Genoeg geleerd en aardige instructeurs
Goeie instructeur en leuke dag gehad
Ik heb onlangs een dag opleiding gehad met examen voor mijn E achter B. Zeer goed geholpen door Hans die door zijn ervaring de les erg duidelijk uitlegt. Ook op het examen onderdeel met ik goed geholpen door de collega William, en kan iedereen deze rijschool aanbevelen. Door de drukte kon ik niet gelijk terecht en afrijden in mijn woonplaats, maar door de flexbiliteit van de planning kon ik toch vlot afrijden in een andere plaats, en dit verliet erg duidelijk en vlot.
Ik had een tijd geen lessen gehad door corona maar alsnog genoeg duidelijkheid en geslaagd. Laatste paar lessen met Weddath waren erg handig. Hij was kritisch en ik vond het erg fijn want ik wou niet teveel zelfvertrouwen krijgen in het rijden
Ondanks de handicap van de coronamaatregelen (tweemaal een gedwongen pauze) fijn kunnen lessen in Assen. Op de locatie heerste altijd een gemoedelijke / ontspannen sfeer. Van voordeel is ook dat je het AVB-examen op de leslocatie kunt doen. Veel verschillende instructeurs gehad. Van ieder wel iets op kunnen steken. Maar wellicht is het een idee om vanaf de start één 'hoofdinstructeur' aan een leerling te koppelen die de algehele voortgang bewaakt en terugkoppelt...
Erg leuke ervaring
Instructeurs erg goed, planning soms lastig, maar prima verder.
Op een duidelijke en interessante wijze het motorrijden geleerd.
Ik vond rijles bij Oosterpoort heel erg fijn! Ik vond de lessen altijd heel erg leuk en keek er naar uit. Het was altijd gezellig in de auto en kon het vinden met mijn instructeur!
Na wat voelt als eeuwig door corona, ook eindelijk mijn rijbewijs kunnen halen. Door corona en twee keer zakken heb ik drie instructeurs gehad, Cor, Michiel en Marko. Alle drie erg fijne instructeurs met een rustige en duidelijke benadering waarbij een grapje tussendoor ook mag/kan. Ben altijd met veel plezier naar mijn lessen gegaan! Erg fijne, professionele rijschool wat goed communiceert naar zijn leerlingen.
Duidelijke planning en doelen. Gerichte feedback. Erg prettige rijschool
I was very satisfied with Jan the instructor
Leuke dag gehad met Aukeline Derks voor mijn vierde deel van de Code 95, rijoptimalisatie. Tot nu toe het leukste gedeelte van Code 95, had al een tijdje niet meer gereden maar dankzij Aukeline had ik het schakelen en rijden zo weer onder de knie. Voelde mij gelijk thuis bij haar, goede adviezen en tips leuk in de omgang en een mooie route gereden. bedankt!!!
Ik heb goede lessen gehad met mijn instructeur Menko. Hij heeft alles goed uitgelegd en was erg tevreden erover.
Prettige ervaring en leuk instructeur
Een goede dag waarbij ik veel geleerd heb met een geslaagde rit!
Goede lessen en goede hulp
Heel fijn, in 1 keer met de theorie geslaagd door de top theorie cursus, en vervolgend door fijne rijlessen geslaagd voor mijn scooterpraktijk!
Beste Emy, Bedankt voor je mooie woorden, we wensen je veel veilige kilometers terug! Hopelijk zien we je in de toekomst terug om je auto rijbewijs te gaan halen. Met vriendelijke groet, Kelly, Oosterpoort Opleidingen
In 1 keer geslaagd, goede uitleg echt top ervaring.
In één keer geslaagd, duidelijke uitleg en goed te doen. Wordt goed uitgelegd wat van je verwacht wordt.
Een dagopleiding BE gevolgd bij Oosterpoort van Hans. Zeer goede handvaten gekregen zodat ik met vertrouwen het examen in ging en met succes heb afgerond. Aanrader dus!
Beste Daan, Wat goed om te lezen dat de BE opleiding zo goed is bevallen. Bedankt dat je ons aanraad bij anderen! Met vriendelijke groet, Kelly, Oosterpoort Opleidingen
Goede rijlessen en super instructeur
Het gin goed, soms wat onduidelijke aanwijzingen voor de rest prima!
Rijoptimalisatie cursus met aukeline. Als Zeer rustig en professioneel ervaren.
Ik heb een super goede tijd gehad bij Oosterpoort. Hele goede service en aardig personeel!
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!