voldoende, een redelijke ervaring

Eigenlijk is alles prima geregeld. Enige minpunt is misschien dat 1 les 50 minuten is, waardoor de prijs per uur toch wat hoger ligt. Maar de kwaliteit is hoog dus het is ook wel logisch dat daar een hogere prijs tegenover staat dan bij kleinere rijscholen. Ik heb alles in ieder geval in één keer gehaald dus ik kan niet meer dan tevreden zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond jullie als rijschool te duur.

goede service, goed behandeld

Motorrijbewijs Erg fijn rijles gehad voor de motor! Enige minpunt was dat ik stond ingepland de les voor het voertuigbeheersingsexamen voor de vaste instructeurs en dat er toen op het oefenterrein een andere instructeur stond met andere tips. Dit werkte erg verwarrend en niet heel handig zo vlak voor een examen aan. Desondanks kon ik dit ook gewoon vertellen en stond de rijschool ook open voor feedback. De andere rijlessen was ik zeer tevreden over alles! Tijdens voertuigbeheersing was ik erg tevreden over Rene, Michel en Dave. Jullie vulden elkaar goed aan qua tips en het waren altijd prettige rijlessen Tijdens verkeersdeelneming ging mijn vaste instructeur Jan op vakantie, maar heeft Johan dit prima overgenomen! Qua planning was ik ook erg tevreden, de medewerkers deden hun best, dachten met je mee en waren ook erg flexibel qua plannen. Na een wijziging kreeg je ook altijd een nieuwe planning doorgemaild. Uiteindelijk nog 2 rijlessen niet nodig gehad, maar die werden netjes en snel teruggestort.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben gister geslaagd voor mijn motorrijbewijs en kijk terug op een geweldige periode. Zeer deskundig, begaan en \'relaxed\' team aan instructeurs (ik noem Dave, Michel en uiteraard René). Op de leslokatie heerst een zeer gemoedelijke, vriendschappelijke sfeer, het was elke keer een genot er te mogen komen. Rijden op de weg met René was ook geweldig, het voelde meer als samen \'een blokje om\', dan daadwerkelijk les hebben. Tijdens deze lessen ben ik verslaafd geraakt aan het motorrijden. In 1 woord, TOP! Ook wil ik Annet noemen, ofwel mevrouw Oosterpoort voor mij (zit ze dag en nacht aan de telefoon?? Zij neemt altijd op ! :-) ). Ze komt zeer goed over, erg kundig en is erg vriendelijk. Ik kan niet anders zeggen dan dat Oosterpoort voor mij de rijschool bij uitstek is en zou hem dan ook aan iedereen aanraden !! Derhalve heb ik bijna alles met een tien beoordeeld, motor met een negen, tijdens de vorst sloeg namelijk de blauwe nog wel eens af (pekel). Instructeur(s) een tien, omdat er geen 12 bij stond. Klasse Oosterpoort, ga zo door..!

goede service, goed behandeld

zeer goede ervaring, professioneel en vakkundig opgeleid

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

heb een goede ervaring met deze rijschool, als ik wat wou veranderen kon dat altijd, altijd vriendelijk, ja ik heb misschien wel heel lang over mijn rijbewijs gedaan ( precies 15 maanden ) maar dat deert niet

goede service, goed behandeld

Goede ervaring, eerste instructeur die ik had ging mij iets te langzaam. Persoonlijk was er niets mis met mijn eerste instructeur, de stijl en het tempo van de lessen paste gewoon niet zo goed bij mij. Mijn tweede instructeur paste erg goed bij mij. Goede lessen, lekker tempo en altijd een goed gesprek.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Alles ziet er mooier uit dan dat het is. Heb me erop verkeken dat de lessen maar 50 min duren. Omgerekend naar een uur betaal je 48 euro!! Gelukkig kwam ik er snel achter en ben ik nog overgestapt naar een andere rijschool.

goede service, goed behandeld

Zeer positief en vakkundig personeel

zeer prettig!

goede service, goed behandeld

seer onspanen sweer goede burgelijding

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!