perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag afgereden en geslaagd! Erg tevreden over Oosterpoort, grote en professionele organisatie waardoor flexibel in de planning van de lessen. Met name erg tevreden over instructeur Erik. Rustige en deskundige aanpak van het lesgeven waardoor er snel progressie wordt gemaakt.

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is erg goed. In mijn ogen ben ik goed begeleidt en voelde me op mijn gemak.

goede service, goed behandeld

Fijne en goede rij instructeur, flexibel.

goede service, goed behandeld

zeer prettig, goede uitleg en vriendelijke medewerkers en instructeurs.

voldoende, een redelijke ervaring

Goede \'motorminded\' instructeurs en een ideaal oefenterrein voor je de weg op gaat. Een uitstekend adres voor het halen van je motorrijbewijs!

Helemaal top!

goede service, goed behandeld

Ik heb het zeer fijn ervaren, en zou andere mensen dit zeker aanraden.

perfect, zeker aan te bevelen

Super ervaring gehad met oosterpoort! In 1 keer geslaagd voor praktijk bromfiets! Hele fijne instructeurs die je begrijpen en echt dingen goed kunnen uitleggen. Zeker aan te raden voor iedereen!

goede service, goed behandeld

De ervaring was goed, alles werd goed uitgelegd. En de instructeur was ook goed.

goede service, goed behandeld

Goede instructeur gehad en ook virndelijke mensen achter de balie.

perfect, zeker aan te bevelen

Super leuke en leerzame dagcursus gehad bij oosterpoort assen! Hele vriendelijke instructeurs die je echt goed helpen! Zeker aan te raden

goede service, goed behandeld

Ik heb de rijschool als zeer prettig ervaren, zowel de instructeurs Dave en René, als de manier van lesgeven. Het is gemoedelijk waardoor je zelfvertrouwen krijgt.

Leuke leraar!

voldoende, een redelijke ervaring

Positieve ervaring. Deskundige instructeurs die goed en vriendelijk uitleg geven. Ik heb veel geleerd van hen. Ook de communicatie met kantoor was prima. Kanttekening. bij het aanbieden van het totaal (in 1 keer) pakket mag wel duidelijker aangegeven worden wat extra lessen kosten asl het maximun van het opakket wordt overschreden. Het is haast niet mogelijk om het rijbewijs binnen het maximum aantal lessen van het pakket te halen

Super!

goede service, goed behandeld

De weglessen en de instructeurs waren top. Inplannen van de lessen ook goed. Alleen met 7 man of meer op het plein bij voertuigbeheersing was niet te doen. Te weinig begeleiding en elke 3 uur werd hetzelfde programma afgespeeld waardoor er geen ruimte was voor de persoonlijke leerlijn. Soms oefende je een uur lang 1 of 2 oefeningen die je al onder de knie had dus verspilde tijd waar je wel flink voor betaald.

Goed en duidelijk

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!