perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg goed. Prima begeleiding en aardig personeel. Zou het iedereen aanbevelen om hier mijn rijlessen te volgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb in 3 maanden tijd mijn motorrijbewijs gehaald bij Oosterpoort. Wat ik heel prettig vond was het mooie oefenterrein in Assen. Daar waar je de oefeningen leert, heb je ook je examen. Ideaal wat mij betreft! Veel ruimte om de motor te leren beheersen en de oefeningen te doen met de immer geduldige instructeurs. De weglessen waren ook erg relaxed. Het voelde meer als een lekker stukje toeren met René & Michel dan als een les. Maar uiteraard werden de rijkunsten altijd kritisch geëvalueerd. René, Michel & Dave: nogmaals bedankt voor jullie mooie lessen!!

perfect, zeker aan te bevelen

In een word super!!! Truus bedankt voor de tijd, het geduld en de service!!

Goed en deskundig team

goede service, goed behandeld

Vriendelijke, rustige en geduldige instructeur. Heb het gevoel dat ik bij deze rijschool in korte tijd veel heb geleerd. Ook het contact dat ik met medewerkers heb gehad omtrent het administratieve gedeelte is mij goed bevallen. Vriendelijk personeel!

voldoende, een redelijke ervaring

De dames achter de balie doen zeer goed hun werk, altijd even vriendelijk en veelal geduldig vaak is niets hun teveel! Top! Eerste rij-instructeur was een negatieve ervaring een persoon met weinig woorden en enthousiasme en kwam daardoor soms te hard over, waardoor ik niet het gevoel kreeg dat ik een goede chauffeur kon worden. Toch naar een andere instructeur gegaan en was voor mij een wereld van verschil. Ben hem dan ook zeer dankbaar dat rijlessen ook leuk kunnen zijn en geen straf! Heb mede dankzij zijn inzet mijn rijbewijs in een keer gehaald. Deskundigheid een 7 gegeven door mijn eerste ervaring anders was het een 9 geweest!

goede service, goed behandeld

Bij oosterpoort leren ze je op een goede en veilige manier rijden. erg tevreden over mijn rijlessen.

goede service, goed behandeld

Rij instructeurs hebben veel ervaring en zijn er echt mee bezig jou zo snel mogelijk te laten slagen. Verder is het inplannen van lessen erg makkelijk en kan je altijd nog wat schuiven. zeer tevreden over de lessen die ik heb gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

B, BE, C, CE en net mijn Motorrijbewijs gehaald. prettige sfeer bij oosterpoort je wordt vriendelijk en goed geholpen. ze willen je veilig leren rijden en dat gebeurd om een zeer prettige manier.

goede service, goed behandeld

Een prettige, maar heel vermoeiende dag. Kijk er tevreden op terug!

Goede begeleiding!

goede service, goed behandeld

Pluspunten: - Goede rijinstructeurs - Prettige lesmethode - Hulpvaardige receptionisten Minpunten: - Les betalen als je ziek bent - Je moet vrij vroeg lessen inplannen anders zit alles vol - Het lesadvies wat al heel vroeg wordt gegeven moet je volgen, misschien een tip om het lesadvies wat later te geven/aan te passen p.s. William Jansen is een zeer goede rijinstructeur!

goede service, goed behandeld

In één keer geslaagd voor het praktijkexamen; dat zegt toch wel iets over de effectiviteit van lesmethode die gebruikt wordt door Oosterpoort. Mijn instructeur was heel duidelijk en geduldig. Leren rijden bij jullie was een fantastische ervaring. Ontzettend bedankt daarvoor!

goede service, goed behandeld

Pas halverwege het traject, heb ik zojuist mijn motorexamen AVB voertuigbeheersing gehaald. De afgelopen 2 maanden heb ik frequent kunnen lessen op het afgesloten verkeerspark van de Oosterpoort. Ik heb mij alle lessen vertrouwd en gesteund gevoeld met Dave en René als instructeurs. Met geduld, begrip voor fouten, eerlijkheid, krachtige feedback en humor hebben zij er grotendeels tot bijgedragen dat ik een geweldig solide basis heb kunnen leggen voor het voltooien van mijn motor-cursus. Dave en René; reuze bedankt! Ik heb van iedere minuut genoten.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk contact. Aardige mensen.

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!