erg goed
Ik heb met veel plezier de rijlessen gevolgd en (weliswaar na vrij veel lessen) mijn examens in een keer gehaald! De instructies van Wil (en ook van Richard) waren erg leerzaam en de manier van instrueren was prettig.
Ik begon met mijn rijlessen bij een ander bedrijf, maar ben vrij direct overgestapt naar Dam op aanraden van mijn zus. Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Zowel mijn zus als ik reden bij instructeur Jan Versluis. Hij was niet alleen heel deskundig en zag precies waar de knelpunten lagen voor mij, maar was ook erg vriendelijk en dit zorgde voor een fijne rijervaring. Hierdoor voelde ik mij op mijn gemak tijdens het rijden. Dankzij de goede lessen en de prettige sfeer heb ik mijn rijexamen in 1 keer gehaald. Super bedankt Jan Versluis en Dam!
Mijn vriend vond zijn rijlessen altijd erg leuk en heeft me zijn instructeur aangeraden toen ik ook ging lessen, zo ben ik bij Jan terechtgekomen. Jan is een leuke instructeur die op alle vragen een antwoord heeft, en die erg zijn best doet om je zo veel mogelijk te leren. Hij is altijd geduldig in zijn uitleg en probeert zich ook in zijn leerling te verplaatsen. Ik vond het heel leuk om bij hem te lessen! Meer in het algemeen vond ik het erg prettig dat Dam een theoriedag organiseert, ik heb daar toen veel van geleerd. Ook vond ik het heel fijn dat er vervoer geregeld werd voor het theorie-examen in Arnhem. Goede service dus! Ik zou Dam en ook zeker Jan aanraden bij vrienden die willen gaan lessen.
Ik heb uitstekende ervaringen met dit bedrijf!!!
simulatorlessen gevolgd, daarna praktijklessen. Over de rijschool op zich kan ik niet veel zeggen, ik had met instructeur te maken. Theorie zelf gedaan.
Klasse !!!!