Prima rijschool. Ik heb les gehad van Luc de Baar. Een rustige rijinstructeur met veel geduld en een motiverende manier van coachen. Echt een aanrader.
erg goed gegaan !goede service
gisteren, dinsdag 12 februari, dagopleiding toets besloten terrein gedaan. Prima instructies van Huib en wat denk je? geslaagd! Mijnt van Zeist
Een erg prettige rijschool, goed geregeld. Je kunt ze altijd bellen voor vragen etc.
Deskundige & duidelijke informatie vanuit verkeersschool. Rijinstructeur is het visitekaartje van de verkeersschool. Wellicht een gedachte om na enkele weken bij leerling telefonisch te controleren of deze zich prettig voelt bij de huidige rijinstructeur. Een instructeur waarbij een leerling zich op zijn gemak voelt is nodig. Ben zelf uiteindelijk op eigen initiatief overgestapt & heb prettig gereden bij deze tweede rijinstructeur.
Goed georganiseerd. Niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijke service. Afspraken worden nagekomen. Telefonische informatie als zeer prettig ervaren met altijd een schriftelijke bevestiging. Prettige instructeur. Rustig. Geeft ruimte om zelf te leren.
Mijn ervaring met verkeersschool J.Dam heb ik als zeer prettig ervaren. Altijd vriendelijk geholpen en vaak kon ik mijn lessen vervroegen ivm les uitval van mijn school opleiding. De motor rijlessen bij Richard van Hammond waren gezellig en precies. Fijne lessen zijn belangrijk om de inhoud / stof op je door te laten komen. J. Dam is een prettige en realistische verkeersschool, die duidelijk inziet wanneer je op kunt voor je examen of hoeveel lessen je (nog) ongeveer nodig zult hebben.
Ik ben zeer tevreden met de manier van opleiden. Altijd duidelijk. Alles word snel geregeld. Zeer vriendelijk. Ik raad ze erg aan en ik ga nog meer opleidingen volgen.
het was leerzaam en duidelijk. heb met veel plezier de lessen gevolgt