Veel geleerd met gezellige en bekwame instructeurs.
Gewoon alles Goed geregeld en duidelijk
goede, vrolijke instructeur, altijd snelle en duidelijke communicatie van de receptie
leuke en leerzame dag met als uitslag geslaagd :)
Wel goed goede uitleg denk aan henk
Duidelijke uitleg. Goeie tips
Super leuke en educatieve lessen gehad met Michael op de schakelbak voor het C rijbewijs. Je voelt je hier niet zozeer een klant en dat komt zeker door de vriendelijkheid van het personeel. Kom hier zeker terug voor mijn CE. Michael, ga zo door met het lessen. Je merkt dat je het geleerd krijgt van iemand met ervaring en een liefde voor voertuigen en verkeer. Tot ziens! Robert
Geen goed gevoel bij. Niet vragen na de les hoe het ging ofzo. Wel gelijk een duur pakket 'adviseren'. Je voelt je een nummer. N.B: Leeraartje spelen, en dat ook nog eens zonder enige humor. Totaal niet motiverend. Super jammer.
Hallo Aaron, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je motor rijles. Je ervaring komt ons niet bekend voor, we gaan je feedback uiteraard zo snel mogelijk met je instructeur bespreken zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen! Je krijgt na de eerste les inderdaad een pakket indicatie van je instructeur. Mocht dit advies achteraf te hoog blijken krijg je de lessen die je nog over hebt binnen twee weken terug gestort. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een lager pakket aan te schaffen en dit later aan te vullen met extra lessen indien dit nodig zou zijn. We hopen je bij de volgende les hier meer uitleg over te geven. Uiteraard kan je bij vragen over je lesindicatie ook altijd even contact opnemen. Dit kan via 050 31 31 330, ik sta je dan graag te woord! Met vriendelijke groet, Kelly Oosterpoort Opleidingen
Super leuke en leerzame lessen gehad en heb daar veel van geleerd!
Nemen de tijd voor en proberen het helder uit te leggen om het vervolgens te oefenen in de praktijk.
Mijn ervaring is enorm positief. De planbalie medewerkers zijn top en denken enorm mee. Als rijinstructeur heeft Harry mij het vertrouwen gegeven die ik nodig had om met zelfvertrouwen te kunnen rijden, echt een topper!
Goede en leerzame dag gehad, een goede en leuke rijinstructeur die je goed voorbereid voor de dag en het examen
Top instructeur. Dagopleiding verliep vlot.
Goede uitleg van Johan ten Berge tijdens mijn lesdag resulteerde in een positieve uitslag na mijn examen BE.
Ik wil graag Hans bedanken voor de leerzame dag
Leuke leerzame e achter b dag gehad. En in 1 keer geslaagd! Johan bedankt.
Ik vind dat Oosterpoort meer oog moet hebben voor de klant, dat ze bijvoorbeeld meer rekening moeten houden met het school/werkrooster. Ik ervaar het als vervelend en irritant dat ik heel erg vaak mijn gemaakte planning die niet in overleg is geplant moet afzeggen/weizigen vanwege mijn schoolrooster. Er wordt wel een planning gemaakt, maar het wordt maar midden op de dag geplant soms en dan kan ik het gelijk al weer gaan aanpassen, want dan kan ik niet.
Hallo Charlotte, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je planning. Ik zie dat je vrijdag contact hebt gehad met mijn collega Marcel over je planning. Mocht het probleem hier nog niet opgelost zijn bel ons dan even zodat we direct samen met je kunnen puzzelen hoe we alles alsnog in orde kunnen maken. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Kelly Oosterpoort Opleidingen
Een fijne introduceert die veel geluld en uitlegt
Ik kon snel terecht, en na mijn proefles had ik direct mijn pakket lessen ingepland. Elke week 2 uurtjes rijden. Judith heeft mij heel fijn geholpen, en na 35 lessen ben ik in 1 keer geslaagd!
De rijinstructeurs zijn heel erg vriendelijk en leggen alles keurig uit. Maakte wat foutjes maar legde keurug uit wat ik fout deed en wat ik beter kon doen.
Ik had geluk met een hele lieve instructeur, die echt wel keek naar wat ik nodig had om te kunnen leren. Ik ben van mezelf best paniekerig dus dan is het erg fijn om iemand langs je te hebben die je weer snel rustig krijgt en je laat geloven in jezelf. Al met al een top rijschool met mensen die echt aansluiten op wat je nodig hebt om te kunnen groeien.
De theoriecursus is echt een aanrader, in 1 x geslaagd!! verder zijn de rijlessen ook geweldig. De instructeurs helpen je en geven goede feedback waar je echt wat mee kan!
Goede uitleg
Code 95 curses
Goede duidijke instructies. Krijgt de tijd om te leren en er is ruimte voor eventueel eigen inbreng.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!