• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super!

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1e instantie prettige en goede lessen gehad van Berry, ook met hem de dag cursus bijzondere verrichtingen gedaan wat ook super ging. Direct daarna het afrijden ingepland wat ik ook met berry wou doen en zo ook had afgesproken. Tot mijn verbazing hadden ze dit gewijzigd in iemand anders. Toen ik jullie belde was het antwoord als je met berry wilt afrijden moet je een paar maanden langer wachten, en dat terwijl ik meerdere keeren duidelijk had gemaakt dat ik wel naar ede wou rijden om zo de les aftesluiten met berry. Maar dat mocht niet. Beetje jammer dat je het gehele traject van iemand les krijgt en dan de cursusdag inclusief afrijden met iemand anders moet. Maar ja met frisse moed ging ik smorgens naar de locatie in Aalten voor de dag opleiding. Eerste wat de instructeur zei jullie kunnen alwel rijden anders had je vandaag geen examen.. dus zegt de instructeur ik rij voorop. Ik denk het zal wel. Maar tot mijn verbazing deed zijn communicatie setje het niet... Hier baalde hij zelf ook van maar ik nog harder. Na ca 4 uur achter hem aan te hebben gereden, vroeg ik maar of ik eens voor mag rijden zodat hij nog tips .. cq.. les kan geven voor mijn examen. Dit kon voor ca 20 min. .. voordat we er waren vroeg de instructeur nog wel jullie hebben toch wel auto rijbewijs en jullie rijden wel eens op de snelweg met de auto. Dus dan hoeven we dat nou ook niet te doen. En weer dacht ik maar het zal wel... uiteindelijk ben ik gezakt op de snelweg. \' bedankt voor de tips op de snelweg\" nadat ik gezakt was heb ik gelijk gebeld voor een nieuwe afspraak en gezegd dat ik dat alleen met Berry wou. Ik had geluk dat kon een week later en toen ben ik door de goede hulp van Berry vlekkeloos geslaagd. Wat ik zeer en zeer slecht vind. Is dat ik een behoorlijk bedrag betaal voor een DAGOPLEIDING en dat het microfoontje van de instructeur het niet doet en dat ik ca 4 uur achter iemand aan moet rijden zonder ook maar een tip cq les te krijgen omdat jullie de apparatuur niet goed voor elkaar hebben.!! Onderstaande cijfers zijn niet voor de dagcursus met de andere instructeur.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top precies zoals ik had verwacht

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool fijne mensen en goeie instructeurs

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede uitleg en rustig geen gestress

slechter dan verwacht

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voldoende

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen. Vriendelijke lui.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede begeleiding

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze derde zoon heeft nu zijn bromfietsrijbewijs gehaald bij Jaap Speelziek. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig, duidelijk in de communicatie. Ben maakt een leerzaam feestje van elke les.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel positief, afspraken worden nagekomen en betrokken personeel.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, enkel de planning vond ik minder. Ik was meestal beschikbaar op di. ochtend, wo. ochtend, do. hele dag, zat. hele dag en elke avond en nog was het vaak moeilijk een geschikt tijdstip te vinden. Misschien te lage capaciteit t.o.v. het aantal leerlingen.\r\nVeel verschillende motoren gereden (maar liefst 4 st.) Terwijl het rijden nog niet onder de knie is steeds te moeten wisselen van voertuigen is niet prettig. Verder zeer positief!

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed bedrijf. Goed lesgeven en netjes op tijd. Alles voor elkaar.

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, zeer vriendelijk personeel

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super netjes en echt goede ervaringen bij

• Lesvoertuig
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je word heel erg op je gemak gesteld en alles voelt erg vertrouwd aan, waaronder de omgeving, de voertuigen en het personeel. Vandaar dat alles bij mij op een 10 neerkomt. Ga zo door!

Frankeneng 104

6716AA Ede