Wilma als instructrice gehad, super lerares die echt rekening houdt met je persoonlijkheid. Leuke ervaring, bedankt!
Warm welkom, zeer geruststellende instructeurs. En persoonlijke betrokkenheid bij de leerlingen. Heb het echt super gehad!!!!!
Dankzij dave en René mijn motorrijbewijs in één keer binnen. Beide heren deskundig en behulpvaardig.
Vorig jaar ben ik gestart met de motoropleiding in Assen en dat ging in het begin zeker niet van een leien dakje. Nadat ik mezelf een aantal keren tegen ben gekomen en door de enorme inzet, vertrouwen en deskundigheid van Dave (ten tijde van de voertuigbeheersing) en van Rene (tijdens de weglessen) heb ik onlangs mijn begeerde motorrijbewijs gehaald. Het zijn echte toppers deze mannen en weten waar ze het over hebben en hoe ze het je kunnen leren. Bij hun krijg je geen bla bla, maar oprechte en heldere feedback. Nogmaals dank je wel voor al jullie inzet, vertrouwen en feedback.
met dank aan Dave en Renee nu m\'n motor rijbewijs, super uitleg, ook op de weg alle tijd en ruimte. duidelijkheid, geen onzin maar gewoon goed
Heb de 10-daagse autorijopleiding gedaan, zeer goed bevallen.
Vorige week mijn cursus Voertuigbeheersing afgerond. Vond het erg leuk om de lessen te volgen en vond Dave, René, (jonge) Jan en (oudere) Jan zeer gedreven en gemotiveerd. Het meeste te maken gehad met Dave, maar geen vraag was teveel en telkens werd de tijd genomen om antwoord te geven inclusief de motivatie. Echt erg goed van Dave en door zijn enthousiasme kreeg je ook zin om hem eens \'een poepie te laten ruiken\'. Gisteren eerste les Verkeersdeelname gehad van René en dat was helemaal geweldig. Echt een schitterende rit gereden en René is scherp, maar wel relaxt. Zie nu al uit naar de volgende lesuren. Speciaal compliment wil ik geven aan Annet. Aan de telefoon hielp ze altijd zeer vlot, vriendelijk, vakkundig en zeer correct. Binnen no-time was alles geregeld, zijn alle volgende lessen gepland voor op de weg en je had de telefoon nog niet neergelegd of de bevestigingsmail was al binnen. Super!!
Ervaringen zijn goed. En de groeten aan Hans de Witt.
Erg fijn! Goede instructeur en snelle service.
TOP!! Prima! in het begin was het even wennen, wand ik ging mijn ervaringen vergelijken met mijn autorijbewijs en het viel mij op dat er veel werd uitgelegd en ik wou gewoon graag rijden. Alleen de uitleg die wij kregen was zeker nodig voor de veiligheid, wand op de motor zit niet een extra pedaal waar de instructeur op kan duwen en dat je dan stil staat zoals in de auto. daarna heb ik alsnog erg veel gereden en kreeg ik persoonlijke aanwijzingen!!!!! erg leuke en aardige instructeurs die je goed klaarstomen voor het examen !!! als ik nog een zou moeten lessen zou ik hier weer gaan lessen !! en ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen voor een ieder die graag motor wil rijden !
Na de negatieve ervaringen met ANWB rijopleiding Groningen ben ik overgestapt naar rijopleidingen Oosterpoort. Mn.. de lessen door instructeur Erik waren zeer goed en professioneel. Op een rustige manier heeft hij mij de noodzakelijke rij-vaardigheden geleerd en ben vandaag zonder fouten geslaagd.
Super leuke spontane instructeur die de kunde goed weet over te brengen op de leerlingen. Mijn zoon heeft een prachtige dag gehad.
mijn ervaring met oosterpoort beschouw ik als zeer goed. alles goed achter een gesloten heb ik alles kunnen volgen. en alles met succes afgerond. persoonlijk voor mij een succes
Goede organisatie, met juiste training.
Mijn ervaringen met deze verkeersschool betreffende de Code 95 Voorwoord Code 95 is een verplicht nummertje tbv het op peil houden en het verbeteren van het kennisniveau van de beroepschauffeur. De media wil het wel eens brengen dat deze betaald wordt door de diverse werkgevers, de waarheid is helaas vaak anders en wordt veelal betaald uit eigen zak en in eigen tijd ( nu klinkt dat vrij hol, maar let wel sommigen chauffeurs zijn maar amper twee dagen vrij om de veertien dagen en dan is vrije tijd schaars ). Gelukkig kan in sommige situaties het eea vergoed worden vanuit het SOOB subsidiefonds, zo ook die van mij. Na de officiële toekenning van de hierboven genoemde SOOB fonds kon het feest beginnen. Vanuit het SOOB kreeg ik een lijst van opleiders waaruit ik kon kiezen, ik ben vrij nuchter hierin en koos wat voor mij het dichtste bij was. Na een kort emailtje werd ik uitgenodigd voor een introgesprek om de diverse mogelijkheden en datums te bespreken. Eenmaal daar werd ik ontvangen door een lieftallige jonge dame ( was ik maar een jaartje of twintig jonger geweest....) die wel degelijk wist waarover ze prate en niet gelijk het duurste probeerde aan te praten maar echt luisterde naar mijn wensen en mijn mogelijkheden. Ik kreeg een heel pakket voorgeschoteld waaruit ik mocht kiezen. Ik zelf heb gekozen voor een pakket die naast de codering ook nog eens een extra meerwaarde zou geven aan mijn diploma\'s en certificaten, immers we zijn inmiddels een papieren maatschappij waarbij alles gecertificeerd dient te worden en ervaring slechts een bijzaak is. Dus heb ik als eerste gekozen voor iets waar een diploma of certificaat aan vast zat. En dat betrof een VCA diploma en een heftruck certificaat. Daarnaast heb ik het eea opgevuld met ladingzekeren en voor mijn verplichte 7 uurtjes praktijk ben ik gegaan voor schadepreventie. Met dit pakket zou ik mooi mijn 35 uurtjes vol kunnen krijgen en zo mijn rijbewijs kunnen behouden voor de branche. Heel basaal uitgedrukt, ik had er ook gewoon mijn uurtjes kunnen volmaken want het gaat gewoon om de uurtjes ongeacht of je er nu wat mee doet of niet. Maar ja zo zit ik niet in elkaar en wilde ook waar voor de centjes. Mijn eerste les, ladingzekeren. De theorie was droog en saai en veel van wat je in de praktijk al deed passeerde de revue, gelukkig was de instructeur zelf iemand uit de transport en kon veel vertellen uit de dagelijkse praktijk, maar ja dat konden wij ook en zo leerden we van elkaar en werd het al met al toch een leuke dag. Deze dag had meer een ow ja gehalte, de spanbanden verhaal was wel vernieuwend dus toch nog wat opgestoken. Peter, ik heb toch nog wat opgestoken...... Had toch liever even wat meer inhoud en wettelijke bepalingen gezien omtrent de regelgeving van onze oosterburen. Mijn tweede les ( twee dagen VCA ), twee weken voor die tijd kreeg ik netjes een heel boekwerk thuis gezonden. Mijn advies, LEES dit door, twee dagen zijn te kort om alles echt punt voor punt te behandelen. De tempo zit er dan ook echt in bij deze cursus. Helaas ook veel saaie en droge materie maar dat werd aardig opgevangen door een goed gehumeurde instructeur die als standup comedian zeker goed zou doen. Veel gezonde humor maar wel met een ondertoon van ernst. Stiekem toch veel van opgestoken, Jens bedankt ;-). Uitslag van het examen loopt nog, dit soort dingen laat altijd op zich wachten, maar heb goede hoop en anders komen we vrolijk weer terug. De vierde cursusdag, schade preventie. Voor iemand die de meeste uurtjes op een stadsbus heeft doorgebracht en zo nu en dan bijklust op een Dafje was een handgeschakelde Scania toch wel even weer wennen. Doch ook dit werd goed opgevangen door de daar aanwezige instructeur, deze wist met gevaar voor eigen leven toch aardig even weer de puntjes op de i te zetten. Veel gereden en gelachen, maar ook hier en daar even aan de veter getrokken. Niet geheel onverdienstelijk geweest en het was leuk om weer eens rond te rijden in de plaatsen waar ik vroeger alleen maar op de zundapp kwam. He Anne, was een leuke dag samen en nog bedankt voor het extraatje met de wipkar. Toppie De vijfde cursusdag, heftruck. Aangezien dat deze happening nog moet gebeuren moet ik het helaas hierbij laten. Maar heb er een goed gevoel bij. Al met al de lessen waren goed, zo ook de begeleiding. Om maar niet de lunch te vergeten, ook dat was dik in orde. Maar de koffie....zodra je die lekker begint te vinden wordt het echt tijd om naar huis te gaan. De behaalde uurtjes staan netjes de volgende dag genoteerd bij het CBR, dus ook achter de gordijntjes wordt er gewerkt. Alleen de uitslag van het Vca gebeuren laat op zich wachten, maar dat staat los van de rijschool. Zo en nu naar de beoordeling.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!