Top instructeurs dus mijn instructeur wouter is een topper heeft me alle belangrijke punten geleerd dat heeft me zeker geholpen top rijschool
Fijne ervaring, makkelijk en snel examen
I heb met veel plezier motorrijles gehad het afgelopen jaar. Mijn tips: - Verken (met auto of fiets) in Arnhem-Zuid de omgeving. Sommige weggetjes kunnen je nogal eens verrassen. - Oefen op de fiets en doe net alsof je motor rijd (knipperlichten, putdeksels en witte strepen strepen).
Ik heb van twee instructeurs lessen gekregen voor mijn rijbewijs B. Beide instructeurs hebben mij veel kunnen leren over het autorijden en verkeersinzicht. Omdat ik wisselde van instructeur was het wel even schakelen. Ondanks de verschillende stijlen van lesgeven gaf mijn laatste instructeur (Edwin) al vanaf het eerste moment aan dat hij een 'plan' in gedachten had. Met dit plan zou hij mij op tijd klaarstomen voor mijn examen en ervoor zorgen dat ik de puntjes op de i kon zetten in mijn rijgedrag. En het plan heeft gewerkt! Dankzij Remco en Edwin heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! :)
Fijne ervaring
Ik heb verschillende rijinstructeurs gehad wat erg verwarrend was en geheel niet fijn!!! Dit zorgde ervoor dat iedere rijinstructeur weer andere dingen leerde en andere dingen belangrijk vonden.f Dit hoorde ik ook van andere kandidaten! Dus dit is zekerrr een belangrijk punt waar jullie echt aandacht aan moeten besteden. Ik snap dat het niet altijd kan maar voor een kandidaat is dit heel verwarrend. Verder was Ton echt super! Eerlijk, open, gaf complimenten om te groeien, en erg vriendelijk! Ik was blij dat ik hem de laatste lessen had en dit heeft er echt voor gezorgd dat ik ben geslaagd.
Bij vragen meteen goed antwoord en geven goed en rustig les.
Top!!!
Alles ging goed goeie uitleg goed geregeld
Mijn ervaring met deze rijschool is zeer positief. Er hangt een goede sfeer binnen het bedrijf en je voelt je dan ook zeer welkom. De lessen waren voor mij duidelijk en op de juiste momenten wat strenger, maar nooit gestresst. Ook complimenten voor de planning, die erg hun best hebben gedaan om mijn vrouw en mij precies op dezelfde dagen achter elkaar in te plannen. Al met al kijk ik hier positief op terug en ben ik nu in het bezit van een c1 rijbewijs.
Door effecient te plannen heb ik mijn E achter C in 24 uur kunnen halen. Dit alles was binnen een week gerealiseerd. TOP!
De lessen met Atibi waren altijd gezellig en hij was altijd duidelijk en eerlijk wat ik kon verbeteren en hoe ik dat moest doen. Hierdoor ben ik in één keer geslaagd! Ik zou het iedereen aanbevelen.
Duidelijk uitleg gehad! En zelfde route als het afrijden
Ik vond het fijn!
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met rijschool DAM in Arnhem. Goede lessen en fijne instructeur.
Goed bereikbaar, hartelijke ontvangst en prima koffie. Vriendelijke instructeur en in 1x geslaagd.
Een hele goede rijinstructeur
Ik heb een zéér prettige ervaring met Verkeersschool Dam uit Ede. Tijdens het behalen van mijn C, C/E en code 95 is er veel aandacht geweest vanuit de instructeurs voor de moeite die ik had met het behalen van mijn code 95 maar door tips en tricks heb ik uiteindelijk mijn code 95 ook gehaald. Dus hiermee wil ik mijn instructeurs bedanken voor de aandacht en hulp.
Na meerdere lessen bij verschillende instructeurs, en door mijn ADHD en gevoeligheid voor stress en prikkels, ben ik niet de makkelijkste leerling. Maar David gaf me het vertrouwen dat het wel zou lukken! Hij voelt goed aan wat je nodig hebt, met de juiste balans tussen geduld en een comfortabele sfeer, maar ook direct en to the point. Zijn communicatie is duidelijk, zowel in praktische zaken als tijdens de rijlessen. David heeft me niet alleen leren autorijden, maar ook het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen gegeven die ik nodig had. Een goede instructeur die ik iedereen zou aanraden!
Ik heb fijne lessen gehad en ben in 1x voor alles geslaagd.
verkeerschool Dam, leuk bedrijf. goeie receptionisten. word snel geholpen. en in 1 keer slagen
Ik heb onlangs mijn vrachtauto (C) rijbewijs gehaald bij Rijschool Dam en ik kan niet anders dan deze rijschool van harte aanbevelen! De instructeurs zijn echte professionals uit de praktijk, wat zorgt voor waardevolle en realistische lessen. De lessen zijn gestructureerd en ze maken een eerlijke inschatting van het aantal benodigde lesuren, wat erg prettig is. Het materieel is van goede kwaliteit en de planning is altijd duidelijk en overzichtelijk. Een groot pluspunt is dat het praktijkexamen direct vanaf de rijschool vertrekt, waardoor je niet eerst naar een externe CBR-locatie hoeft te rijden. Dit maakt het allemaal net wat makkelijker en minder stressvol. Daarnaast heb ik ook mijn code 95 bij Rijschool Dam gedaan. Dit was niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig. Dankzij de goede begeleiding en de fijne sfeer ben ik in één keer geslaagd voor mijn C-rijbewijs. Kortom, als je op zoek bent naar een rijschool met deskundige instructeurs, gestructureerde lessen, goed materieel en een duidelijke planning, dan is Rijschool Dam de perfecte keuze!
It was an excellent driving course covering all the different challenges in a practical driving test!
Fijne rijschool. Rijinstructeur Maikel Milder gehad en die was heel fijn in uitleg met de juiste balans in humor en de nodige aansturing.
dat ik niet bij het eerste examen ben geslaagd valt niet te wijten aan de rijschool. Ik (h)erken dat mijn rijstijl aanzienlijk is veranderd!