goede service, goed behandeld

leerzame dag gehad, instructeur streng en rechtvaardig. Hij mocht van mij wel ietsje \"losser\"zijn. Maar eindresultaat is in 1x geslaagd, dus valt niets op aan te merken.

prettige en deskundige begeleiding

perfect, zeker aan te bevelen

E achter B dagopleiding behaald in een volle dag. Hans heeft me uitstekend geholpen/begeleid tijdens de lessen. Geen gezeur, goed is goed en fout is fout. Goed materieel en een uitstekende lunch tussen de middag. De examinator had geen noemenswaardige op of aanmerkingen! Dikke pluim dus!

perfect, zeker aan te bevelen

ik vindt het een goed bedrijf er wordt veel voor je gedaan en ook een betere uitleg

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb een dagopleiding BE gevolgd. Leuke instructeur, maar de aanhanger was niet goed voor elkaar... Hierdoor ook gezakt.

voldoende, een redelijke ervaring

Leuke rijlessen gehad, niks is gek, je kan alles vragen. Leuke en vriendelijke mensen die der werken.

goede service, goed behandeld

Ik heb een 1-dagscursus gevolgd voor E achter B bij Hans de Wit. Hij geeft goede duidelijke instructie en naast het aanleren van nieuwe vaardigheden leert hij ook oude gewoontes af.

goede service, goed behandeld

In 3 maand mijn theorie en praktijk in 1x kunnen halen via oosterpoort, je betaald er wel een beetje voor, maar dan heb je wel wat! Bedankt voor de service en wijze lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

je wordt vriendelijk ontvangen, uitleg is goed, ze stellen je gerust.

goede service, goed behandeld

Ik heb het als meer als goed ervaren. De instructeurs geven goede uitleg, motiveren je en denken mee met je en vooral het feit dat ze altijd vrolijk zijn en een grapje tussendoor houden ze wel van. Als je het even niet ziet zitten doordat het niet lekker gaat zorgen zij dat je de moed niet laat zakken. Echte toppers!

perfect, zeker aan te bevelen

Rijbewijs gehaald op mijn verjaardag! Een van de mooiste momenten in mijn leven dankzij Oosterpoort!

goede service, goed behandeld

Oosterpoort is een goede rijschool die de tijd voor je neemt, een goede opbouw heeft en er alles aan doet om je alles zo goed mogelijk te leren. Als er geen klik is tussen jou en je instrukteur kan je dat aangeven en kan je wisselen. Zelf heb ik dat nooit hoeven doen. Ik heb hier nu meerdere rijbewijzen gehaald en beveel deze rijschool echt aan!

goede service, goed behandeld

zeer prettige rijschool. De sfeer op het oefenterrein is leuk en plezierig. De medewerkers van de planning denken mee en overleggen als er een wijziging is in de planning. Verandering van instructeur, tijdstip of een andere reden. De motorinstructeurs rijden zelf in weer en wind op de motor en bereiden je goed voor het rijexamen.

goede service, goed behandeld

Prima begeleiding en ervaren instructeurs

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!