top!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer professioneel! We zijn erg tevreden. Joost heeft een theoriedag gevolgd voor de brommer. Daar heeft hij al heel veel geleerd. Vervolgens 5 praktijklessen gevolgd, hij vond het erg leuk maar vooral heel leerzaam en wij als ouders vinden het een veilig gevoel. Wat een verschil met een andere rijschool voor onze oudste zoon bij ons in het dorp, als ik alles geweten had, had ik hem ook bij julie lessen laten volgen! Aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Goed en correct bedrijf!!!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Ik heb zowel de 10-daagse als extra lessen daarna als zeer prettig ervaren. Tijdens de 10-daagse heb ik les gehad van 2 instructeurs, het contrast tussen de manier van lesgeven vond ik opvallend groot. Het was prettiger geweest als daar wat meer uniformiteit in had gezeten.

goede service, goed behandeld

Ik heb een 1 daagse BE cursus gevold en dat beviel mij erg goed, volledig volgens verwachting eigenlijk.

goede service, goed behandeld

De Oosterpoort maakt een professionele indruk door hun houding aangaande de te nemen tijd voor de lessen, en de instructeurs die goed door hebben op welke wijze ze jou het beste kunnen laten leren en bijsturen. P.S: Mijn naam is Albert Martijn, niet Albert-Jan.

goede service, goed behandeld

Goede service, duidelijke uitleg en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer tevreden over de instructeurs en voertuigen! Inmiddels drie opleidingen gevolgd bij Oosterpoort en voor alle opleidingen de eerste keer geslaagd (auto, motor én aanhanger).

goede service, goed behandeld

Erg goed! Een topinstructeur, een mooie (elektrische!) auto, vriendelijke receptionisten... Allemaal prima!

goede service, goed behandeld

Erg goed! Alles was duidelijk, afspraken stonden goed op papier, planning was altijd goed en het was ook erg gemakkelijk om de lessen te betalen.

goede service, goed behandeld

Nette en vriendelijke manier van werken. Telefonische afspraken worden netjes afgehandeld en snel opgevolgd door de nodige informatie. De lessen (in mijn geval allen op 1 dag) waren duidelijk en prettig!

goede service, goed behandeld

Met veel plezier motorvoertuig beheersing lessen gehad! Kon niet beter. Raad wel aan om wat meer feedback te geven, op wat er fout gaat! Super rij-instructeurs gehad!

voldoende, een redelijke ervaring

Super ervaring ! Auto wel een stuk fijner dan motor, zeker qua voertuig en instructeur. Er gaat niets boven Reinier..

goede service, goed behandeld

Zeer prettig. Erg fijne instructeurs die de tijd voor je nemen. Een aanrader voor ieder die wil leren autorijden.

perfect, zeker aan te bevelen

Erg fijn, hele aardige instructeur, heb daarom denk ik ook het rijbewijs in 1 keer gehaald!

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!