn zenuwen een beetje in bedwang houden.

• Instructeur
  • Instructeur: Huib (sorry weet achternaam niet)

Kerkhoflaan 1

6718ZH Ede gld