goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ging prima met ton, en in 1x geslaagd:-)\r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf aardige instructeur en Berry geeft goed les\r\n\r\neen beetje jammer dat jullie zo naaiend zijn qua geld: Tijdens de rijlessen meerdere malen gevraagd of je extra moet betalen als je 1,5 uur van te voren wordt opgehaald en Berry zei telkens nee dat zit bij het bedrag in en nu moet ik opeens wel meer betalen. Het is al een hartstikke dure rijschool en daardoor wordt het nog duurder. Daarnaast weet Marije/Marijke of hoe die medewerkster ook heet, niet wat de rijlessen kosten terwijl ze daar al heel lang werkt en zei ze dat we reiskosten moeten betalen maar dat die niet hoog zijn. Nu blijkt dat de reiskosten per keer 1 volle rijles kosten, dat zijn dus WEL hoge kosten. \r\n\r\nslechte service en de slechtste prijs/kwaliteit verhouding en klantvriendelijkheid kennen ze hier niet volgens mij. wel een goede instructeur en een goede auto maar wel een beetje jammer dat je meteen 2 uur achter elkaar moet rijden\r\n\r\nmaar dat weegt niet op tegen hoe ik mij voel over deze rijschool: ik voel mij namelijk echt opgelicht door jullie want wat jullie doen is gewoon echt niet eerlijk en al helemaal niet netjes! Jullie laten het voorkomen alsof de reiskosten laag zijn en dat het 1,5 uur voor het examen bij de prijs is zit en achteraf komen er allemaal kosten bij. Daarnaast durven jullie zelfs nog te dreigen het examen niet laten door te gaan terwijl dat al betaald is\r\n\r\nMet andere woorden wij zijn hartstikke opgelicht en genaaid door deze rijschool en ik zal hun dan ook zeker nooit niet aanraden bij vriendinnen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd!!! Met nul ervaring..topinstructeur Tom heeft me gered. Mijn dank is groot!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super begeleid door ton warbroek zonder hem had ik dit niet gered zelf onder examen wist hij mij rustig te houden

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super goede ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super les gehad van ton mooi gegaan vandaag hoop geleerd duidelijke uitleg en rust waardoor ik veel zelfvertrouwen kreeg\r\n\r\nTon b3dankt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima instructeur, duidelijk praktijk gericht en ruimte voor fouten. Rustig en kalm in situaties en realistisch qua tijd van lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ton de instructeur is een goeie vent \r\nLegt alles goed uit en als je iets verkeerde doet corrigeerd ie meteen \r\nHij is en blijft rustig met alles wat je doet\r\nHet was een relaxte super informatieve dag \r\nDoor hulp van ton GESLAAGD !!!\r\nTON BEDANKT \r\nGroeten uit helmond

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super les gehad van ton . streng waar het nodig is en vooral rust uitstralend. Fijne rijsschool ook en instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, fijn om mee samen te werken. Gezellige en goede lessen gehad bij Martin!

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldig!!! Denkt met de klant mee en is erg behulpzaam. De telefoon wordt snel opgepakt en de medewerkster is allervriendelijkst.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool met ervaren instructeurs. Een echte aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf M\'n rijbewijs B in 1x gehaald bij verkeersschool Jaap Speelziek. Goede lessen gehad van Henry. Hij legt duidelijk uit en staat open voor eigen inbreng. Ook een fijne lesauto en handig dat hij een tablet in de auto heeft! Jammer dat er op het kantoor het een en andere mis is gegaan. Het rijexamen plannen verliep iets anders dan verwacht (o.a. niet teruggebeld terwijl dat wel was gezegd). De lestijden zijn niet vrij, wat meestal niet helemaal uitkwam i.v.m. schooltijden. Nog een tip: een Facebookpagina aanmaken, daar zijn ook de meeste jongeren te vinden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Les gehad van Ton. Geeft fijn les, wijst op de punten die fout maar ook op de punten die goed gaan.\r\n\r\n\r\nAanrader voor ieder om hier te lessen, in 1 keer geslaagd!

Frankeneng 104

6716AA Ede