Gisteren (02-05) geslaagd voor mijn examen praktische toets bus heb inmiddels 5 examens gehad en alle 5 de eerste keer geslaagd. Zegt naturulijk ook iets over de cursist :-) maar zeker over de instructeur, Huib Kwint! Bedankt Huib. ervaringen met Rijschool Dam zijn positief! Mijnt van Zeist
Mijn ervaring met dit bedrijf is positief. Een ding dat ik als vervelend heb ervaren is dat de intercom voor de communicatie tussen instructeur en cursist tijdens lessen verkeersdeelname nogal stoorde en ik de instructies niet goed kon verstaan.
Ik heb goede ervaring met uw bedrijf
prima begeleiding. Fijne instructeur, stelde mijn zoon echt op zijn gemak en heeft hem goed leren rijden. Super.
ik ben over het algemeen erg tevreden over de service. Echter vind ik de prijzen te hoog.
Prettig.
2x Les gehad van 2 uur (in totaal 4 uur) en daarna examen voor brommer. Instructeurs waren duidelijk, en vooral erg vriendelijk. Genoten van me tijd daar
Dankzij Edwin binnen 10 weken mijn rijbewijs B gehaald en gewoon in één keer geslaagd!
Goede instructie tijdens rijlessen , fijne omgang met cursist, bedankt Karel
Leuk vriendelijk bedrijf! Rijbewijs c aantal jaren eerder gehaald, en nu e achter c natuurlijk ook bij Dam. Meneer Karel Elerveld heeft heel goed en duidelijk les en uitleg gegeven, ik had geen betere kunnen hebben! Ik wens Karel nog heel veel plezierige en veilige ritjes toe! Vriendelijk bedankt voor de plezierige samenwerking! Jeroen Wagemaker grondverzet & transport B.V.
Dankzij Jacqueline van Holland mijn rijbewijs in één keer gehaald. Hartelijk dank voor alle goede en gezellige lessen.