Om Joop als instructeur te hebben vond ik heel fijn! Hij pakte alles rustig op en voelde goed mijn niveau aan. Hij legde alles goed en duidelijk uit met veel geduld. Ondertussen was het ook altijd gezellig kletsen!
Ik zag al een paar jaar op tegen het beginnen van rijlessen, omdat het me overweldigend leek. Dankzij de goede begeleiding van Aukje was mijn ervaring echter heel positief geweest en heb ik in 1x mijn examen gehaald. Aukje is erg duidelijk in haar instructies en feedback, wat ervoor zorgt dat je alles goed aanleert en echt vooruitgang boekt. Ze houdt daarbij rekening met je persoonlijkheid en wat jij nodig hebt om te leren, en past haar aanpak daarop aan. Hierdoor kreeg ik steeds meer plezier in het rijden en meer vertrouwen in mezelf. Daarnaast luistert ze naar jouw feedback over wat je wel/niet prettig vindt in de rijlessen en waar je tegenaan loopt tijdens het rijden. Samen kijkt ze naar hoe je dingen kunt verbeteren, hoe we het extra kunt oefenen, of wanneer je juist nog niet te veel van jezelf moet verwachten. Ik heb de rijlessen als heel prettig en leerzaam ervaren.
Top lessen van Gerrit en in één keer geslaagd
Ervaren rij- instructeur die veel vertrouwen geeft en instructies goed kan overbrengen.
De snelste rijschool van Nederland. Snel curces e achter c. Met de kerst dagen er tussen binnen 4 weken gehaald. Toppie voor mekaar !
Fijne omgeving. Rustige zweer en duidelijke uitleg.
Ik heb categorie E gehaald op mijn rijbewijs en Verkeersschool Dam heeft mij hier goed op voor kunnen bereiden. De lessen worden gegeven door een professionele instructeur die de zaken goed en geduldig weten uit te leggen.
Fijne rijschool! Heb toplessen gehad en het was altijd gezellig. Goede communicatie, wat ik erg waardeer.
Ontzettend fijne en goede lessen gehad bij Maikel. Heel tevreden en al bij diverse leeftijdsgenoten aanbevolen.
de instucteur was een erg fijne man en deed zijn best om het examen zo goed mogelijk af te laten gaan
Heel iri steeds werden Lestijden gewijzigd en aangepast Ook steeds andere instructeur
Goede en rustige begeleiding met scooter lessen, voelde al snel vertrouwd! Wel spannend het examen bij het CBR erna, maar in 1x geslaagd!
From the first glance, you can see the professionalism.
Alles werd duidelijk en goed aangegeven, instructeur bleef goed praten en duidelijk aangeven wat moest gebeuren
prima geregeld
Hele fijne rijlessen gehad die ervoor hebben gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd voor mij praktijkexamen.
Het is een fijne rijschool met prettige en kundige instructeurs. Je hebt de ruimte om je eigen planning en rijtijden te bepalen, wat ik erg prettig vond.
Ik was een beetje vroeg, maar mocht lekker warm binnen zitten. Mijn instructeur legde alles heel goed uit. Het examen ging ook goed!
Ik heb het geluk gehad om met instructeur Henri Arendsen te mogen lessen. Prima. Hij is duidelijk en rustig in uitleg en gedrag.
Beide hebben op eigen manier me ontzettend goed ondersteund en goed geleerd ,
Ik ben onlangs geslaagd voor mijn C1 rijbewijs bij rijschool Dam en ben erg tevreden over de begeleiding. De instructeurs zijn professioneel, geduldig en geven duidelijke uitleg. De lesvoertuigen zijn modern en goed onderhouden, wat het leren erg prettig maakt. Alles liep soepel van planning tot examen. De tarieven zijn bovendien betaalbaar en transparant. Zeker een aanrader voor wie zijn C1 rijbewijs wil halen!
Buiten het feit dat je tegenwoordig moet betalen voor je koffie en het gebrek aan communicatie bij het wijzigen van lestijden, wat niet bijzonder vervelend is maar ook niet wenselijk, zijn de grootste minpunten de kwaliteit van het lesvoertuig en de "soepele' omgang met regels tijdens examens. Wanneer de examinator zichtbaar geïrriteerd binnenkomt omdat de motoren op het terrein lessen is dat geen leuke binnenkomer bij je examen. Zowel Jeroen als Fred zijn erg fijne instructeurs, met duidelijk kennis van zaken en de menselijke kant van het lesgeven goed onder controle hebben
Onze zoon was erg tevreden over de dagopleiding voor zijn brommerrijbewijs. Hij was behoorlijk snel aan de beurt. Kleine groepjes ( 3 leerlingen), vervoer van en naar het CBR was keurig geregeld met gebruik van helm, beschermende kleding ed. Vriendelijke instructeur.
Deze rijschool heeft mij goed geholpen. Wel heb ik een klein tijdje niet kunnen rijden door de hoeveelheid leerlingen. Maar zonder mijn rijinstructrice Aukje had ik het niet in 1 keer kunnen halen. Ze heeft zelfs tijdens de drukke tijden mij heel goed geholpen en ze deed altijd haar best om een gaatje te vinden in haar planning! Ze was altijd eerlijk over je rijgedrag, waardoor je het wel gelijk goed aan leert. Ik vond het altijd gezellig en had altijd weer zin in de volgende les!
Ik ben hier goed geholpen en ben in 1 keer geslaagd, maakte soms wat fouten maar werd steeds geholpen