Leuke en vooral leerzame theorieavonden
Locatie wat ver vanaf Leeuwarden.
Ik heb mijn motorrijbewijs met veel plezier bij Oosterpoort mogen halen. Eerst de lessen op het plein in Assen, waar door de kleine groepen veel persoonlijke tips werden gegeven. Daarna het lessen op de weg in Groningen, waar veel aandacht voor de rijstijl is en er veel tips en tricks worden gegeven om het examen te kunnen halen en veilig te kunnen motorrijden.
Super lessen gehad op de vrachtwagen. Alles in één keer gehaald, dat zegt genoeg over de lessen. Bedankt Michael en Henk. Toet Toet groetjes
Vandaag heftruck cursus gedaan voor code 95. Het was een leerzame dag
ik vond het een heel leerzame cursus, heb veel nieuwe dingen geleerd en handige ezelsbruggetjes. Ook was het een leuke cursus. het werd erg leuk verteld.
Leuke en goeie lessen gehad bij Henk, streng maar rechtvaardig.
Les mogen krijgen van 2 rij-instructeurs en beide erg bekwaam en fijn in omgang. Voornamelijk met behulp van Cor mijn rijbewijs mogen halen. Met zijn hulp mijn eigen onzekerheid overwonnen en een goed resultaat geboekt. Enorm dankbaar!
Heb mijn C rijbewijs gehaald bij Oosterpoort. Super fijne lessen gehad en een top instructeur! Alles is hier dik in orde.
Met dank aan rijinstructeur Michael een te gekke funles op de vrachtwagen cadeau gekregen. Relaxte sfeer in de cabine. Echt even mogen ervaren hoe het is om serieus op de wagen te rijden.
Een dagcursus bijgevolgd. Hier ontzettend veel van geleerd, ondanks dat het online was.
Een leuke b-e dag met Hans de Wit gehad. Het was een leuke leerzame dag met een positieve afsluiting. Hans is een goede, duidelijke en gezellige instructeur. De dag liep op rolletjes en het resultaat is geslaagd!
Alles onder één dak en dat is wel zo prettig
Het begon vroeg, wellicht iets te vroeg voor mijn doen. Maar de inhoud van de dagcursus was heel concreet en heb ik veel aan gehad. Het viel wel tegen dat de dagcursus online was maar de inhoud was er niet minder op.
William bedankt!
Hele vriendelijke rij instructeurs die echt willen dat je slaagt, ik ben heel goed begeleid met name door Harry. Ze gaven mij altijd een zelfverzekerd en fijn gevoel! En ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald!!! Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen!
een heerlijk rustige instructeur die mij goed heeft voorbereid op het examen, bedankt Aukeline
Ik heb mijn motorrijbewijs met veel plezier gehaald.
Een mooie rit gehad op een Daf xf met stapel/splitterbak. Leuk ! Ontspannen code-95 rit.
Ik heb, voor de Code95, een rijtraining gevolgd. Met instructrice Aukeline drie uur gereden. Een leuk tourtje door de provincie en onderweg gesproken over mijn verbeterpunten. Dit alles, op een heel ontspannen manier. Leerzame en nuttige dag!
Tijdens mijn lessen voor mijn C1 heb ik met meerdere instructeurs gereden. Dat had als voordeel dat je van iedereen weer op een ander vlak wat leert. Ik heb zelf ook duidelijk aangegeven wat ik nodig had en wat ik nog wilde oefenen. Het was prettig dat hier rekening mee werd gehouden.
I would recommend this driving school. Quite fast in solving problems and answering fast to questions you might have. Especially during the Corona time. I had a very good instructor - Truus- she was patient, friendly and gave me the confidence I needed to pass the exam. I passed the exam the first time. Ik zou deze rijschool aanbevelen. Vrij snel in het oplossen van problemen en snel antwoorden op vragen die je zou kunnen hebben. Vooral tijdens de Corona-tijd. Ik had een zeer goede instructeur - Truus - ze was geduldig, vriendelijk en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om het examen te halen. Ik ben de eerste keer geslaagd voor het examen.
Super ervaring gehad met rijlessen bij oosterpoort. Ik heb gereden bij Ardon en het was altijd mega gezellig en leerzaam! Na het zakken wordt er meteen gekeken naar een snelle nieuwe datum! Helemaal tevreden! Zou het iedereen aanbevelen! :)
In het geheel was mijn ervaring bij deze rijschool heel goed. Er zijn veel opties voor het leren van de theorie. Voor de zelfstudie krijg je een heel pakket met alles wat je nodig hebt om te slagen. Vooral de online examentraining voor theorie was hierbij erg handig. Ik kreeg genoeg rijlessen voor het praktijkexamen, met steeds meer lessen op het eind. Op deze manier krijg je het autorijden echt onder de knie. Ik ben in 1x geslaagd! De organisatie en communicatie was niet altijd vlekkeloos, maar dat weegt niet op tegen de kwaliteit.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!