goede duidelijkheid
Ik heb van verschillende instructeurs les gehad, ook elders. Erik Leffers van Oosterpoort begreep snel wat mijn sterke/zwakke kanten waren en, belangrijker, wist wat hij daar mee moest doen. Mijn tip aan leerlingen is om even verschillende instructeurs uit te proberen, want iedereen is anders. En mijn tip aan de rijschool of de instructeurs, maar misschien doen jullie dat al: stuur iemand zo nodig naar elkaar door.
Ik ben zeer tevreden over Oosterpoort. De instructeurs zijn heel kundig en weten dit op een efficiente en plezierige manier op je over te brengen. Daardoor heb ik mijn motorrijbewijs, zowel de AVB als AVD, in 1 keer gehaald.
Erg tevreden over Oosterpoort. Snel qua planning en ook de lessen waren zeer leerzaam. Marcel is to- the- point en daar had ik het meeste aan. Bedankt daarvoor!
Ik heb het naar mijn zin gehad tijdens de cursus. De instructeur was een gezellige man die lekker met ons mee praatte maar ons ook veel heeft geleerd
Wat goed om te horen dat je een leuke dag hebt gehad! Bedankt voor je review
Het zijn beste mensen en goed bedrijf
Super bedrijf met een hele goede service! duidelijke uitleg op de laatste lesdag - met goede lunch- tijdens e learning ook veel ruimte voor vragen/opmerkingen. Al met al; als je je e-learning leert, ruimte neemt voor je proef examens en oplet tijdens de laatste lesdag kan je gewoon slagen
Bedankt voor de mooie review, wat goed om te horen dat de opleiding zo goed is bevallen.
Vriendelijk en terzake, goede begeleiding
Goede rijschool met goed geschoolde instructeurs! Veel geleerd en kan vol vertrouwen mijn motor opstappen!
Ik had het idee dat ik veel vragen had die we niet besproken hadden
Super!
Goed georganiseerd.
Kort en bondig: de leraar, Marco, was fijn enthousiast en sociaal, maar raakte wel eens de focus kwijt t.a.v. de lesstof. Er werd soms erg veel uitgeweken naar persoonlijke ervaringen. Interessant, maar niet relevant.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!