Laden reviews...
180 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een positief beeld van Jaap Speelziek: duidelijke instructies, vriendelijke instructeurs en een prettige sfeer. Veel feedback over flexibele planning en snelle inplanning. Regelmatig wordt genoemd dat men in één keer slaagt en dat professionaliteit en klantgerichtheid gewaardeerd worden.
Heb met henk een fijne lesdag gehad.
15 April 2026
Sem
Zutphen
Leerzame lessen en altijd goeie tips ontvangen. Er is ruimte voor een grapje naast serieuze les en dat houdt het luchtig. Ps. Jochem Baraba heeft een bezineauto en geen dieselauto
8 April 2026
Henriëtte
Ederveen
Eerst had ik wisselingen in intructeurs, toen kreeg ik een vaste aangewezen waarbij het erg prettig lessen was!
8 April 2026
Nathan
Aalten
Prettig lessen met goed resultaat!
7 April 2026
Sietze
Varsseveld
Rij-instructeur Rob was zo vriendelijk mij deze dag van de nodige informatie te voorzien, het resultaat laat zien dat hij dit toch maar mooi heeft aangepakt.(rijbewijs be) Dus Rob, nog bedankt voor je geduld en uitleg
2 April 2026
Henk
Ede (gld)
Ik heb samen met Abdel en Wesly een hele fijne 35 uur rijles gehad. Iedere keer was het weer een genoegen om met deze twee toppers de weg op te gaan. Ze hebben mij supper voorberijd op het Examen en ben ze daar ook enorm dankbaar voor. Als er wat was dat de rijles verhinderde werd ik ook supper geholpen door de mensen van Speelziek om dit zo snel mogelijk op te lossen. Ook nog een speciaal bedankje voor Barbara, het was een supper gezellige avond les!
31 March 2026
Corne
Ede
Henk geeft rust en duidelijkheid in zijn lesgeven. Hierdoor met vertrouwen het examen in gegaan en geslaagd! Top!
31 March 2026
Sjoerd
Aalten
Bij ‘Jaap Speelziek’ kon ik snel (op korte termijn) voor mijn aanhangerrijbewijs aan de slag. Eén ochtend les en aansluitend afrijden. Relaxte instructeur, goede tips voor het examen en … geslaagd!
Leo
Barneveld
Fijne rijinstructeur! Goed les gekregen Eerst kreeg ik info over de auto en aanhanger En daarna hebben we heletijd gereden en geoefend !
Danny
Dinxperlo
Na iets meer dan 1 jaar geslaagd Vind zelf achteraf heel fijn dat ik gekozen heb voor speelziek. Voor opties met theorie maar ook praktijk Heb verschillende instructeurs gehad ,hierdoor leer je van iedereen hetzelfde met instructies net anders uitgelegd Inprincipe gaat het om dat je moet rijden natuurlijk- ervaarde zelf wel dat ik het prettig vond dat er gewoon vanuit verschillende perspectieven tips en dergelijke kwamen waardoor je alles eruit kan halen wat erin zit & meer zelfvertrouwen creëert in je eigen rijden
Suraya
24 March 2026
Kevin
Dinxperlo
Henk was een prettige enthousiaste instructeur, De hoeveelheid lessen was duidelijk ingeschat. Ik ga met een goed gevoel met aanhanger de reis beginnen
18 March 2026
Bertina
HEELWEG
Aanvraag dagopleiding/examen was snel geregeld. Duidelijk wat er aangevraagd en aangeleverd moest worden. Mijn dagopleiding heb ik als prettig ervaren. Hele fijne en rustige instructeur die duidelijk aangeeft wat er verwacht wordt van je. Ik zou het anderen aanbevelen.
16 March 2026
Monique
Aalten
Goede ervaring, fijne instructeurs.
16 March 2026
nimmo
Heelweg
Hele fijne rustige dag gehad. Alles werd netjes uitgelegd en eventueel nog uitgebreider toegelicht. Een aanrader.
12 March 2026
Jos
Harreveld
De lessen waren duidelijk en snel achter elkaar zonder lange wachttijden.
12 March 2026
Stein
Varsseveld
Top...zeeer aan te raden!
11 March 2026
Maaike
Renkum
Eerst mijn praktijk bij dam gedaan ben gezakt en daarna bij jaap speelziek in 1 keer geslaagd!!!
11 March 2026
Mo
Ede
Ondanks slecht weer was men steeds flexibel met plannen van lessen en examens, instructeur dacht prettig mee met opbouw van lessen en planning. Klein puntje van opbouwende kritiek was dat ik het prettig zou vinden om steeds dezelfde instructeur te hebben.
10 March 2026
Joost
De Heurne
Goed, leuk, streng waar nodig
9 March 2026
Johan
Barneveld
Top ervaring met de motorrijlessen! De instructeus zijn professioneel, rustig en geven duidelijke uitleg. Je merkt dat veiligheid en vertrouwen op de motor centraal staan. Dankzij de goede begeleiding heb ik veel geleerd en ging ik elke les met plezier de weg op. Absoluut een aanrader!
9 March 2026
Jolanda
Varsseveld
Ik had een hele fijne rijinstructrice (Joyce) en heb heel veel van haar mogen leren! 5 dagen voor mijn rijexamen had ik instructeur Ernst en die benoemde die les van 2 uur lang constant dat ik zou gaan zakken en mijn rijexamen moest omruilen met een andere leerling, omdat ik er niet klaar voor was volgens hem en diegene die lang moesten wachten die plaats meer verdiende dan ik. Gelukkig ben ik 5 dagen later binnen 1 keer geslaagd en heb ik deze kuil overwonnen en heeft mijn eigen rijinstructrice mij enorm goed geholpen en mij mijn zelfvertrouwen weer teruggegeven. Ik heb voorderest enorm fijn gelest bij Jaap Speelziek! Wat wel vervelend was was dat er soms lessen werden verplaatst of ingepland zonder overleg, dit gaf soms best wat stress. Enorm bedankt voor alles!
4 March 2026
Anne
Silvolde
4 March 2026
Ezra Van den Berg
Lunteren
Goeie begeleiding zeker aan te bevelen
28 February 2026
Wim Verhoeks
Ede
Fijn bedrijf met fijn personeel!
28 February 2026
Melanie