Deskundig, goede uitleg en prettige communicatie met alle medewerkers

Ik heb het C rijbewijs vorige week gehaald, en dat door de deskundigheid binnen de rijschool, zowel theorie als de praktijklessen hebben mij veel inzicht gegeven. Ze zijn ook met het maken van afspraken erg flexibel en snel, en koppelen direct alles aan je terug. Ook je eigen App is mij goed bevallen. Met andere woorden, zeer goeie rijschool en erg prettig in de samenwerking, echt een aanrader!!!!

Super goede rijschool

Ik heb er goed geleerd en ik heb snel mijn examen gehaald!

GEWELDIG

Ik kwam binnen zeer enthousiast ontvangen en ook nog een enthousiaste instructeur Benny en die was zeer goed in zijn vak, en ook nog eens geslaagd voor mijn exmane brommer, echt een aanrader voor iedereen!!

Zeer goed met een positieve en goede motor rijdinstructeur.

Gezellig en proffesioneel

Veel gelachen met de rij-instructeur en proffesionele hulp met het autorijden. Duidelijk, geduldig en handige tips and tricks.

Geweldig en vooral heel geduldig

Ik had Marloes als rij instructrice Ik ben een erg eigenwijs persoon m Zij had alle geduld met me, Hoewel ik graag het laatste woord wil hebben. Heeft zij zeer veel geduld gehad en mij veel geleerd! Ik had hiervoor ook gelest bij een andere rijschool. Waar ik in 12lessen minder geleerd had dan bij haar in twee lessen! Ik zeg echt een aanrader! Bedankt voor al de lessen! En op naar nog vele kilometers zonder jullie hulp! 🥳

Superrrrrr

Hele vriendelijke mensen en super goed geholpen veel ervaring opgedaan en zo af en toe een lolletje Super bedankt voor alles

Goede instructeurs

Prettig om met de instructeurs te rijden, goede tips

Geweldig professionieel

Mijn ervaring met speelziek is geweldig ook de ervaring met de rij instructeur vond ik geweldig,, geduldige rustige man de ap vond ik fijn duidelijk goede service kantoor

Erg fijn

De mensen begrijpen je

Fijne begeleiding

Veel geleerd in korte tijd Bedankt Berry

Ruud hopman is super goede instructeur

Arjen is een goede rijinstructeur

De lessen waren goed.

Leuk rijden. En leerzaam. Word echt leuk als je 't door heb

Jullie instructeurs geven goede les en een goede uitleg vooral aan ilyas heb ik veel gehad zijn manier van les geven is geweldig.

Leuke rijschool

Heeft mij goed geholpen met het leren rijden Leuke lessen gehad

Goede afspraken en goede lessen

Motor rijbewijs gehaald. Goede instructeur. En goede afspraken

heel erg goed

na bij verschillende rijscholen te hebben geprobeerd uiteindelijk dankzij ilyas mijn c rijbewijs gehaald

Rustig en duidelijk instructeurs

Ik heb 1 vaste instructeur en ik een paar keer de eigenaar gehad als invaller als instructeur. Waren alle bij rustig geduldig instructeurs

Zeer fijne, en vooral vlotte lessen gehad.

Zeer vriendelijke inspecteur, fijne duidelijke instructies.

Flexibel en goede lessen!

Vriendelijke mensen met het hart op de goede plek op zowel kantoor als tijdens de les. De instructeurs willen je echt wat meegeven. Ik heb een 100% score uit 2 rijbewijzen en dat is gewoon heel goed. Daarnaast was er veel flexibiliteit vanuit de instructeurs mbt ophalen van stations. Wel een paar kleine tips: - Veel instructeurs roken en deze geur nemen ze mee de auto in. Als niet-roker vond ik de geur vaak onaangenaam. - Opmerkingen over rustig omgaan met de pook want dat doe je bij je vriend ook niet kunnen als seksistisch worden ervaren. Dit geldt vooral voor opmerkingen tijdens mijn c1 lessen. - Ik denk dat bovenstaande opmerkingen te maken hebben met een bepaalde cultuur onder rij instructeurs. Toch is dit, ondanks de flexibiliteit en goede score, voor mij wel de reden waarom ik deze rijschool niet zou aanbevelen.

Goed!

Goed!

Fijn, gezellig

Ik heb elke week met plezier rijles gehad. Het duurde helaas wat langer als dat ik dacht ivm 6 x theorie en 2x praktijk. Maar gelukkig had Henk vertrouwen in mij en heb ik het mogen halen.

Goede rijschool

Fijne rijschool. Instructeurs geven goeie tips en zijn betrokken met leerling!

Zeer tevreden met de les en het examen

Frankeneng 104

6716AA Ede