zeer goed goede begleiding
Perfect. Hans is een fantastische kerel!
Alle medewerkers bij de Oosterpoort zijn erg klantvriendelijk en er wordt goed les gegeven bij de Oosterpoort. Echter brengt het wel nadelen met zich mee dat het zo\'n grote organisatie is. Het inplannen van nieuwe lessen moet je ver van te voren doen omdat alle instructeurs zo\'n vol programma hebben. Door deze reden heb ik twee grote pauzes moeten nemen. Ik heb zelfs vier verschillende instructeurs gehad omdat mijn oude telkens vol zat. Hierdoor heb ik veel langer over mijn rijbewijs gedaan, en heb ik zelfs even getwijfeld om over te stappen naar een kleinere rijschool. Het staat duidelijk op de website dat je het op tijd moet regelen, maar die ingeplande lessen zijn om voordat je er erg in hebt en bovendien had mijn instructeur mij ook helemaal niet herinnerd aan het feit dat ze bijna voorbij waren.. Het gaat gewoon om grote hoeveelheden geld dus ik zou de Oosterpoort aanraden om iets hier aan te doen, want het is best wel vervelend. Als iemand die ik ken zou gaan beginnen met auto rijden zou ik hen dan ook aanraden om bij een kleinere rijschool te gaan rijden omdat je dat probleem daar misschien minder hebt.
Voor het motorrijbewijs beveel ik dit niet aan. Behendigheid gat in veel te grote groepen, met veel te weinig instructeurs. 13uur rondjes rijden op een circuit gehad, zonder voldoende begeleiding. Overgestapt naar een andere rijschool, waar de begeleiding veel beter was. Hierover contact gehad, maar het was mijn probleem werd er gezegd. Ik had voor hun gekozen.
Alles was heel goed geregeld, vanaf het eerste moment en tot de laatste dag van mijn rijlessen, tot het moment dat ik mijn rijbewijs gekregen had. Altijd veel steun gekregen van mijn rijinstructeur en call-center medewerkers. Zeer tevreden met deze rijschool!
Oosterpoort is een prettige rijschool om bij te lessen. Heeft over het algemeen alles goed geregeld. Enige wat vervelend was, was dat van twee dagen zo verandert werden terwijl dat voor ons niet zo handig was. De lessen op het terrein waren vaak met een grote groep, misschien iets te groot. Wel leuk neergezet. Ook Michel bij de lessen op de weg was zeer oplettend en bekwaam erg prettig om les van te hebben!
Prettige sfeer, zowel aan telefoon als in het echt, goed georganiseerd wbt lunch ed. Complimenten voor instructeur Tinus Strijk die mensen goed kan inschatten, zijn manier van lesgeven daarop kan aanpassen en de zenuwen onder controle weet te houden met heeeeel veel moppen. Dik tevreden.
Prima motorrijopleiding, met deskundige en relaxte begeleiding van de instructeurs. Wat ik ook erg prettig vond was dat je ook afspraken in het weekend en avonduren kan plannen.
Fijne en super relaxte instructeur! Gewoon lekker een stukje touren i.p.v. rijles! Helemaal top!
De lessen van Dave in Assen als zeer prettig ervaren. Met een lach meer zeker serieus. Veel ervaring. De groepsgrooteviel soms evht tegen waardoor er niet veel aandacht voor een ieder was. In Groningen les gehad van meerdere instructeurs met iedere een eigen werkwijze. Wel prettig dat ik de meeste lessen van Michel heb gehad omdat hij dan de progressie bij kan houden. Ik had echter niet het idee dat er onderling gecommuniceerd door de instructeurs. Dat is wel een klein puntje dat beter kan. Verder vond ik het op de dag van het examen erg fijn dat dingen doorgesproken werden, je wist waar je aan toe was.. maakte het iets minder spannend. Over het algemeen fijn gelest bij jullie! Vriendelijks meiden bij de receptie en altijd overleg mogelijk. Bedankt!
een hele goede en een hele leuke rijschool uistekend bus rijles van Marcel bos
Goede ervaring goed bereikbaar via telefoon en handig naast cbr
Goed georganiseerd en duidelijke afspraken
Had totaal geen ervaring met Oosterpoort. Maar na deze 1 dags cursus is mij een hoop bijgebracht in korte tijd, zodat ik veilig de weg op kan met een aanhanger.
Oosterpoort is een plezierig bedrijf, met vriendelijk personeel en vakkundige instructeurs.
Super instructeurs, zowel bij voortuigbeheersing in Assen als de rijlessen in Groningen. Baliemedewerkers waren altijd behulpzaam en meedenken tijdens het inplannen van de lessen en examens. Ik zou deze rijschool zeker aanraden bij andere mensen.
Onlangs e achter b gehaald ging goed in 3 manden en in 1 keer geslaagd
een goede indruk en spontane mensen, wel een drukke boel.
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!