Leuke instructeur kan het goed overbrengen
Ik vond het leerzaam, ik vond het gezellig, ik vond het een goede instructeur
Ja als er iets was wordt het gelijk geregeld en of er naar gekeken
Mijn instructeur kon omgaan met mijn zenuwen en bleef kalm. Hierdoor kon ik me concentreren op het omgaan met de aanhanger.
Bedankt voor de goede begeleiding!
De eerste les, met de truck in Assen, van Pieter was top!! Daarna de tachograaf van de man uit omgeving Oosterwolde was zeer goed. Denk dat zijn gehoor minder goed is dan geweest en daardoor een zeer harde stem, als ik dat had geweten was ik niet voorin gaan zitten. Afgelopen zaterdag techniek van Patrick v d Berg, zeer goed. Maand geleden, leefstijl in Groningen van een dame uit Meerstad. Zeer vriendelijke dame. Heb deze module onder de maat ervaren. Met de module met de tot nog toe minste interactie en het onderwerp leefstijl zou toch een leerzame boeiende dag moeten kunnen worden ingevuld. Deze module ervaarde ik verreweg het meest als een verplicht nummer. Over dit onderwerp elders ook een training gehad van www.vitaliteit-en-balans.nl, wat een verschil. Eten en drinken goed. Tegenwoordig krijg je haast overal koffie van hoge kwaliteit, zo ervaarde ik dat nog niet in Assen en Groningen.
Hallo Gerard, Bedankt voor je uitgebreide reactie en feedback. Fijn dat het ene je heel goed is bevallen en vervelend dat je ook mindere ervaringen hebt opgedaan. We zullen dit bespreken met de desbetreffende docent. Wat betreft de koffie, smaken verschillen ;) Met vriendelijke groet, Ellen van Oosterpoort Opleidingen
De hoeveelheid mails en belletjes die ik heb moeten plegen voordat er zaken geregeld waren is niet iets om over naar huis te schrijven. Theorie: Ik heb voor mijn werk geen code 95 nodig. Er werd aangegeven dat er dan maar 2 dagen theoriecursus voor nodig zijn. Dus maandag en dinsdag les, woensdag examen. Blijkt dat dat niet klopt met hoe de inhoud van de cursus gegeven wordt. En ik dus niet alle informatie krijg die ik voor het 1e examen nodig heb. Dat is opgelost door met mij de woensdagochtend apart van de rest nog wat zaken door te nemen. Facturatie: Ik heb gevraagd of achteraf betalen ook mogelijk was. Het antwoord is ja. Vervolgens krijg ik januari t/m maart 3 betalingsherinneringen waarin bij de laatste mail wordt aangegeven dat er een incassobureau bijgehaald wordt.Ik heb bij elke mail teruggemaild dat ik achteraf betaal. Uiteindelijk ben ik langs gegaan in Groningen om te vragen hoe dit kan. Daar wordt mij door een medewerker gevraagd wanneer ik dan ga betalen: na het examen, is mijn antwoord. Maar dat was eigenlijk niet mogelijk. Wat verstaan jullie dan onder 'achteraf betalen' vraag ik mij af? Planning: De planning die, na het behalen van mijn theorie, geen praktijklessen inplant omdat er nog een intake gedaan moet worden. Maar dat niet laat weten = 2 weken vertraging. Daarnaast werden wijzigingen die ik aanvraag bij de planning niet doorgevoerd. Ook een wijziging vanuit hun wordt niet afgerond. Uiteindelijk waren de theorie- en praktijklessen super goed geregeld. Ik heb les gehad van mensen die hun vak verstaan en nu durf ik met goed vertrouwen de weg op.
Hoi Liesbeth, Bedankt voor je reactie en feedback. Fijn te horen dat je tevreden bent over onze instructeurs. Jammer dat er misverstanden zijn ontstaan en er vanuit onze kant meer contact met je gezocht had kunnen worden om zaken te bespreken. Wij gaan dit intern bespreken en werken aan verbetering. Excuses voor je opgedane ervaring. Ik wens je veel plezier van je rijbewijs! Met vriendelijke groet, Ellen van Oosterpoort Opleidingen
×××××××××××××××××
Ik heb de EHBO cursus voor chauffeurs gehad. Roy die de cursus gaf was zeer gedreven in hetgeen wat hij deed. Dat je zoveel informatie in één PowerPoint kwijt kunt heb ik mij over verbaasd. Veel geleerd deze dag.
Ervaring met Steven als opleider dikke 10
Direct achter het stuur, en dan met heldere instructies leren rijden. Instructeurs geven duidelijk aanwijzingen en laten je zelf zo veel mogelijk doen. Planning was zo opgezet dat ik het naast mijn werk kon doen. Omdat het erg druk is kan het even duren voordat je ingepland wordt maar dan is tot en met het examen alles gepland.
Helaas was de lunch wat karig
Goedemorgen Addy, Bedankt voor je beoordeling en je feedback. We zullen kijken of er, naast verschillende soorten brood, crackers, zoet en hartig beleg, rauwkost, een gekookt eitje, yoghurtjes, zuivel dranken en sapjes, fruit en bijna dagelijks een warme hap in de vorm van een rookworst, soepje, gehaktbal of iets uit de frituurpan, nog iets toegevoegd kan worden aan onze lunches. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Ellen van Oosterpoort Opleidingen
Goede instructeur! Alles netjes uitgelegd, en in 1x geslaagd.
De dubbele lessen zijn erg fijn, daardoor is er tijd om naar verschillende plekken te gaan en zo verschillende situaties op te zoeken. Mijn rijinstructrice was duidelijk en eerlijk en gaf bijvoorbeeld aan dat ik van mijn examen ook een tussentijdse toets kon maken als ik dat wilde. Wat een goede keuze was, want ik was er op dat moment nog niet klaar voor. Het is trouwens belangrijk je theorie op tijd te halen en je gezondheidsverklaring te regelen, dan kunnen ze de praktijkexamen alvast inplannen en heb je ergens om naar toe te werken. Ik was er zelf wat laat mee, waardoor ik al door veel lessen heen was en mijn examen pas maanden later was.
Hele ontspannen en leerzame dag gehad , werd goed ingespeeld op de belangrijkste punten
Vriendelijk mensen en mijn rijinstructeur is een leuk persoon. Ze zorgt er oprecht voor dat haar leerling op z'n gemak voelt. Enige wat ik nog kan adviseren is dat ze niet bij elke handeling de leerling onderbreekt, maar dat heeft wellicht ook deels te maken gehad me mij. Ik vind het persoonlijk storend omdat ik dan mijn focus verloor. Maar we hebben verder hierover goede gesprekken gehad, en ik voelde me al met al thuis in de auto samen met Truus. Ik heb wel een duidelijke minpunt richting de rijschool: Geen begeleidend advies richting gezondheidsverklaring en theorie examen. Ik was snel door mijn lessen pakket heen omdat het heel lang duurde met mijn gezondheidsverklaring (regelen van een afspraak onafhankelijke therapeut) en de theorie examen was echt een lastig iets. Gevolg is dat ik pas in april kon afrijden, dit heeft mij meer dan 600 euro extra gekost. Als ik dit achteraf had geweten, had ik tijdens de gezondheidsverklaring en de theorie examen niet wekelijks gereden, maar daarvoor in plaats alleen maandelijks, totdat ik alles heb weten te afronden. Ik vind persoonlijk dat Oosterpoort mij hierin beter had kunnen en moeten begeleiden en adviseren. Ook kreeg ik geen notificatie vanuit Oosterpoort dat ik door mijn lessenpakket heen zat. En mij telkens te verwijzen naar het online platform vond ik te makkelijk excuus.
Hoi Martijn, Bedankt voor je reactie en feedback. Fijn te horen dat je een prettige tijd hebt gehad bij Truus in de auto. Vervelend te lezen dat je een minder goeie ervaring hebt wat betreft de communicatie en planning. Wij hadden inderdaad meer contact met jou moeten opnemen om de voortgang van jouw lespakket en examens met je te bespreken. Ondanks het lange bestaan van Oosterpoort, leren wij nog elke dag. Dit gaan wij dan ook zeker bespreken en werken aan verbetering. Fijn dat je ons feedback geeft, dit houdt ons scherp. Excuses voor je opgedane ervaring. Ik wens je veel plezier van je rijbewijs! Met vriendelijke groet, Ellen van Oosterpoort Opleidingen
Een prettig ontvangst, goede begeleiding en fijne instructeurs.
Goede instructeurs, en de planning is ook top!
Ik had voor m'n opleiding twee instructeurs, met de ene klikte super, met de andere iets minder, maar dat kan ook aan mij gelegen hebben. Met collega's heb je dat ook. Ik deed de taxi-opleiding, en ik heb veel geleerd, en ook een mooi stuk zelfvertrouwen opgebouwd. Dus ik ben een heel tevreden klant!
goede ervaring
De dag was goed geregeld docent was top lunch was goed de lessen waren prima te doen.
Alles goed geregeld en een pluimpje voor Roland!! Hele fijne instructeur die een plekje in mijn hart heeft gekregen!
Eenvoudig om je aan te melden voor de cursus. Voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Koffie en lunch waren prima verzorgd. De inhoud van de cursus is ruim voldoende. Vooraf kreeg ik het boek toegezonden, zodat ik alvast kon inlezen. De les werd afgewisseld met videomateriaal, praktijk (brandbestrijding) en met oefenvragen om je voor te bereiden op het examen. Er was voldoende tijd en aandacht voor eigen inbreng en het stellen van vragen.
Het les leven was goed
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!