Ik had een hele fijne rij instructeur. die ook alle tijd voor mij nam. Wat ik wel minder vind aan Verkeerschool dam is dat ze winterbanden niet verplichten, ik heb gehoord dat er lesauto\'s van dam zonder winterbanden reden, dit vind ik onverantwoordelijk. verder heb ik met mijn instrcteur een positieve ervaaring beleeft.
Zeer deskundig, rustig en geduldige rijinstructeur gehad.
Leuke instructeur en professionele begeleiding. Je wordt serieus genomen. Wel is de prijs van Toets besloten terrein en praktische toets erg hoog!
goed en netjes behandeld
Ik denk dat de rijinstructeur het bedrijf is. Ik vind dat Verkeersschool Dam alles netjes heeft geregeld en ik heb nergens problemen mee gehad, maar rijden bij Kees maakt dat ik enthousiast ben over deze rijschool. Ik heb veel geleerd, ben in 1x geslaagd en ik had altijd zin in rijles. Complimenten aan Kees!!
Prijs kwaliteit verrhouding klopt niet. Instructeurs zijn prima echter het verschil in de prijzen tussen het cbr en Jdam zijn absurt geen enkele school in Nederland zal dit overtreffen.
Vriendelijke service, duidelijke communicatie en goeie instructeur. Enigzinds prijzig, maar je betaald voor kwaliteit! Ik zou Dam aan iedereen aanbevelen!
Zeer goede rijschool. Met behulp van de spoedopleiding had ik in ongeveer 8 weken mijn rijbewijs! En met behulp van de theorie dag op een zaterdag, de woensdag erna meteen mijn theorie behaald!