Hele fijne scooter rijles gehad. Ik had nooit scooter gereden, dus wilde een paar rijlessen volgen. Ik stap nu met vertrouwen de scooter op.
Ik heb mijn lessen heel prettig ervaren.
Fijne instructeurs bij oosterpoort. Flexibele planning. Met vriendelijk personeel!
Goed begeleid door Harry Oosterloo en Weddath Baggoe. Erg fijn dit avontuur doorlopen. Ik ben geslaagd!!!!
Ondanks de corona uitstel van de examens ben ik in 1 keer geslaagd! Bedankt Michiel voor de goede begeleiding.
Ik ben op een professionele en prettige manier begeleid door mijn instructeurs. Met Weddath Bhaggoe heb ik veruit het langst gereden. Mijn dank is groot aan hem voor het mij zo goed mogelijk voorbereiden voor mijn examen. Ook aan Theo Hummel ben ik veel dank verschuldigd. Tevens was het altijd gezellig in de auto. De balans tussen geconcentreerd rijden en af en toe gelach was erg aangenaam. Ik zou Oosterpoort aan iedereen aanbevelen.
Voor mijn aanhangerrijbewijs fantastisch begeleiding gehad en goed ondersteund bij het bijleren wan de bijzondere manoeuvres. Super blij en in 1x geslaagd!!!
De motoren rijden prettig! De instructeur die ik had vaakste had gaf goed les, veel positieve feedback. Hierdoor kreeg ik vertrouwen op de motor en kreeg ik reminders waar ik op moest letten. Lessen inplannen ging soepel. Echter als er een wijziging in de planning was werd dit slecht tot niet gecommuniceerd. Ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald en ik ben blij dat ik voor Oosterpoort heb gekozen.
Tijdens het volledige traject erg goede begeleiding gehad van mijn rijinstructeur. Altijd erg leuke en fijne lessen gehad.
Al met al heb ik een goede ervaring gehad bij de rijschool. Ik vind de rijschool erg professional en georganiseerd en vind het prettig dat ze de lessen ver vooruit plannen. Ik vind dat er wel duidelijk verschil zit in instructeurs. Cor Keus en Jan Holtrop zijn echt goede instructeurs die hun werk doen met enthousiasme en prettige omgeving creëeren om te leren en fouten te maken. De andere instructeurs die ik gehad heb, Martin Le Noble en Johan ten Berge, zou ik zeker niet aanraden en heb ik geen fijne lessen meer ervaren
Top lessen gehad van Theo en Cor!! In 1 x geslaagd!
Bedankt voor de goede service.
Super lessen gehad bij de Oosterpoort. Eerst op het plein wat niet alleen goed, maar ook gewoon heel gezellig was. Verschillende instructeurs/instructrices gehad en dat was voor mij prima! Fijn dat alles goed werd uitgelegd en voor werd gedaan en dat je af en toe zelfs achterop kon om te ervaren hoe je door bochten moest bijvoorbeeld. Daarna op de weg met Marcel, maar ook met Michiel, wat ook heel goed was. Altijd de gelegenheid om vragen te stellen (wat ik misschien wel een beetje veel deed), maar die werden altijd rustig beantwoord door Marcel. En alles werd duidelijk uitgelegd en uitgetekend. Michiel zorgde daarnaast voor een stukje extra zelfvertrouwen en vertelde dat je ook gewoon echt moet genieten van het motorrijden (ontspannen, relaxt, om je heen kijkend naar de omgeving). Hij vertelde tijdens het rijden veel en Marcel was juist een stuk rustiger. En dat vond ik een hele fijne combi! Kortom, heren, bedankt voor de top weglessen!
Vanaf het begin tot het einde goede begeleiding van zowel Gertjan Schreuder alsmede de instructeur Roland Mooijman. Gertjan heeft het administratieve gedeelte in perfectie uitgevoerd zodat ik snel kon afrijden en Roland heeft mij op een zeer goede, gezellige maar vooral professionele manier bijgebracht hoe ik een vrachtwagen moet besturen.
Ik heb de gehele opleiding als zeer prettig ervaren, er heerst een open sfeer. Je kunt de instructeurs alles vragen en geen vraag is te veel.
Motor AVB en AVD bij Oosterpoort Assen behaald. Mooi afgesloten terrein voor de AVB opdrachten waarbij de instructeurs duidelijk vertellen wat je nog kunt verbeteren. AVD met verschillende routes door Assen, die ook tijdens het examen worden gereden. Hierbij ook weer goede een duidelijke uitleg over wat je kunt verbeteren.
Mijn kennismaking met auto opfrislessen waren goed verzorgd. De rij instructeurs Martin Le Noble en Judith van der Helm hebben mij goede verkeerstechnische instructies gegeven en goede aanwijzingen over mijn rijstijl. Ze waren beiden correct in de omgang met mij en publieksvriendelijk. Hoewel ik al rijervaring had, vond ik het verstandig om bijscholing te volgen bij Oosterpoort Opleidingen. Ik dank hun beiden voor de rijlessen die ze mij hebben gegeven. Groeten, Peter Dorreboom
Alles werd goed uitgelegd als het moest en als je het goed doet krijg je t ook te horen.
Ik ben onwijs goed geholpen met het kunnen behalen van mijn rijbewijs. (automaat) Erik mijn rij instructeur heeft erg veel geduld, legt alles goed uit, houd rekening met mij. Heeft mij stap voor stap dingen uitgelegd. Ontzettend bedankt voor je hulp hulp Erik, ik ben je erg dankbaar! Door jouw heb ik in een keer mijn rijbewijs kunnen halen.
Leuke lessen, leuke rij-instructeurs. Veel van ze geleerd Soms beetje lastig met plannen omdat het dan druk was. Maar verder vrij prima.
Duidelijke structuur. Veiligheid en vakmanschap Goed lesmateriaal en prijs/kwaliteit verhouding
Soepel als het kan, streng als jet moet. Ik heb veel geleerd van Marcel en Michiel. Heel veel dank daar voor
Hey hallo Oosterpoort rijopleiding is zeker de moeite waard om daar je opleiding te doen De mensen die je helpen met het opleiding zijn zeer klant vriendelijk en helpen zeer goed op weg met je opleiding die je gaat doen Zo draa ik weer met een opleiding aan de gang gaa doe ik dat zeker bij rijschool oosterpoort %100 zeker dat je gaat slagen vorige opleiding
Was moeizaam in het begin en met de lockdowns
Ik ben één keer geslaagd, zowel voor mijn theorie als voor mijn praktijk, door de lessen van een zeer goede rij-instructeur die ervoor zorgde dat er altijd een prettige sfeer in de auto hing.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!