goede service, goed behandeld

Goede rijles, zeer vriendelijke instructeur en een degelijke bereikbaarheid.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb bij Oosterpoort mijn autorijbewijs gehaald. Mijn ervaringen zijn alleen maar positief geweest. Zeer goede service van de balie en goed opgeleid personeel. Ik heb mijn rijbewijs binnen een aantal maanden gehaald en ben één keer gezakt door een stomme fout op het examen. Ik ben ook zeer tevreden over de rijinstructeurs, deze waren zeer vriendelijk en bekwaam. De instructeurs begeleiden je op een goede manier naar het examen door middel van veel herhaling, geduld en discipline (altijd op tijd). Ik heb het altijd naar mijn zin gehad in de lesauto en raadt deze rijschool aan iedereen aan!

goede service, goed behandeld

Erg plezierig en klant gericht. Goede les instructies, met duidelijke uitleg.

goede service, goed behandeld

Het is een goede (en gezellige) rijschool. Heb met veel plezier les gehad van de instructeurs. De lessen die ik heb gehad heeft geresulteerd in het in 1 keer slagen voor mijn motorrijbewijs.

slechter dan verwacht

veel verkooppraatjes/ technieken waardoor ik volgens Oosterpoort veel moet lessen moet nemen. weinig keuze in les tijden. kortom ik beveel het aan niemand. je bent gewoon een nummertje bij oosterpoort.

n.v.t

goede service, goed behandeld

Na een hersenoperatie had ik geen epilepsie meer en zo kon het gebeuren dat ik op 42 jarige leeftijd toch nog mijn rijbewijs haalde. Ik ben zeer tevreden over deze rijschool, zonder de deskundigheid, inzicht, hulp en betrokkenheid van de instructeur(s) was ik nooit zo ver gekomen. Dank daarvoor!

voldoende, een redelijke ervaring

Alles netjes voor elkaar en geregeld!

zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Goede instructeur, geduldig, veel herhaling van moeilijke onderdelen van het rijden en verkeerssituaties, altijd op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Koos is een ontzettende topper. Deze rijschool raad ik zeer aan. Ik ben in één keer geslaagd en het aantal rijlessen dat ik gehad heb was onder het landelijk gemiddelde. In één woord beschreven, kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

Met veel plezier rijles gehad!

slechter dan verwacht

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!