Vandaag afgereden en geslaagd! Erg tevreden over Oosterpoort, grote en professionele organisatie waardoor flexibel in de planning van de lessen. Met name erg tevreden over instructeur Erik. Rustige en deskundige aanpak van het lesgeven waardoor er snel progressie wordt gemaakt.
Hallo Jeroen, Bedankt voor het achterlaten van je positieve review! We wensen je verder veel plezier met je behaalde autorijbewijs! Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Bedankt voor het achterlaten van je review! Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Bedankt voor het achterlaten van je review! Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Mijn ervaring is erg goed. In mijn ogen ben ik goed begeleidt en voelde me op mijn gemak.
Hey Ricardo, Bedankt voor het achterlaten van je review! Veel veilige kilometers gewenst met je aanhangerrijbewijs! Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Fijne en goede rij instructeur, flexibel.
Hallo Elsa, Bedankt voor het achterlaten van je positieve review! Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Hey Harm Jan, bedankt voor het achterlaten van je review! Veel plezier met het behaalde motorrijbewijs. Groet, Verkeersschool Oosterpoort
zeer prettig, goede uitleg en vriendelijke medewerkers en instructeurs.
Hey Sander, bedankt voor het achterlaten van je review! Veel plezier met het behaalde bromfietsrijbewijs. Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Goede \'motorminded\' instructeurs en een ideaal oefenterrein voor je de weg op gaat. Een uitstekend adres voor het halen van je motorrijbewijs!
Hallo Henk-Jan, wat een mooie review, dankjewel daarvoor! Veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groet, Team Verkeersschool Oosterpoort
Helemaal top!
Hallo Yuk Wai, bedankt voor het achterlaten van je mooie review en de mooie cijfers. Alleen maar tienen! :) Veel plezier met je behaalde rijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Ik heb het zeer fijn ervaren, en zou andere mensen dit zeker aanraden.
Hey Anissa, bedankt voor je mooie review. Veel plezier met je behaalde auto rijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Super ervaring gehad met oosterpoort! In 1 keer geslaagd voor praktijk bromfiets! Hele fijne instructeurs die je begrijpen en echt dingen goed kunnen uitleggen. Zeker aan te raden voor iedereen!
Hey Fabienne, bedankt voor je positieve review en de mooie cijfers. Alleen maar tienen! :) Bedankt daarvoor. Veel plezier met je behaalde bromfietsrijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
De ervaring was goed, alles werd goed uitgelegd. En de instructeur was ook goed.
Hallo Auke. Bedankt voor het achterlaten van je review. Veel plezier met je behaalde aanhangerrijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Goede instructeur gehad en ook virndelijke mensen achter de balie.
Hallo Mathijs, bedankt voor het achterlaten van je review. Veel plezier met je autorijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Super leuke en leerzame dagcursus gehad bij oosterpoort assen! Hele vriendelijke instructeurs die je echt goed helpen! Zeker aan te raden
Hey Fabienne, nogmaals bedankt voor je positieve review en de mooie cijfers. Veel plezier met je behaalde bromfietsrijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Ik heb de rijschool als zeer prettig ervaren, zowel de instructeurs Dave en René, als de manier van lesgeven. Het is gemoedelijk waardoor je zelfvertrouwen krijgt.
Hallo Ton, bedankt voor het achterlaten van je review. Veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Hoi Joost, bedankt voor het achterlaten van je review. Veel plezier met je autorijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Leuke leraar!
Hoi Lucas, bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Veel plezier met je behaalde bromfietsrijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Positieve ervaring. Deskundige instructeurs die goed en vriendelijk uitleg geven. Ik heb veel geleerd van hen. Ook de communicatie met kantoor was prima. Kanttekening. bij het aanbieden van het totaal (in 1 keer) pakket mag wel duidelijker aangegeven worden wat extra lessen kosten asl het maximun van het opakket wordt overschreden. Het is haast niet mogelijk om het rijbewijs binnen het maximum aantal lessen van het pakket te halen
Beste Wout, bedankt voor je uitgebreide review! Je aandachtspunt mbt de communicatie over ons startpakket en de extra lessen nemen we zeker mee in de verbetering van onze motoropleidingen, bedankt hiervoor! We wensen je veel plezier en veel veilige kilometers met je behaalde motorrijbewijs. Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Super!
Hoi Guy! Bedankt voor je review en de mooie cijfers! Fijn om te horen dat alles super was. Veel plezier met je behaalde bromfietsrijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Hallo Sjoerd, bedankt voor het achterlaten van je review en de mooie cijfers. Veel plezier met je behaalde aanhangerrijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Hallo Harry, bedankt voor het achterlaten van je review. Veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
De weglessen en de instructeurs waren top. Inplannen van de lessen ook goed. Alleen met 7 man of meer op het plein bij voertuigbeheersing was niet te doen. Te weinig begeleiding en elke 3 uur werd hetzelfde programma afgespeeld waardoor er geen ruimte was voor de persoonlijke leerlijn. Soms oefende je een uur lang 1 of 2 oefeningen die je al onder de knie had dus verspilde tijd waar je wel flink voor betaald.
Beste Marianne, bedankt voor je uitgebreide review en je mooie cijfers! Je aandachtspunt mbt de grote van de groep en het lesprogramma nemen we zeker mee in de verbetering van onze motoropleidingen, bedankt hiervoor! We wensen je veel plezier en veel veilige kilometers met je behaalde motorrijbewijs. Groet, Verkeersschool Oosterpoort
Goed en duidelijk
Hoi Jorn! Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles goed en duidelijk is verlopen. Veel plezier met je behaalde aanhangerrijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Hallo Thomas, bedankt voor het achterlaten van je review. Veel plezier met je behaalde motorrijbewijs! Groetjes, Team Verkeersschool Oosterpoort
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!