Spam

Speelziek bewaart gegevens van contactformulier op de website jarenlang om klanten lastig te vallen, telefonisch en per mail.

Zeker een aanrader.

Fijne instructeur, duidelijke uitleg

Zoran is een vriendelijke en erg kundige instructeur!

Goed geregeld

Alles is duidelijk, de planning goed geregeld en bij ziekte word geprobeerd vervanging te regelen wat fijn is

Goede rijschool, vriendelijk en bekwaam

Ondanks corona heb ik toch goed en fijn les gehad. Ik vond rijden ook heel erg leuk, dus dat werkt ook altijd mee. Ik ben de eerste keer geslaagd, dus top. Dank aan de instructeur.

Ik ben erg tevreden over de rijschool.

Ik vond het heel fijn om bij speelziek te lessen. Mijn Rij-instructeur Arjan Houtman heeft mij geweldig begeleid naar het examen. Ik heb met veel plezier gelest Ik zou iedereen deze rijschool aanraden echt top!

Super rijschool

In 1 keer geslaagd voor mijn CE. Heel blij en fijne lessen gehad met Bianca.

Super!

Gemotiveerde instructeurs die je graag het motorrijden willen leren. Top!

Prettig

Prettig lessen, wordt actief meegedacht

top

fijn gelest

een hele goede ervaring

top!

Super mensen en super instructeur

Leuke en leerzame lessen van de instructeur gehad en in een hele korte tijd weten halen ik ben blij en raad het iedereen aan

Erg leerzaam en heel gastvrij

Je word goed opgevangen door de instructeurs en ze leren je heel goed de fijne kneepjes van het autorijden

Ik heb een leerzame tijd gehad bij jullie.

Ik heb 4 verschillende rij instructeurs gehad waarvan 1 mijn vaste was. Ik vond het fijn om heel af en toe een ander te hebben, want hij/zij heeft weer andere manieren om je wat aan te leren. Ook kon ik gewoon doorlessen als mijn rij instructeur vakantie had die vond ik ook fijn zo kom je niet lang stil te liggen.

Fijne instructrice en goede communicatie wat betreft het plannen van lessen en hoeveel lessen er noodzakelijk zijn voor het behalen van het examen

Een bijpassende rijschool voor vele!

Na een slechte start bij een andere rijschool, heb ik voor Jaap Speelziek gekozen. Hierbij was mijn gevoel goed! Veel meer positieve energie gekregen van mijn instructeur dit gaf mij dan veel zekerheid achter het stuur. Dit is een rijschool die waarvan je op een positieve manier continu jezelf aan het verbeteren bent!

Snel rijbewijs C behaald

Super leuke en leerzame lessen gehad, uiteraard geslaagd voor mijn vrachtwagen rijbewijs. Fijne instructeurs!

Super snel en goed mn rijbewijs gehaald

Ik heb bij Jaap Speeziek mijn trekker rijbewijs gehaald in minder dan een week, super goede en fijne instructies gehad van Rene Wieleman. Zeker een aanrader voor andere die het T of andere rijbewijzen willen halen

Fantastisch

Ik kreeg van mijn man een verrassingsrijles op de vrachtwagen. Samen met Bianca op stap en al was het spannend, ik vond het geweldig. Bianca legde mij rustig uit hoe alles werkte en daarna met de grote Daf op pad, Bianca het was toppie. Mijn man en Bianca bedankt voor deze ervaring.

Fijne, duidelijke dag met goed resultaat!

Ging voor het pakket voor de aanhanger. Succesvol afgerond dat maakt het al een leuke dag natuurlijk maar de informatie was goed, vlot en overzichtelijk.

Deskundig

Begonnen als onervaren motorrijder, opgeleid tot iemand die nog jaren op de weg mee kan.

Goeie, duidelijke en fijne rijlessen met goeie instructeurs.

Fijne evaring

Goeie en duidelijke leraar, fijne lessen. Aardige man

Super!!!!

Tracktor en Auto bij jullie gedaan. Op naar de aanhanger.

Goede begeleiding

Toen ik aangaf dat ik van instructeur wilde wisselen, werd dat direct voor mij geregeld. Ze zitten goed achter de planning aan en geven je altijd een herinnering voor je rijlessen, iets wat voor mij heel fijn was. Vriendelijke klantenservice en goede instructeurs.

Frankeneng 104

6716AA Ede