goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de compactopleiding bij jullie gevolgd en dit in 19 dagen met succes afgerond. Van tevoren had ik dat nooit kunnen bedenken, maar dankzij de deskundigheid en ervaring van de instructeurs is me dat toch gelukt. Een instructeur die aanwijzingen/tips geeft maar toch ook rustig en sociaal blijft is gewoon de beste persoon om naast je te hebben zitten, en die had ik gevonden in Lucien (3x) en Martin (5x). Ik kan eigenlijk geen minpunten of verbeterpunten bedenken. Hartstikke bedankt voor de goede opleiding en wie weet nog tot ziens!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zich prima. Wel had ik helaas 2 verschillende instructeurs die een heel verschillende invalshoek van lesgeven hadden. Waarbij de eerste instructeur mij veel zelfvertrouwen gaf, maar bij de tweede kreeg ik zoveel \'instructie\' dat ik nogal tegenstrijdig vond met de eerste. Met deze verschillende wijze van instrueren had ik enigszins moeite.\r\nVandaar een 6 bij instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst positief, met heel veel plezier mijn rijbewijs mogen halen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Jaap Speelziek is erg goed.\r\nFijne mensen,goeie service en deskundigheid.\r\nPeter Jongkees was mijn rijinstructeur en heb erg veel aan hem gehad.\r\nZowel voor theorie als voor de praktijk veel goeie tips gehad om te leren.[Bedankt]\r\nHeb in het verre verleden al eerder rijles gehad bij 2 andere rijscholen\r\nmaar toen niet door gepakt met m,n theorie.\r\nHeb hier dan ook slechte ervaringen mee gehad.\r\nNee,Jaap speelziek is wat mij betreft aan iedereen aan te bevelen.\r\n\r\nHeb met veel plezier bij ze gelest!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel deskundig personeel, vooral vriendelijk en gezellig.\r\n\r\nBedankt voor de fijne dag met goede lunch.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd voor mijn rijbewijs!! Ik ben erg tevreden met de rijschool en heb alles ook in één keer gehaald. Eigenlijk zijn er geen minpunten, al was de telefoon wel vaker onbereikbaar, wat onhandig was voor het maken van afspraken. Verder was alles helemaal prima!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal tevreden over dit bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super les gehad vandaag in 1 dag geslaagd hoop geleerd en kan nu mooi met de kar rijden bedankt ton

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede rijschool je kunt bijna altijd op de tijden rijles nemen als je zelf wilt. De rij-instuctuurs zijn goed in wat ze doen en weten ook presiec wat er mis gaat en leggen het daarna goed uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door vakantie van Martin twee keer een andere instructeur gehad. Maar met allemaal net zo gezellig en leerzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ging prima met ton, en in 1x geslaagd:-)\r\nSuper les en instructie , helder en duidelijk.

Frankeneng 104

6716AA Ede