Fijne ervaring en super goede instructeur

Het bedrijf is fijn in omgang en de instructeur is ook heel aangenaam , de motoren zijn goed en de uitrusting ook , ze zijn ook erg soepel en meegaand in de planning van de lessen.

Hele aardige mensen die heel rustig en goed kunnen uitleggen

Heel fijn

Zeer goede uitleg en instructie

Een fijne instructeur, goede uitleg en voldoende tijd om de BE in één dag te halen.

Heelfijn

Je krijgt lang genoeg de tijd om alles te leren. Ze nemen echt de moeite en tijd voor je. Luisteren naar alles wat je zegt en vraagt

Zuper leuke instructeur Dennis

Door mijn instructeur heb ik een goede ervaring gehad bij speelziek. Dennis zorgt voor minimale stress tijdens het rijden en vertelt ondertussen allemaal interessante dingen die hij heeft meegemaakt

Goed geregeld en fijne en rustige instructeur

Fijne en rustige lessen

Goede rijschool en snel mijn motorrijbewijs kunnen behalen. Ze zijn erg flexibel met inplannen, ik ben zelf zzp’er en ze hebben alles zo ingepland dat ik alles goed kon combineren.

Echt een top ervaring

Duidelijke uitleg rustig zeer leerzaam en vriendelijke mensen

Goede eerlijke rijschool!

Deze rijschool maakt van jou een echte motorrijder, is transpirant over hoeveel lessen je nodig gaat hebben en schrapt ook lessen wanneer je deze niet nodig hebt. Beide examens in 1x gehaald door goede en duidelijke lessen van instructeur Eric.

Prettige en kundige instructeurs

Prettige ervaring met de BE rijopleiding! Rustige en duidelijke uitleg, plus opbouwende feedback, zowel tijdens de intake van Rob als tijdens de dagopleiding van Vincent. Dank jullie wel (Qua afdeling planning kan een en ander beter georganiseerd dan wel gecommuniceerd worden).

Fijn

Goede instructeur alles was goed en duidelijk uitgelegd.

Was erg goed

De dagopleiding was erg leerzaam

Goede rijschool wel prijzig

Goede rijschool prijzen wel hoog. Jammer dag als je een pakket koopt dat de laatst 1,5 uur worden gebruikt voor je praktijkexamen en niet als extra les!

Super rij instructeur

Rustig en goede uitleg

Zeker een aanrader

In korte tijd 30 lessen met Abdel gedaan die me erg goed elke les duidelijk heeft aangestuurd en klaargestoomd. Mijn rijbewijs heb in 1 x gehaald

Prettige rijles, met vriendelijk personeel

Prettige rij instructeur. Vriendelijke en geven goed les

Duidelijke uitleg. En zeer gezellig met Henk,

Zenuwslopend, maar zeer blij met de uitslag

Goede begeleiding met een mooi resultaat

Fijne afstemming met speelziek en goede begeleiding van Henk

Aanrader

Super fijne rijinstructeur. Legt alles op een hele rustige en duidelijke manier uit. Dankjewel Arjan, voor je fijne en gezellige lessen.

Super fijne en duidelijke lessen gehad van Eric

Ik heb het bij Jaap Speelziek echt naar mijn zin gehad en veel geleerd! De lessen waren elke keer heel duidelijk en leuk. Ik raad de rijschool bij iedereen aan die ook zijn/haar motorrijbewijs wilt halen. Alles is hier goed geregeld

Positief en Negatief

Ik ben heel positef over Ahmed hoe hij de lessen geeft is heel speciaal en goed. Ik heb daarnaast 2 andere instrecteurs gehad waar mijn ervaring wat minder mee was. Verder erg positief

goed duidelijk

Goede duidelijke uitleg over het rijden met een aanhanger, top dag gehad met henk.

Goed geregeld

Snel en duidelijke communicatie

Zeer positief

Zeer snel afgereden en kreeg goede lessen was ook niet een straf was heel gezellig

Frankeneng 104

6716AA Ede