Super rijschool Niets is perfect
heb mijn c rijbewijs gehaald bij dam. zeer professionele begeleiding van rijinstructeur. alles goed geregeld echt top
Rustig rij instructeur legt alles goed uit Snap je het even niet legt hij het even rustig uit
Het was prima
Korte wachtlijst voor examen is een plus (in Ede). Maar je moet extra alert zijn in de lessen, want vaak krijg je niet genoeg tijd om alles precies goed aan te leren. Wees voorbereid.
Wel prijzig maar prima volgens afspraak vriendelijke mensen
Super rijschool! 2 rijbewijzen gehaald met succes. Zeer duidelijke instructies met goede feedback. Echt een aanrader!
Super rij instructeur (jeroen spanjers) bleef geduldig goeie uitleg en daar door in 1x behaald van be rijbewijs super bedankt.
Tijdens de lessen werden alle aspe ten van het rijden besproken en goed geoefend. Uitleg als er iets niet goed ging was prima en voorbereiding op examen verliep goed. Complimenten voor de rij instructeurs en kan hen zeker aanbevelen.
Goeie lessen en duidelijke mensen.
Vanaf het eerste contact ben ik zeer tevreden. Er wordt zeer snel gehandeld, men is vriendelijk en flexibel. De lessen waren leerzaam en de contacten met de instructeurs waren erg fijn. Onderling is er een fijne collegiale sfeer wat doorwerkt voor de leerlingen. Kortom, een zeer positieve ervaring.
Mijn eerste ervaring met Verkeersschool Dam was voor het halen van B achter E rijbewijs. Het fijne was het meedenken in de planning en het invullen van de lessen naar mijn behoefte en idee. De dame op kantoor die de planning en communicatie verzorgde was echt heel snel en duidelijk. Fantastisch! De instructeurs op de verschillende lesmomenten waren beide even duidelijk, vriendelijk en kundig. De lessen waren elke keer een feestje en mocht ik nogmaals een rijinstructie nodig hebben dan weet ik al waar ik dat zou doen. Verkeersschool Dam bedankt voor de hulp bij het behalen van mijn E- rijbewijs!
Zeer prettige instructeurs en rijschool
Snelle service, goed kunnen leren voor mijn theorie, en hartstikke fijnne dag cursus gehad voor mijn scooter rijbewijs meteen geslaagd aanrader
Ik heb veel lessen gehad, met een fijne instructeur die mij met veel geduld les kon geven. Helaas was het ivm de wachttijd van het CBR een veel te lange wachttijd tussen je examen en herexamen. Soms bijna een half jaar.
Prettige rijschool, snel rijbewijs gehaald. Helemaal top.
Als was prima
Instructeur geeft een duidelijke uitleg, je kunt al je vragen stellen.Instructeur stelt je op je gemak en geeft goede tips en begeleiding tijdens het rijden. Als je nog moet wachten op je examen maakt hij nog een gezellig praatje met je. Ze zijn erg vriendelijk.
In het kort: steeds nieuwe instructeurs met 4 maanden wachttijd. Aan het lijntje gehouden is de gewone auto. Theorie cursus op locatie waardeloos en als je se hierop wijst krijg je niet alleen geen tegemoetkoming of op zijn minst erkenning maar gaan zo ook nog drijgen niet op het examen te komen. Het is inmiddels weer een aantal maanden geleden (Misschien is het inmiddels veranderd)maar toch wil ik nogsteeds mijn ervaring delen. In 2021 ben ik gaan lessen bij Dam. Ik wilde een automaat omdat ik automatiseren moeilijk vind. Daarom had ik zo veel mogelijk structuur nodig. Na 6 weken 2x in de week lessen kwam mijn instructeur thuis te zitten. In moest 4 maanden wachten voor nieuwe instructeur waardoor de eerdere lessen door mijn automatisering problemen bijna weggegooid geld. Vervolgens een theorie cursus waar ik alleen de zelfde examens werden geoefend die ik ook zelf online kon doen. Vervolgens werd ik door een instructeur aan het lijntje gehouden in de gewone auto omdat ik geen 4 maanden kon wachten op een nieuw plekje. Uiteindelijk zelf de stekker eruit moeten trekken en weer 4 maanden moeten wachten. Uiteindelijk een tijd bij dezelfde instructeur gelest maar deze ging vlak voor een examen weg. Na contact met Dam konden ze geen duidelijkheid bieden of ik nog in de laatste 3/4 weken voor mijn examen waardoor het mis is gelopen met het examen. Hierna een gesprek met de baas aangevraagd omdat er te veel mis was gegaan bij Dam waar ik de dupe van was geworden. Het gesprek werd zo ver uitgesteld dat ik of bij Dam moest blijven lessen tot volgende examen of voor het gesprek al andere lessen bij een andere rijschool moest regelen. Niet alleen werd de schuld in mijn schoenen geschoven voor het lullige verloop maar ook wilde hij geen auto en instructeur meer aanbieden voor mijn examen als je niet bij hun ging lessen. Dit soort examens kun je niet overzetten naar andere rijschool. Pas toen ik ze op hun juridische plichten wees zijn ze de overeenkomst nagekomen.
Met veel plezier in de auto gezeten met Johan. Bedankt
Fijne, duidelijke rijschool en fijne rij-instructeur
Ik had david als instructeur hij weet alles goed en is enorm ervaren, kan goed les geven en is concreet en duidelijk. Heb mijn examen in 1 keer gehaald dankzij de goeie lessen. Verder is alles bij DAM altijd goed geregeld qua planning en betalingen.
Instructeur had extra aandacht voor de reden waarom ik was gezakt
In twee maanden tijd heb ik mijn C rijbewijs gehaald. Ik heb de meeste keren dezelfde instructeur gehad en twee of drie keer een andere, wat fijn was, die afwisseling af en toe. De prijs was ook prima en alles was goed geregeld, ze zijn goed bereikbaar en de instructie is erg goed.