Henk stelde mij direct gerust ook al kreeg ik een paar belangrijke instructies mee. Daarna konden we de weg op en heb ik een mooi rondje gereden. Henk moest af en toe wel bijremmen als ik niet op zat te letten, maar met zijn aanwijzingen ging het eigenlijk best heel goed. Hartstikke leuk om te doen. Geweldige ervaring!
De instructeur was helder en aangenaam in de communicatie. Lesauto en aanhanger was ook allemaal goed voor elkaar. Kortom een prima cursusdag.
Goeie instructeurs, aardige mensen. Ze denken met je mee en hebben het beste met je voor. Top!
Ik had Michiel Manshanden als instructeur, ik vond dat hij heel duidelijk was op bepaalde momenten dat het minder goed ging vertelde hij de verbeter punten door hem heb ik het gehaald en het is ook nog een top gozer
Hans heeft mij in 1 keer naar succes bij mijn BE-rijbewijs geleidt. Meteen de zwakke plekken duidelijk en daar goed aan gewerkt. Bovendien nog gezellig ook!
Ondanks dat het allemaal wat langer heeft geduurd dan gepland door de lockdown heb ik de rijlessen bij Oosterpoort als zeer goed ervaren! Rosa heeft veel geduld en heeft me tot in de puntjes voorbereid. Ook het contact met het kantoor over de planning verliep altijd soepel.
Beste Sophie, Wat fijn om te horen dat je je gehele opleiding zo positief hebt ervaren. We wensen je ontzettend veel plezier met je rijbewijs B! Met vriendelijke groet, Kelly Oosterpoort Opleidingen
Goed ontvangen, duidelijke uitleg, goed instructies en tips....en vooral hele leuke leerzame dag. En geslaagd!
Om eerlijk te zijn vond ik de hoeveelheid lessen die ik heb gehad, een beetje teveel. Maar verder werd mij alles heel goed uitgelegd en ben ik ook zeer blij dat ik mijn praktijkexamen in één keer heb gehaald.
Met dank aan Johan mijn rijbewijs gehaald! Ik had veel eerder bij Oosterpoort moeten gaan lessen.
Op het begin was ik niet zeker dat ik na 10 lessen zou een rijbewijs gaan halen, maar toen kwam ik Truus tegen. Truus was meer dan een rijinstructeur. Zij is geduldig en grappig op een professionele manier. Ik ben van mening dat Truus een + punt is voor de rijschool.
Beste Angela, We zijn het helemaal met je eens dat Truus een aanwinst is binnen ons bedrijf. Goed om te horen dat ze je het vertrouwen heeft gegeven en je zo tevreden bent over haar rijlessen. Met vriendelijke groet, Kelly Oosterpoort Opleidingen
Vandaag mijn motorrijbewijs behaald. Dankzij de deskundige en prettige begeleiding van instructeurs Michiel en Arnold is alles soepel verlopen en ben ik voor alle onderdelen in 1x geslaagd!
AVB voor de motor is hier uitstekend geregeld met een eigen oefenterrein en geduldige instructeurs. Met een verzekerd gevoel het examen AVB kunnen aangaan. De AVD lessen waren ook duidelijk, leuk en leerzaam. Het nut van de webapplicatie zie ik niet helemaal in en soms was het niet consistent met wat er bijvoorbeeld in een mailtje stond. Al met al een dikke aanrader! Michiel, Arnold & Angelique: bedankt voor alle fijne lessen!
Met plezier heb ik mijn motor rijbewijs gehaald bij de Oosterpoort. In het begin van meerdere instructeurs les gehad wat ik als positief heb ervaren omdat iedere instructeur zijn eigen manier heeft. Latere lessen van één en dezelfde instructeur gehad. De manier van feedback geven is erg fijn en er is veel mogelijk. Zeker een pluspunt is dat ze in Assen een eigen oefen en examen terrein hebben voor de AVB.
Ik heb motorrijles gehad bij Oosterpoort en ben heel tevreden. Ze hebben voor het AVB examen een eigen oefenterrein waar je per les van drie uur elke keer alle oefeningen behandelt. Je doet ook examen op dit terrein, dat is echt een pluspunt. Er zijn meerdere instructeurs, alle instructeurs waar ik les van heb gehad leggen goed en duidelijk uit, en leggen ook veel uit als je daar behoefte aan hebt. Ze hebben geduld met je als dat nodig is, de sfeer is positief. Op de weg rij je vooral in duolessen, en ik heb dat als heel prettig ervaren, je leert ook van elkaar. Ik heb beide examens in één keer gehaald, terwijl ik echt niet de grootste durfal ben. Ik heb bij Oosterpoort het gevoel gekregen goede controle over de motor te hebben, en daardoor vertrouwd de weg op te kunnen.
Beste Amber, Ook kandidaten zonder veel lef kunnen uitstekende motorrijders zijn! Zo zie je maar weer dat er voor geen enkele groep een stereotype is. Fijn om te horen dat je de opleiding zo goed hebt ervaren. We wensen je veel mooie uren op de motor toe! Met vriendelijke groet, Kelly Oosterpoort Opleidingen
Met de prettige en effectieve begeleiding van Menko is het gelukt om in één keer af te rijden; een betere voorbereiding was niet mogelijk!
In 1 dag mijn E achter B. Een pittige cursus maar zeker te doen dankzij de professionele begeleiding van de instructeur.
Veel praten en kletsen wat goed is en ik ben ook heel gezellig
Fijne instructeurs die rustig met je meekijken en je alles leren, heb mijn examen in een keer gehaald door hen!
Ik heb in deze periode veel geleerd en ging met plezier naar de rijles. Ik heb ook veel vertrouwen gekregen in het rijden.
Geweldige rijschool met zeer goede instructeurs en goede nascholing omtrent code 95
Ondanks wat onzekerheid, goed begeleid door verschillende instructeurs en dus in 1 keer theorie en in 1 keer praktijk examen gehaald. Bedankt Oosterpoort!
Ik heb mijn rijbewijs van scooter gehaald bij oosterpoort. Was een prima ervaring. Een aardige man en mijn rijbewijs gehaald binnen 1 keer.
Ik had een erg fijne ervaring bij de deze rijschool de medewerkers zijn erg vriendelijk
Bij Oosterpoort mijn e achter b rijbewijs gehaald. Eerst een proefles en toen de eendaagse cursus. Prettige instructeur, ook (vooral) toen ik het even niet zag zitten en aan het einde van de dag geslaagd, dank je wel!
Ik heb verschillende instructeurs gehad en ze waren allemaal heel vriendelijk. Ook het inplannen van de lessen verliep goed en de service was in het geheel goed.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!