Gezellig
Door de lessen van Johan met zijn geduld en feedback, heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Zeker een aanrader!
Heb het heel leuk gehad tijdens de rijlessen. Henk Sanders is ook een geschikt persoon om les te geven. Bedankt voor de rijlessen super gedaan.
Zeer deskundige instructeur en dat maakte de rijlessen voor E achter C leerzaam en interessant.
Goeie rijschool
Helaas gezakt maar dat lag volledig aan mij
Inplannen van lessen verloopt soepel. Rij instructeur (ardon) is zeer ervaren.
Elke les leerde ik weer iets nieuws en kreeg na elke les een goede feedback waar ik ook wat aan had. Het waren ook leuke lessen, doordat er veel varriatie zat in de lessen. We deden haast nooit twee lessen achter elkaar aan hetzelfde.
Beste Nicole, Bedankt voor je mooie review! Het is goed te horen dat je rijopleiding zo goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Kelly Oosterpoort Opleidingen
Mijn rij ervaring bij Jan Nieveen is super goed. alles werd wel goed uitgelegd en ik werd super goed opgeleid. Het is in de auto altijd super gezellig met hem en je zult nooit vervellen en je leert super goed auto rijden.!!!!!!!!!!!
Na 3x eindelijk maar toch geslaagd Veel geleerd de afgelopen tijd! Ardon,William,Cor en Roza bedankt voor alle tijd en de moeite!
Ik ben geslaagd. Ik ben heel erg blij. Harry heeft vantevoren mij goed uitgelegd hoe het proces gaat op examendag. Zijn complimenten tijdens rijlessen zorgden er voor dat ik zelfverzekerd en meer zelfvertrouwen kreeg.
Beste Azita, Bedankt voor het achter laten van een mooie review. Goed om te lezen dat Harry je goed heeft kunnen begeleiden. Met vriendelijke groet, Kelly Oosterpoort Opleidingen
Professionele rijschool en instructeurs. Instructeur was eerlijk en direct, kundig en ervaren. Gelest tijdens coronaperiode. Rijschool heeft dit goed opgevangen en goed geregeld. Daarnaast is men erg betrokken bij de organisatie en planning van de lessen. Indien instructeur uitvalt door ziekte o.id. wordt er meteen contact gezocht om een oplossing te zoeken. Grote, drukke rijschool dus planning is erg strak en weinig flexibel.
goedemiddag Heb vanochtend code95 praktijktraining gehad onderwerp rijoptimalisatie van Aukeline Derks. Ben zeer tevreden over hoe het geregeld was. En voor al over Aukeline ze is zeer duidelijk en correct en zeker een goede prater stelt je zeer op je gemak. We hebben een zeer mooie ochtend gehad en zeer leerzaam voor beide haha Zeer tevreden ga zo door en hoop op de volgende mooie cursussen. vr gr Bert jan Fledderman
Beste Bert Jan, Fijn dat je een leuke training met Aukeline hebt gehad! Altijd goed om de kennis op peil te houden, al helemaal als het ook nog eens een gezellige dag was. Met vriendelijke groet, Kelly Oosterpoort Opleidingen
Harry teach me very good, very patient to me. Perfect instructor.
Jan is the best driving instructor. He takes the time to make sure that you understand. He takes the time to make sure you’re comfortable. Excellent experience.
Ondanks alle tegenslagen heeft mijn rijinstructeur mij door het proces heen geholpen. Ik ben tevreden over de rijschool.
Fijne communicatie en goede begeleiding. Hierdoor was ik voor beide examens goed voorbereid.
Beste Mathijs, Super dat je voor beide onderdelen in 1x bent geslaagd! Bedankt voor je mooie woorden. Met vriendelijke groet, Kelly Oosterpoort Opleidingen
Super ontspannen instructeurs. Ik heb erg genoten
Ik heb mijn D(bus), CE(trekker met oplegger), code 95 voor de bus, code 95 voor de vrachtauto en A(motor) rijbewijzen behaald bij Oosterpoort. De planning denkt met je mee en zorgt er voor dat je precies weet wanneer je moet lessen en wanneer het examen is, zodat je je daar goed op voor kunt bereiden. Het overzicht van de planning is duidelijk, en wanneer je eens niet kunt, is het makkelijk om een ander moment in te plannen, afhankelijk van de beschikbaarheid van de instructeur. De instructeurs zijn kundig op hun vakgebied en zorgen er voor dat je je maximaal kan voorbereiden op het examen. Ze zijn vriendelijk en geduldig en nemen de tijd voor je. De voertuigen waarmee je rijdt zijn modern en voorzien van alle gemakken. Voor de theorielessen krijg je duidelijke boekwerken en de instructeurs kunnen eventuele vragen die je hebt goed beantwoorden door zowel theoretische kennis als praktijkvoorbeelden.
Beste Ruben, Wat goed om te horen dat je voor alle behaalde rijbewijzen hebt gekozen voor Oosterpoort Opleidingen! Bedankt voor je mooie woorden. Met vriendelijke groet, Kelly Oosterpoort Opleidingen
Na jaren roepen dan eindelijk eens echt rijden op een vrachtwagen! Ik ontmoette Henk Sanders die de funles verzorgde. Na een paar zinnen dacht ik ow kijk dit zit goed. Nou daar gingen we dan, man man wat een grote auto voor een kleintje zoals ik maar vanaf begin af aan wist Henk mij daarin "rustig" in te krijgen. Zelfs gingen we door mijn eigen woonplaats heen rijden, super leuk dat hij deze route koos. Heb van Henk niet alleen de beginselen van het rijden geleerd maar ook allerlei nieuwe uitspraken en spreekwoorden. De 2 uur waren helaas zomaar voorbij. De positieve woorden van Henk aan einde van de les deden mij natuurlijk ontzettend goed, nu weet ik niet of dat dat een verplichting is of dat hij dacht misschien dat ze nu onthoud dat ze bij de middenstreep moet blijven rijden :). Hij heeft vast snachts nog geroepen : Links blijven. Heb een super leuke 2 uur gehad en enthousiast geworden om echte lessen te willen gaan volgen, maar dan uiteraard wel bij Henk, want er zijn vast nog wel meer uitspraken te leren. Super bedankt Henk!!
Beste Wenda, Wat leuk om te lezen dat je genoten hebt van de funles! Wie weet zien we je binnenkort terug om zelfs het vrachtwagen rijbewijs zelf te gaan halen. Met vriendelijke groet, Kelly Oosterpoort Opleidingen
Mijn instructeur Hans heeft mij leerzame dag gebracht tot mooi resultaat in één geslaagd voor B E. Bedankt Hans was een mooie dag.
Prima rijschool met enthousiaste instructeurs
Ik heb mijn C rijbewijs gehaald met code 95. Gaat er professioneel aan toe en je krijgt een goede basis voor het examen. Ik had les van Michael Regeer, je moet wel een beetje met kritiek kunnen omgaan want hij zegt wat hij denkt. Dit is juist wat je nodig hebt om in een keer door t examen geloodst te worden. Soms wilde ik hem ook weleens uit de auto zetten maar dat had niet veel met hem te maken. Ik had soms 4 uren lessen achtereen, dat is eigenlijk te intensief en dat houd je moeilijk vol. Zeer professioneel les gehad van een vakman in een handgeschakelde Scania.
Het theoretisch gedeelte vond ik een prettige ervaring.Er was alle tijd om dingen te bespreken en de uitleg was goed te begrijpen het was erg leerzaam. Het praktisch gedeelte, de rijoptimalisatie was indrukwekkend. Ik rij inmiddels 43 jaar en door de tips die ik van Aukeline aangereikt heb gekregen kijk ik nog weer anders naar het verkeer en het rijden met een vrachtauto. Ik heb het als zeer leerzaam mogen ervaren mede door de vakkundigheid en professionele houding van de instructrice Aukeline. Alles met elkaar dank jullie wel voor de leerzame en Prettige bijscholing. Vriendelijke groet. Wilt Eerens.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!