Goed.
Zeer goede ervaringen met het inplannen van lessen en examens, helaas heb ik tijdens mijn traject 3 verschillende instructeurs naast mij gehad. Zelf vind ik dit erg jammer en kwalijk aangezien je met mensen werkt. Ondanks deze kwestie van hogere hand hebben de instructeurs stuk voor stuk mij prima naar mijn examens begeleidt.
Hey Esmay, bedankt voor je beoordeling en verbeterpunten. Hier kunnen wij zeker iets mee en zullen het meenemen in de verbetering van onze opleidingen, bedankt hiervoor! Nogmaals gefeliciteerd en veel plezier met je rijbewijs.
Een intensieve, maar constructieve dag met een goed resultaat!
Vriendelijk, duidelijk en zeer klantgericht....en een superrrr lunch
Bedankt Jason! Hier zijn we reuze blij mee! Veel plezier met je brommerrijbewijs!
Binnen 2 maand mijn Motorrijbewijs gehaald bij Oosterpoort in Assen. En dat in de zomer. Eerst op het oefenterrein les gehad van Dave en Marcel en later op de weg wekelijks een blokje om met René. Aardige instructeurs die stuk voor stuk zeer deskundig zijn. Ik kom zeker nog wel eens terug voor een bakkie koffie!
Ik heb rijbewijs BE in een dag gedaan. Alles was vantevoren keurig geregeld telefonisch en via email. Op de dag zelf alles keurig op tijd geregeld, inclusief prima lunch, vriendelijke professionele mensen. Na een hele dag hard werken met instructeur Hans, het examen met succes gehaald. Top!
Reiner, Bedankt voor je beoordeling. Nogmaals gefeliciteerd met het behalen van je BE rijbewijs! Veel plezier ermee!
I had a really good experience. Staff is very helpful and friendly.
Thank you Rochelle! Congratulations and have fun driving!
zeer goed en goede uitleg gehad over vrachtwagen en aanhanger
Makkelijk om afspraken mee gemakken. Goede service van de administratie. Altijd snelle reactie. Goed telefonisch bereikbaar. Fijne locatie in Assen om te lessen. Goede instructeur.
Bedankt voor je fijne beoordeling! Gefeliciteerd en veel plezier met je rijbewijs!
Hallo vond examinator heel vriendelijk en praktijk instructeur ook. Ze maakten grapjes waardoor je wat ontspanneder werd . Iedereen was daar heel vriendelijk
Ingrid, bij deze nogmaals gefeliciteerd en bedankt voor je beoordeling!
Ik was bij jullie voor praktijklessen op 6 juli. De instructeur(kale kop prachtig t shirt aan dat hij niet vet was:) was zeer aangenaam heerlijk relaxed en heel duidelijk in het uitleggen.
Hey Roelof. Nog bedankt voor je beoordeling en nogmaals gefeliciteerd met het behalen van je brommerrijbewijs! Veel plezier ermee!
ik heb 3 instructeurs gehad die ieder een eigen aanpak hadden. Het was meestal gezellig in de auto. En ik heb veel geleerd. Ik moet wel zeggen dat ik wel wat moeite heb gehad met de invalkracht.
Uitstekend, ik heb me altijd prettig gevoeld in bijzijn van mijn rij-instructrice. Op de locatie zelf ben ik niet zo heel veel geweest maar het was er wel altijd een prettige sfeer.
Super goed
Goeie begelijding naar het examen toe. Prettig is ook een uur voor het examen nog lessen, heb ik niet iedere examen gehad.
Top rijschool. Erg flexibel.
Ik heb twee keer , met een tussentijd van twee jaar, les gehad bij de Oosterpoort. Mijn A2 en A rijbewijs hier gehaald en les gehad van verschillende instructeurs; Niets meer dan lof voor deze heren ! Bij de Oosterpoort hangt er een gezellige, gemoedelijke sfeer, instructeurs houden van een praatje, kennen je bij naam en geven persoonlijke instructies. De instructeurs beschikken over kennis en ervaring, en dat merk je. Oosterpoort Assen, bedankt !
Prettig leerzaam netjes en gestructureerd.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!