Prima!

goed geregeld!

voldoende, een redelijke ervaring

Rene, hartelijk dank voor de top rijlessen, en Dave, bedankt voor de voertuigbeheersing. Echt goede rijinstructeurs in mijn ogen en de mannen in Assen zijn stuk voor stuk echte motorliefhebbers die tijdens de lessen passie voor motorrijden constant overbrengen. De rijlessen waren genieten van het motorrijden en met de rustige manier van lesgeven en duidelijkheid van Rene heb ik mijn rijbewijs gehaald!!!! Bedankt!!!!

goede service, goed behandeld

Goede rijschool, top instructeur Sven die echt f*cking goed was, topper!).

Goede ervaring ! Goede service en hele leuke mensen

goede service, goed behandeld

Professionele mensen die met plezier en een lolletje op zijn tijd alles heel goed uitleggen, waardoor je snel vertrouwd raakt met de motor en zelfverzekerd wegrijdt. Dave/rene hartstikke bedankt voor de informatieve en leuke tijd!!

goede service, goed behandeld

Zeer goed ontvangen en uitleg gekregen over de dag indeling. Goede begeleiding en tips om je klaar te stomen voor het examen.

goede service, goed behandeld

Ik heb mijn dag als prettig ervaren, dat kwam vooral door mijn instructeur, Tinus Strijk. Het enige nadelige is de bus waar je in rijdt, die koppeling is zwaar, de volgende dag had ik erge spierpijn in mijn linkerbeen.

goede service, goed behandeld

In 1 dag B-E rijbewijs gehaald. Super! Deskundige instructeur met duidelijke uitleg.

goede service, goed behandeld

Goeie en gemotiveerde instructeurs met duidelijke feedback! Enigste minpuntje was dat met de bijzondere verrichtingen ik af en toe met 8-9 man tegelijk moest lessen waardoor de persoonlijk aandacht ver te zoeken was en dus de effectieve les tijd per persoon minder is dan waar je voor betaald.

perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke mensen en goede ondersteuning! Super tijd gehad bij oosterpoort

goede service, goed behandeld

Ik heb het als super ervaren

voldoende, een redelijke ervaring

Positief: prettige instructeurs, vriendelijk. Verbeter punt: op het oefen terrein meer tips en persoonlijke aandacht. Op de weg vaker aangeven wat er goed gaat. Dat had me in totaal misschien wel 6 lesuren kunnen besparen.

Prima!

goede service, goed behandeld

Goede ééndaagse praktijkcursus E achter B. Veel rijden en oefenen met een positief eind resultaat. Tinus bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met Oosterpoort zijn uitstekend. De instructeur heeft me met al zijn kennis en ervaring ontspannen de dagcursus doorgeloodst waarna ik \'s middags mocht slagen voor E Achter B.

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!