goede service, goed behandeld

Goede rijles, beide examens in 1x gehaald met 20 lesuren. Deze rijschool is een aanrader!

goede service, goed behandeld

Ik ben erg blij met de keuze van deze rijschool! Goede instructeur die erg duidelijk les gaf. Afspraken werden goed gepland! Aanrader van mijn kant!

perfect, zeker aan te bevelen

erg goed, goeie instructeur voor de rijlessen en aardige meiden achter de balie

Positief, vriendelijk personeel.

voldoende, een redelijke ervaring

Heb een leuke en mooie ervaring gehad met Oosterpoort

goede service, goed behandeld

Dankzij een geweldig team van Oosterpoort mijn motor rijbewijs behaald. Oosterpoort is niet alleen zeer deskundig maar ook gezellig:) @René., bedankt voor de mooie lessen!!

ervaren als zeer prettig

goede service, goed behandeld

De opleiding is prima gelopen, begeleiding op alle onderdelen richting het rijbewijs goed. Veel persoonlijke aandacht. 1 min puntje, op 1 van de dagen op het terrein in assen waren er 9 cursisten. Dat was teveel om enkele oefeningen goed onder de knie te krijgen.

goede service, goed behandeld

prima instructeurs en reuze gezellige sfeer tijdens de lessen, iedere les een plezier

voldoende, een redelijke ervaring

Fantastisch! Duidelijke aanwijzigingen en goed toewerkent naar het praktijk examen.

perfect, zeker aan te bevelen

Super leuke mensen, en in één keer geslaagd :)

goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen met dit bedrijf waren zeer goed. Het rijden was relaxed en hierdoor was het ook leuk. Ook heb ik veel geleerd in korte tijd. Examen gedaan na 36 lesuren en in 1 keer geslaagd. Al met al een goede ervaring!

goede service, goed behandeld

Een zeer vriendelijke, gezellige en professionele rijschool. Gemotiveerde instructeurs die plezier in het vak hebben.

goede service, goed behandeld

Hele goeie service, zowel door de mensen op kantoor als door de mensen die je begeleiden in de praktijk!

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over de rijlessen, had een rustige instructeur die duidelijke uitleg gaf. Ook kon ik gewoon elke week rijles volgen tot aan het examen, erg fijn! Al met al veel geleerd en in 1x geslaagd voor het examen, bedankt!

Prima zeer klantvriendelijk

Helemaal top in 1 dag m\'n rijbewijs gehaalt

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijne en vriendelijke rijschool. 4 oktober begonnen met lessen voor C en 15 december geslaagd voor CE incl. code 95. Alle lessen vooraf ingepland op de dagen waarop ik kon lessen.(zeer prettig) Goede instructeur en op de locatie zelf werd ik altijd begroet door de andere personeelsleden. Nogmaals bedankt voor de goede lessen Jan. Groet Hennie de Koe-Alkema

voldoende, een redelijke ervaring

Oosterpoort is een goede rijschool waar je snel je autorijbewijs kan behalen. Het kan alleen nog wel \'koude\' overkomen aangezien je één van de zoveel leerlingen bent

goede service, goed behandeld

heb met 5 medewerkers van uw bedrijf veel gewerkt en vond ze alle 5 top in hun werk

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!