5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tot nog toe prima. Als ik een opmerking moet maken: Eerste deel van motorrijles is heel erg gericht op de bijzondere verrichtingen. Logisch, omdat dit examen eerst moet, maar had wel iets duidelijker vooraf gemeld mogen worden. (Al is het alleen maar omdat daarmee de vraag van familie \"En, al lekker aan het toeren geweest?\" makkelijker te beantwoorden was geweest met: \"nee, eerst de belangrijke dingen!\")

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb positieve ervaringen met Hartemink. Ik vind de rijlessen erg fijn en ook de theorie-lessen waren goed geregeld en duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prettig bedrijf en mensen! Ontspannen sfeer en ook erg gezellig maar ook professioneel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kiefteweg 6