Hallo Pim, bedankt voor het achterlaten van je review. Veel plezier met je behaalde brommerrijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Hallo Fliere, bedankt voor je review. Veel plezier met je brommerrijbewijs. Groet, Team Verkeersschool Oosterpoort.
De instructeur was top en over de rijlessen heb ik niets op te merken. Alleen de motor voor A2 is verouderd en stuurt zwaar. Daarnaast werd eerst geprobeerd om meer rijlessen in te plannen dan noodzakelijk was. Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen!
Beste Maarten, bedankt voor je review! Hier kunnen wij zeker iets mee en zullen het meenemen in de verbetering van onze motoropleidingen, bedankt hiervoor! We wensen je veel plezier en veel veilige kilometers met je behaalde motorrijbewijs. Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Hallo Johan, bedankt voor je review. Veel plezier met je brommerrijbewijs. Groet, Team Verkeersschool Oosterpoort.
Enige nadeel was dat het lastig bleek om lessen in te plannen. Te weinig instructeurs.
Hallo Bart, bedankt voor het achterlaten van je review! Je aandachtspunt mbt het inplannen van rijlessen nemen we mee in de verbetering van onze opleidingen, bedankt hiervoor! We wensen je verder veel plezier met je behaalde autorijbewijs! Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Het bedrijfsbureau is heel klantvriendelijk, je voelt je meteen thuis. Interesse, flexibiliteit en begrip. De instructeurs zijn gedreven en creëren ook een prima sfeer. Ze laten je soms iets te vaak zelf oordelen maar proberen wel de goede vragen te stellen. Ook begrip voor de persoonlijke ontwikkeling die bij het lessen hoort.
Hallo Jan. Bedankt voor het acherlaten van je review. Hier zijn we erg blij mee! We wensen je veel plezier met je motorrijbewijs! Groet, Team Verkeersschool Oosterpoort
Hallo Danny, bedankt voor je review. Veel plezier met je brommerrijbewijs. Groet, Team Verkeersschool Oosterpoort.
Erg positieve ervaring, goed telefonisch bereikbaar en flexibel. Ik wil mijn instructeur Marcel Bos een compliment geven! Veel lol gehad samen en tegelijk scherp en oplettend in het verkeer. Ik ging met een erg ontspannen gevoel mijn examen in.
Hallo Bart! Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je leuke tijd met Marcel hebt gehad! Veel plezier met je behaalde autorijbewijs en veel veilige kilometers toegewenst! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Ik heb veel geleert bij hun met auto rijden. Ben in 1 keer geslaagt door hun.
Hallo Michel, bedankt voor het achterlaten van je review. Veel plezier met je behaalde autorijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Uitstekend!
Hallo Eelko, bedankt voor je mooie review!! Veel plezier met je behaalde BE rijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Het is een super goeie rij school, het was een super ervaring
Hoi Stefan! Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je een super ervaring hebt gehad en ons alleen maar tienen hebt gegeven!!! Veel plezier met je behaalde bromfietsrijbewijs en veel veilige kilometers toegewenst! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Hallo Danny, Bedankt voor het achterlaten van je review op Klantenvertellen.nl. Heel veel plezier met het behaalde BE rijbewijs! Groet, Team Verkeersschool Oosterpoort
Hallo Marijn, bedankt voor het achterlaten van je review! We wensen je veel plezier met je behaalde auto en motorrijbewijs. Groet, Team Verkeersschool Oosterpoort
Zeer goede ervaring en de juiste begeleiding
Hoi Ferry, bedankt voor je positieve review! We wensen je veel plezier met je behaalde motorijbewijs. Groeten Team Verkeersschool Oosterpoort
Hallo Reinder, bedankt voor het achterlaten van je mooie review! We wensen je veel plezier met je behaalde autorijbewijs. Groet, Team Verkeersschool Oosterpoort
hele goede en aardige auto leraar gehad. veel van hem geleerd en opgestoken. ga zo door mark!!!!
Hallo Jim, Bedankt voor je mooie en positieve review. Goed om te lezen dat je veel hebt opgestoken! We wensen je veel plezier met je autorijbewijs! Groet, Team Verkeersschool Oosterpoort
Helemaal goed, vriendelijke mensen, en veel geleerd waar ik later op de weg iets aan heb!
Hallo Wouter. Bedankt voor het acherlaten van je review. Hier zijn we erg blij mee en het is fijn om te lezen dat je veel hebt geleerd! We wensen je veel plezier met je autorijbewijs! Groet, Team Verkeersschool Oosterpoort
Ik kan mijn ervaring bij de Oosterpport (Assen) bestempelen als Deskundig, Gemoedelijk en Gezellig !
Hallo Lucinda, dankje voor je mooie review! Goed om te horen dat je zo positief over ons bent! We wensen je veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Flexibel en persoonlijk
Hallo Peter! Dankjewel voor je positieve review! We wensen je veel plezier en veel veilige kilometers met je behaalde motorrijbewijs! Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Prima rijschool! Alleen een beetje jammer dat er tussen theorie en praktijk examen lang moest wachten.
Bedankt voor het achterlaten van je positieve review! Je aandachtspunt mbt de wachttijden bij het CBR nemen we mee in de verbetering van onze opleidingen, bedankt hiervoor! We wensen je verder veel plezier met je behaalde bromfietsrijbewijs! Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Mijn ervaringen met Oosterpoort zijn zeer goed. Medewerkers zijn betrokken en weten waar het om/over gaat. Vooral als het even niet mee zit weten ze je op een prettige manier weer op het goede spoor te zetten.
Mijn ervaring met Oosterpoort in Assen was gewoon geweldig
aan de telefoon welwillende om te helpen met invullen van de modules voor de Code 95. ook extra informatie/advies gegeven. persoonlijke ontvangst prettig en informeel. voelt goed om daar een cursusdagje (of meer) door te brengen. geen ervaring met in praktijk rijden opgedaan. zeker voor herhaling vatbaar om nieuwe modules te gaan volgen.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!