De lessen waren redelijk goed. al stopte we soms een half uur eerder omdat anders de instructeur laat thuis was. Dat was helaas jammer. maar ik ben wel in 1 keer geslaagd op tussentijds en eind examen dus de lessen waren goed genoeg!
Prima! De motoren beginnen wel mankementen te vertonen.
Heel goed. Ik had een hele aardige instructeur die mij perfect aan een rijbewijs heeft geholpen.
Persoonlijk, gedreven en met kennis van zaken. Prettige verhouding zowel met instucteur als overige medewerkers. Rij dagelijks langs het gelredome, dus de keuze voor Dam was zo genomen.
leerling auto-B
Prettige vriendelijke mensen, een duidelijke instructeur en elke les heb ik als nuttig en plezierig ervaren.
Autorijbewijs: Bij alle examens in een keer geslaagd! Fijne rijlessen gehad. Duidelijkheid in gang van zaken voor examen, en ook met uitleg in praktijk. Bromfiets: Goede opbouw van de praktijk+examendag ineen. Goede begeleiding. Vooraf simulatorlessen gaf alleen wat meer zekerheid doordat je al hebt geoefend met schakelen en sturen. Maar verder had het niet echt toegevoegde waarde..Verkeer/wegen/inschatten van afstanden; was moeilijk te vergelijken met de werkelijkheid. Als je dan in de \'echte\'auto stapt begin je toch alsnog weer een beetje opnieuw. Schakelen kun je dan ook wel direct in een gewone auto leren.
Betrouwbaar, professioneel. Instructeurs moeten training krijgen mbt omgang mensen want ik hoor verhalen over allerlei rijscholen en zie zelf dat ook terug: instructeurs die frustratie laten zien, ongeduldig kunnen zijn etcetera. Dam kan zich onderscheiden hierin: GEDULD voor de KLANT. Mensen betalen een hoop geld, geduldige instructeurs werkt effectiever.
Leuke en interessante lessen gevolgd bij Jan Versluis. Gezellige en kundige instructeur.
Goede rijschool met persoonlijke aandacht. Je krijgt ook een sms\'je de dag voordat je examen hebt, erg betrokken dus. Verder bied de rijschool ook theorietraining aan wat mij erg goed is bevallen evenals de rijlessen zelf. Kortom, ik ben tevreden!