goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaringen. Leuke instructeur en alles is tot in de puntjes geregeld. Wat mij betreft niets da lof over dit bedrijf! Omdat ik het voor de brandweer heb gehaald kan ik geen mening geven over bijvoorbeeld prijs-kwaliteit omdat ik de prijzen niet eens ken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met Speelziek zijn zeer goed! Ik heb er prettig gelest en ben snel opgeleid. Binnen 2 maanden had ik mijn rijbewijs al, terwijl ik had verwacht er langer over te doen. Tijdens de lessen was de feedback krijgen soms wat lastig en confronterend, maar daardoor heb wél het idee dat ik snel kon leren en goed ben opgeleid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een dikke 10 voor al het vriendelijke en professionele personeel inclusief Elma.......hahahaha...... En Arie krijgt van mij een dikke 11 voor hoe hij het werk en de verschrikkelijke situatie met zijn vader weet te combineren. Dank je wel Arie voor je fantastische geduld. Heel veel sterkte.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf supper bedrijf . je word heel fijn geholpen .aardig mensen ze gaan er echt voor beveel iedereen speelziek aan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik autorijles gehad van Speelziek autorijschool en heb hier met veel plezier gereden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nu voor de 2e keer hier gelest 1e keer voor het autorijbewijs en de 2e keer voor motorrijbewijs en het bevalt me zeer goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede rijschool. Prima naar mijn zin gehad. Goed geholpen als er vragen waren

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring goed. Helaas vind ik de prijzen en facturering slordig, afspraken en genoemde prijzen onderling komen regelmatig niet met elkaar overeen waardoor het vertrouwen een grote deuk oploopt. Medewerkers gaan tevens veel te gretig, te snel, om met het inplannen van lessen en examens. Hiermee creëer je een situatie waarbij de klant niet snel meer iets durft aan te geven, bang dat hij er direct aan vast zit. Zorg eerst voor duidelijkheid alvorens iets wordt ingepland. Mijn situatie, hierboven beschreven, was eigenlijk onacceptabel!\r\nMotor had kleine gebreken, los dat op, een klant dient goed materiaal tot zijn beschikking te krijgen, dit heeft mij in de hele lesperiode licht gestoord. Als rijschool heb je tevens een voorbeeldrol.\r\nWaarom beveel ik uw bedrijf bij anderen aan, voornamelijk door de instructeur Tim, dit is een hele goede instructeur en ik heb met veel plezier veel van hem geleerd!!!!\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool! Les gehad van Tim en Ben, beide erg goede instructeurs. Bedankt voor de lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben super tevreden! De lessen heb ik met plezier gevolgd. Ik heb twee aardige instructeurs gehad met veel ervaring. Mijn lessen zijn in het begin voor de hele periode ingeplant, hierbij vond ik het prettig dat er rekening werd gehouden met de door mij gestelde eisen. Mocht dat uiteindelijk niet uitkomen werd dat met enthousiasme opgelost. \r\n\r\nKort om: Ik zou mijn vrienden en familie Jaap Speelziek opleidingen zeker aanraden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top begeleiding. Ik had erg veel moeite met rijden en dankzij de goede leermethode en het geduld is het gelukt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs mijn motor rijbewijs gehaald. Zowel Tim als Ben zijn zeer goede instructeurs! Hebben mij beide veel geleerd en zie het dan ook als positief dat ik van beide les heb gehad. Ook wilde ik het snel halen en ook daarin heeft Speelziek mee gedacht. Daarom ben ik zeer tevreden. \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Jaap Speelziek is erg goed.\r\nDit geef ik nadrukkelijk aan omdat ik al mijn rijbewijsen bij deze rijschool behaald heb.\r\nDe rijschool is qua planning zeer flexibel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de periode lessen zeer gezellig en vooral leerzaam ervaren, het was altijd weer leuk om te gaan!

Frankeneng 104

6716AA Ede