Heel goed

goede service, goed behandeld

Alles was goed geregeld en Oosterpoort deed moeite om een probleem op te lossen. Ben tevreden over de kwaliteit en deskundigheid van zowel administratie en instucteur

Goede lessen!

goede service, goed behandeld

Goede instructie gehad door Tinus Strijk. Rijbewijs BE in 1 dag gehaald en vele moppen rijker

goede service, goed behandeld

Goede leerschool. Genoeg informatie van tevoren zodat je weet waar je aan toe bent. De instructeur gaf eerst goede uitleg over hoe de dag er uit ging zien en wat er van mij verwacht werd.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over het geen ik vaag allemaal heb meegemaakt. Zowel met het rijden als ook met de catering. Het was top!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Een hele leuke goede rijschool waar de ongedwongen sfeer opvalt. Fijne en deskundige instructeurs. Ik heb bij verschillende instructeurs gereden, dat vond ik echt een plus punt.

goede service, goed behandeld

Ik heb in 1 dag m\'n BE opleiding gedaan. Het was een intensieve dag, maar ben goed begeleid. Er was een goede opbouw van de dag waarbij voldoende tijd was om rustig te oefenen. Er werd door de instructeur veel aandacht besteed aan rust in hoofd en handelen en goed na blijven denken. Dat was essentieel voor mij om uiteindelijk te slagen.

goede service, goed behandeld

Ik heb de korte 1-daagse opleiding BE gedaan. In de ochtend een paar uur lessen met direct erachteraan het examen. Goed contact met het kantoor in Groningen, rijden én slagen in Assen. Kortom, erg goed bevallen!

voldoende, een redelijke ervaring

Communicatie had beter gekund. Als ik van te voren geweten had dat het zo druk was, dan had ik dingen eerder kunnen plannen, zoals een proefexamen. Verder heb ik in het begin veel verschillende instructeurs gehad en daar heb ik later wel last van gehad, dus dat is wel jammer.

goede service, goed behandeld

Michel is een topper! Hij is echt goed in les geven en je persoonlijke feedback geven. Super!

goede service, goed behandeld

Leuke locatie qua aankomst. Kennisgemaakt met de instructeur, stukje theorie en toen naar de auto. Leren hoe je goed moet aan- en afkoppelen. Vervolgens rijden. Pauzes zijn goed ingedeeld naar mijn mening. Van te voren redelijk tegen het behalen van BE opgekeken maar achteraf was het ook zo maar weer voorbij. Hans is een erg goede instructeur en een leuk persoon om een dag in de auto te zitten ;)

goede service, goed behandeld

Zeer positief. Word goed en duidelijk les gegeven.

goede service, goed behandeld

Goede opleiding en Goede instructeurs, helaas moet je ver van de voren lessen in planned (ongeveer een maand van te voren in mijn geval). Over het algemeen tevreden.

goede service, goed behandeld

Halo, Ik Edward postma heb een dagopleiding gevolgd bij oosterpoort voor mijn E achter B naar volle tevredenheid . Je wordt goed opgeleid tot de kleinste details, zodat je goed voorbereid het examen ingaat. Helemaal top. Tines en oosterpoort bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het harstikke leuk om bij rijschool oosterpoort mijn praktijk te doen ben er zeer tevreden over.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede begeleiding en uitleg van de instructeur. In 1 keer geslaagd!!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb rijlessen in den haag gehad bij mijn oom ik heb rijlessen gehad bij lesgo. Helaas redde ik het daar niet vanwege gebrek aan ervaring van hun kant ik ben bij jullie gaan lessen omdat ik bij jullie de theorie cursus had gedaan ennik slaagde in een keer dankzij henk ik heb toen een vriend geadviseerd om bij jullie te dat ook te doen en hij slaagde ook direct zo doende ben ik bij jullie gaan lessen ik kreeg corrinne zij heeft mij alles geleerd en mij uiteindelijk het zelf vertrouwen gegeven dat ik het kon wij hadden het gezellig ze was strwng rechtvaardig en harstikke grappig bedankt Henk, Corrinne en natuurlijk jullie Oosterpoort.!!!

goede service, goed behandeld

Prima rijschool met een professionele uitstraling. Ik heb een totaal pakket bij jullie gehad en alles in 1 keer gehaald. Dat zegt toch wel wat.

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!