perfect, zeker aan te bevelen

Goede rij-instructeur(s), motoren en flexibele planning! Vooral de lesmotoren voor op de weg zijn fantastisch, de lessen zijn relaxed en feedback op altijd constructief.

goede service, goed behandeld

Super surves en super instructeur

perfect, zeker aan te bevelen

Super goede rijschool heb super fijne lessen gehad bij corrinne

perfect, zeker aan te bevelen

Altijd erg leuke en gezellige lessen gehad. Mark is een strenge maar erg goede en gezellige instructeur. Bedankt voor alle lessen met muzikale wijsheden en het constante steuntje in de rug. Hopelijk zie ik je nog eens op de kartbaan eh rijbaan natuurlijk!

perfect, zeker aan te bevelen

Goede en professionele begeleiding gehad, in combinatie met de juiste humor heb ik het als een plezierige cursus ervaren, waarvoor dank

goede service, goed behandeld

De baliemedewerkers waren altijd vriendelijk en behulpzaam. Als ik vragen had, werd ik altijd goed en snel geholpen. Mijn eerste instructeur was super! Helaas was zij ziek dus ik moest met andere drie instructeurs mijn rijlessen afmaken voor de examen. De tweede en derde instructeurs waren professioneel, maar het was geen tijd om persoonlijke band met hun op te bouwen. Mijn laatste instructeur is ook super: rustig en heel vriendelijk. Mijn les ervaring was erg aangenaam met haar.

goede service, goed behandeld

Tijdens het praktijk B-E goede duidelijke uitleg. Speciale verrichtingen wordt goede aandacht aanbesteed door de rijinstructeur. Goeie omgang van rijinstructeur met kandidaat.

goede service, goed behandeld

Ik heb een erg goede ervaring met de oosterpoort. Erg vriendelijk allemaal. ook vrij flexibele rij tijden. Ik heb erg goed kunnen oefenen met rijden! Ik zal jullie zeker aanraden.

goede service, goed behandeld

Ik heb een erg goede ervaring met dit bedrijf! Leuke en kundige instructeur. Goede begeleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

Leuke rijschool die mij goed hebben opgeleid. in 1 x allebei de praktijk examens gehaald. leuke vriendelijke mensen. zeker een aanrader

goede service, goed behandeld

Zowel Dave als René hebben me prima begeleidt. In 1 keer geslaagd voor zowel AVB als AVD examen. Bedankt mannen. Jur

goede service, goed behandeld

Goed bedrijf met leuke instructeurs die het spelletje goed duidelijk kunnen maken. Ervaring met de planning is ook goed. In overleg is er veel mogelijkheid om dingen naar eigen wil te plannen.

voldoende, een redelijke ervaring

Nette rijschool die met je meedenkt.

voldoende, een redelijke ervaring

Prettig, alles goed geregeld, het was een leuke ervaring.

goede service, goed behandeld

Voor be rijbewijs een echte aanrader! Goede begeleiding gehad van mijn instructeur Tinus!

goede service, goed behandeld

Heel fijn en alles in 1 x gehaald, bedankt!

Was zeer goed

Erg goed!!

perfect, zeker aan te bevelen

Professioneel, ervaren instructeurs en goede klantenservice! 100% tevredenheid!

Prontonstraat 5 1

9743 AL Groningen

Over Oosterpoort Opleidingen

Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!