Ik heb heel erg fijn gelest bij David. Hij kan goed mijn zwakke punten benoemen, en weet hoe te acteren op mijn fouten. Het was heel erg fijn om door hem mijn rijbewijs te kunnen halen! Het inplannen van het examen ging ook erg goed, met goede communicatie! Het is fijn dat je elke dag voordat je rijles krijgt even een reminder krijgt, zodat je het niet vergeet!
Zie eerste zin.
Prettig
Het beste punt over de hele ervaring was mijn instructeur David Hakimi. Hij was gewoon de beste. Simple instructies, hoge kwaliteit tips en ook super vriendelijk. Als en buitenlander, was het ook super handig dat het les in Engels was.
Van Huib, Jeroen en Wouter vrachtwagen rijles gehad. Zeker een aanrader! Ze nemen de tijd voor je om ervoor te zorgen dat je alles gaat begrijpen. Is iets niet duidelijk dan schetsen ze wel een situatie voor je in het echt. Deze 3 toppers verdienen mijn uiterste respect. Huib wil ik daarin tegen nogmaals apart benoemen. Mijn uiterste respect dat hij op zo’n leeftijd nog veel energie uit zijn werk haalt. Huib krijgt voldoening door mensen iets te leren i.p.v. stil thuis te zitten. Tijdens het rijlessen kom je snel genoeg achter dat Huib de rust in het voertuig bewaart. Hierdoor leer je ook gemakkelijk het voertuig te beheersen maar ook rustig te blijven in uitdagende situaties. Zonder rijles te krijgen van Huib was het mij niet gelukt.
Deskundige instructeurs
Hele leuke leerzame dag gehad wat resulteerde in een rijbewijs BE.
Ik vond het heel fijn dat ik snel terecht kon bij een anderen instructeur en dat er goed werd gekeken naar wat voor mij het beste werkte.
tip. De motor hesjes zijn echt wel aan vervanging toe.
Dames aan de balie zijn heel vriendelijk en regelen goed. Henk van Dijk is een gemoedelijke instructeur, maar ook scherp. Geeft vertrouwen om op te gaan voor het examen. Met een brabants accent
Goede instructeur
Overal het algemeen was het prima, maar ik zou het niet perse aanraden om bij Dam te lessen. Ik had een instructeur met wie je soms wel kon lachen, alleen gaf hij mij niet het gevoel dat hij het mij wilde leren. Ik had wat meer moeite met het leren autorijden, waardoor ik vaak hoorde dat ik ‘onder gemiddeld’ was. In plaats van juist aandacht geven aan hetgeen waar ik moeite mee had, werd mij vooral verteld dat ik het niet kon en dit vind ik erg jammer. Ik ging hierdoor met tegenzin naar rijles. Ook nam mijn instructeur tijdens de lessen soms pauzes tot 5-10 minuten. Als je bedenkt dat je een €1 per minuut betaald, vind ik dit niet kunnen. Het is begrijpelijk dat iemand naar de wc moet, maar dit moet niet ten koste gaan van mijn betaalde rijles. Verder was het wel een vriendelijke man.
Rijgeschool is onprofessioneel en dan Iets zegt fout doet krijg je grote smoel en hij rekent zomaar dingen extra omdat hij 20 minuten weg was hij stopt eerder
Edwin wist het beste uit mij te halen.
Vorig jaar in een keer geslaagd voor scooter en vorige week ook in een keer voor auto na 25 lessen! Heel erg blij met rijinstructeur Gerrit.
Door de goede uitleg alles in 1 keer gehaald
Alles werd goed uitgelegd. Ben zeer tevreden
Hele goede ervaring opgedaan bij Dam. Instructeur Will is altijd vrolijk en geeft goede feedback.
Ik heb mijn praktijk les en examen gedaan via van dam. Super fijne geduldige instructeur. En goeie uitleg. Ben ik 1 keer geslaagd
Super rijschool Niets is perfect
heb mijn c rijbewijs gehaald bij dam. zeer professionele begeleiding van rijinstructeur. alles goed geregeld echt top
Rustig rij instructeur legt alles goed uit Snap je het even niet legt hij het even rustig uit
Het was prima
Korte wachtlijst voor examen is een plus (in Ede). Maar je moet extra alert zijn in de lessen, want vaak krijg je niet genoeg tijd om alles precies goed aan te leren. Wees voorbereid.
Wel prijzig maar prima volgens afspraak vriendelijke mensen