Prima ervaring en in 1 x gehaald
Je leert veel en word goed geholpen als je een vraag hebt of als ze zien dat het niet helemaal lukt
Geen moeilijkheden betreft de rijschool
topdag
Goeie instructies gehad van instructeur Hans de Witt, scherp en doeltreffend. Waarop het afrijden daarin een stuk soepeler verliep. Les en afrijden in 1 dag en uit eindelijk het BE rijbewijs.
1daags BE rijbewijs gedaan, en in 1x geslaagd!! Goede rijinstructeur die duidelijk was en zeer netjes ten opzichte van mij...
Beste Peter, Wat leuk om te lezen dat je met hulp van William je BE rijbewijs in een keer hebt gehaald. We wensen je veel plezierige en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Kelly, Oosterpoort Opleidingen
Veel informatie op 1dag was een lange dag van 8 tot 5 wel leerzaam.maar voor mensen die wat moeilijke leren is de stof wel pittig Werd veder allemaal wel goed uitgelegd mischien een idee voor mens die daar moeite mee hebben een André extramentaal tegeven voor de rest alles prima verzorgt
Goede begeleiding gehad van mijn instructeur Cor!
Fijne lessen. Goede info vooraf.
Goede duidelijke les veel tijd voor oefenen, Goede lunch, En het was gezellig! Maar de Peugeot expert is aan vervanging toe!
Het was heel duidelijk allemaal de theorie cursus werd heel goed uitgelegd en de praktijk les was heel goed en werd alles duidelijk uitgelegd het afrijden ging goed en het was een hele fijne examinator
Door de Intructeurs, cor, erik en jan holtrop was dit me niet gelukt. Cor heeft me heel erg met mijn vertrouwen geholpen en door me te begeleiden om te slagen een aanrader aan andere studenten, ook gaat mijn dank aan erik leffers die in zijn vrije tijd mij hielp met lessen waar ik erg dankbaar voor ben en ook jan holtrop die me goed geholpen had. Een woord dank jullie wel.
2 zeer vriendelijke en professionele motor instructeurs hebben mij vandaag aan mijn motorrijbewijs geholpen. Veel goede en leuke lessen gehad de afgelopen weken, ondanks Corona. Vandaag in 1 keer geslaagd! Bedankt voor de goede service!
Een leerzame ervaring. Cor koos heeft me fantastisch geholpen zonder zijn vertrouwen in me haalde ik het niet!! Fantastisch.
Ik heb mijn rijlessen prettig ervaren, goeie instructies tijdens de lessen. Met daarbij duidelijkheid en goede uitleg van wat beter kon. Met hulp van een fijne instructeur die duidelijk is en laat merken wat die van je vaardigheden vind.
En Jens is ook wel oké
Goede oplossing gezocht voor de problemen die er waren...top
Originele beoordeling
Als je belt word op dit moment alles op corona gegooid en er wordt geen oplossing gezocht
Duidelijke instructies, altijd met plezier les gehad
Ik heb er lang over gedaan, jammer vond ik dat je gelijk een examen moest plannen terwijl je nog zeker niet klaar was voor je examen als het dichterbij kwam. Ook mogen de leraren iets beter op 1 lijn werken en geef ook gewoon wat Tops in plaats van Tips. Dit miste ik soms. Maar al men al heb ik fijn les gehad en ga nu heerlijk genieten van niet meer lessen maar lekker rijden op de motor!! Heb er zo'n zin in. Dank jullie wel voor de tijd en aandacht maar doe wat met mijn tips.
aardige mensen en een goeie rijschool
Vind het goed hoe rij-instructeurs omgaan met de leerlingen!
Goede lessen en duidelijk, goede rijinstructeur gehad aan Johan
Altijd leuke en gezellige lessen met Jan!
Alles zeer goed en vakkundig verlopen. Hans deed het goed.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!