slechter dan verwacht

Lang verhaal kort: ik veranderde van iemand die enthousiast was om te leren autorijden naar erg onzeker in het verkeer en was het liefst zo snel mogelijk weer klaar met een les. Grootste ergernis was mijn eerste instructeur. Vaak te laat, onduidelijk in aanwijzingen, totaal ongeïnteresseerd, kon mij niet op m\'n gemak stellen, ging midden in de lessen naar een tandartsafspraak en liet mij 20 minuten op een parkeerplaats in Vinkhuizen wachten. Ik heb een behoorlijke tijd bij bij deze rijschool gelest en rijlessen nemen ging in rap tempo van iets van ik leuk vond tot het moment in de week waar ik het meeste tegenop zag. Pluspunt: de receptionisten waren altijd vriendelijk. Met mijn tweede instructeur kon ik het een stuk beter vinden, maar organisatorisch (ophalen op juiste plek/ op tijd zijn) liet het te te wensen over.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb de klantvriendelijkheid, de communicatie, maar ook de rijlessen als erg prettig ervaren.

goede service, goed behandeld

Prima Leerschool met een zeer goed slagingspercentage. Scooter, auto en aanhangerrijbewijs daar gehaald, super tevreden!

voldoende, een redelijke ervaring

positief! instructeurs weten je goed bij de les te houden en verstaan hun vak.

goede service, goed behandeld

Een super goede rijschool. Zelf heb ik bij deze rijschool het motorrijden geleerd en op zowel het examen bijzondere verrichtingen als het examen verkeersdeelneming in 1x behaald. Alle instructeurs hebben passie voor het motorrijden en willen dit heel graag overbrengen naar alle leerlingen. Ze hebben verstand waar zij mee bezig zijn en dat is heel positief! Kortom super tevreden over rijschool Oosterpoort. Ook de dames van de planning zijn zeer vriendelijk en denken met je mee. De planning is dan ook zeer goed geregeld. Helemaal top.

goede service, goed behandeld

Ik ben zekerweten goed opgeleid. Natuurlijk met ups en downs tijdens de rijlessen, lang niet altijd had ik een goede les. Maar van fouten leerde ik: ik leerde hoe ik fouten moest voorkomen maar ook hoe ik ze kon oplossen. De aandachtspunten van Rijschool Oosterpoort maken van iedere beginner uiteindelijk een betrouwbare chauffeur. Ik ga er nog vaak aan terugdenken en ik ben blij dat ik me nu zeker kan voelen in de auto en in het verkeer!

perfect, zeker aan te bevelen

Prima. Ook goede instructeur.

goede service, goed behandeld

Super goede begeleiding. Ervaren instructeurs met zeer veel geduld. Ook de dames en heren op kantoor staan je netjes te woord en nemen de tijd voor je.

goede service, goed behandeld

Super ervaring gehad. Aardige receptie en echt een top instructeur. Nogmaals bedankt voor alles Johan!

goede service, goed behandeld

leuk bedrijf, goede uitleg gehad BE, goed voorbereid examen ingegaan

goede service, goed behandeld

Voor een dagopleiding E ben ik naar Oosterpoort gegaan. Alles verliep soepel en prettig. Het bedrijf straalt professionaliteit en gemoedelijkheid uit.

goede service, goed behandeld

Geweldige ervaring! Geduldige, behulpzame en ervaren instructeurs. Ik heb motorrijles gehad op mijn eigen motor.

goede service, goed behandeld

Ik vond meteen het bedrijf heel prettig. De dames die alles regelen en inplannen zijn aardig en gemakkelijk. Mijn instructeur paste goed bij mij en was ik heel blij mee.

goede service, goed behandeld

na wat aanloop perikelen ivm met drukte en vakantie, alles prima opgelost met een strakke rij planning en examen`s data.. helemaal top

goede service, goed behandeld

Punctuele vriendelijke dames aan de balie. Geduldige, duidelijke en bemoedigende instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

Beide dochters voor scooter en auto bij jullie geweest, aan balie altijd vriendelijk!! Tijden prima ingedeeld. Erg tevreden!!

voldoende, een redelijke ervaring

Wel goed, alleen als je een vraag had moet je wel altijd lang wachten. en als je belt moet je meestal ook een beste tijd wachten voor dat je word geholpen.

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!