voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf, duidelijk met mails en de app is erg handig om te gebruiken. Misschien zouden de rij-instructeurs meer contact met elkaar moeten hebben zodat zij op een zelfde manier instructies geven omdat ik bijvoorbeeld van Ben van Beek andere (betere) dingen heb geleerd als dan van Peter Jongkees.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb 2 leuke dagen met ben gehad. Alles was goed gereld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed georganiseerd, zeer klantvriendelijk. Ik kon snel terecht bij goede instructeurs. Dat ik van twee verschillende instructeurs les heb gehad heeft mijn opleiding juist goed gedaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondertussen heb ik alweer een jaar mijn rijbewijs, waar ik nog steeds heel blij mee ben! Ik had mijn rij instructeur, Henry van Ginkel, na het behalen van mijn rijbewijs beloofd een leuke recensie op de site te zetten. Nooit gedaan overigens, maar vandaag dacht ik er weer aan. Elke keer als er een auto van Speelziek voorbij kwam, keek ik snel wie er achter het stuur zat en wilde ik al haast vrolijk zwaaien, maar nooit zag ik henry erin zitten. Tot vandaag en hij zwaaide vrolijk. ‘Ja dit is het moment om toch nog kort iets te schrijven.’ De eerste keer dat ik in de auto zat, had ik echt het gevoel dat ik in een botsautootje zat. Gelukkig ben ik verder nergens tegen aan gebotst. Wel eens het gras op gereden of bijna het fietspad op. Het verbaasd me dat Henry geen nek hernia heeft gekregen van het remmen trouwens, want vanuit mijn ooghoeken zag ik hem vaak haast een meter naar voren vliegen. Al met al heb ik verder veel geleerd. Henry legt duidelijk uit, is geduldig, maar wijst je ook op de feiten. Dus bij deze nog bedankt! De verkeersschool Jaap Speelziek beviel verder ook heel goed. Alles was duidelijk geregeld, de afspraken werden goed gemaakt en ik was erg tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hallo geef aan abdel door voor de goede en fijne rijlessen gr rick vd berkt en ouders bvd Wilma vd berkt super gedaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkeersschool Speelziek is voor mij vooral vertegenwoordigt door Henry van Ginkel en Marije van den Top. Zij hebben mij dwars door alle verkeerschaos naar mijn rijbewijs geloodst, af en toe nog bijgestaan door Abdel en Ruud. Met z\'n allen hebben ze een hele professionele maar ook betrokken houding, een super geschikte leeromgeving!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hele goede lessen gehad en met me lessen inplannen was heel makkelijk te regelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel klantvriendelijk en goeie instructeur

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima Service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hardstikke goed.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie rijschool met goede instructeurs. Goede lessen gehad waar de pijnpunten er al snel uitgehaald zijn en extra aandacht kregen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een leerzame dag gehad peter legt het goed uit ik heb veel van hem geleerd\r\nals ik een cijfer moet geven een 9

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super.

Frankeneng 104

6716AA Ede